Herkese merhaba. Dün gece bilgisayarı açıp youtube'da biraz takıldıktan sonra normal şekilde bilgisayarı kapattım. Bir sıkıntı yoktu. Bu sabah ise bilgisayarı açtığımda internet download manager'ın rtutils.dll'yi bulamadığıyla ilgili bir uyarı penceresi çıktı, kapattıkça açılıyordu, task manager'da idm'yi sonlandırdıktan sonra çıkmadı daha. Peşinden dll'yi kontrol etmek için windows gezginine tıkladım fare kilitlendi 3-4 saniye sonra geri geldi. Tekrar tekrar denediğimde aynıları oldu. Araştırdığımda çeşitli çözümler buldum ama hepsi için ya windows gezginini ya da cmd'yi kullanmak gerekiyor ki ikisine de erişemiyorum. Sistem geri yükleme vb şeyler yapamıyorum. Onun dışında her şey kusursuz çalışıyor. Her gün girdiğim oyunları, programları hiçbir şey olmamış gibi kullanıyorum, film izliyorum her işimi hiçbir sıkıntı olmadan hallediyorum ama çoğu windows özelliğini kullanamıyorum.
Windows'um güncel, yaklaşık 2 haftadır fall creators update kullanıyorum, ayrıca her hafta düzenli hdtune ile detaylı tarama yapıyorum, son taramayı 2 gün önce yaptığımda sıkıntı çıkmamıştı. Windows defender ve plumbytes ile taradığımda da ikisi de herhangi bir sıkıntı bulmadı. Beni aydınlatın lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme