Şimdi Ara

Windows Mobile Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxsy nexus note s3 arasinda kalmistim android cok surum atliyor diye vazgectim.

2 tane windows mobile istiyorum.

1.sinde fiyat onemli degil
    2.sinde en dusuk fiyatli nedir ve orta seviye fiyatlari nedir simdiden tesekkurler

• sıfır windows mobile telefon bulamazsın bu devirde artık üretilmiyorlar

nokianın windows phone lu telefonlarından alabilirsin
  • Windows Mobile yok artık. Desteği Microsoft tarafından kesildi ve tarihe karıştı. Yenilenmiş olarak Windows Phone işletim sistemiyle piyasada mevcut. Birinci telefon olarak Samsung Focus S öneririm.
  • windows mobile diyerek sanırım windows phone'u kastetmek istedin. üst düzey olarak htc titan, samsung focus s ve nokia lumia 800 var. alt seviye olarak ise şu an için htc radar, samsung focus flash ve nokia lumia 700 var. fakat daha ucuz bir şeyler istersen windows'un yakında tango güncellemesi gelecek ve bu güncelleme ile daha ucuz telefonlar görücüye çıkacak.
  • Samsung omnia 7,gözüm kapalı tavsiye ederim.
  • hd2 taviye ederim windows kullanırsın ki bıkacagına eminim android kurar yoluna devam edersin. Kullanıyorum ve cok memnunum.
  • Sanirim w6.5 den androide gectin.ama bilmedende olsa dogru bir fikir vermis oldun.hd2 ye wp7 yuklenebiliyor.hemde turkce.androidli hali cok kalas hd2 nin.wp7 ile ucar saniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk telefon olarak hd2
  • tamam arkadaslar phone mobile iste phone lazim adama hd2 almalisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..The Dark Knight.. -- 26 Kasım 2011; 10:55:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.