Şimdi Ara

windows ön izleme bölgesi ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows klasörlerdeki ön izleme bölgesini uygulamasını nezaman açsam default olarak 1. resimdeki gibi sola yakın oluyor ve her defasında sağa doğru çekmek zorunda kalıyorum. Defaultunu değiştirip her defasında kendi belirlemiş olduğum bir mesafede ayarlayabiliyormuyuz 2. resimdeki gibi ?

şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar bilgisi olan yokmu ?
  • Solidworks'daşız demek ki :) Yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle anlamadığım nokta şu, bu modu kapayıp açtığınızda mı, bilgisayarı kapatıp açtığınızda mı, klasörü kapatıp açtığınızda mı veya benzeri kombinasyonlar olduğunda bu ayar gidiyor? Bende otomatik olarak kaydediyor, sürükleyip bırakıyorum. Klasörü kapatıp açsam da, modu kapatıp açsam da, bilgisayarı kapatıp açsam da yine benim ayarıma dönüyor. Normalde düşünüp de yapmış olmaları gereken de bu olmalıydı.

Acaba bilgisayarınızda bazı ayarların değiştirilmesini engelleyip geri alan bir güvenlik veya harici bir yazılım olabilir mi?
  • aynen öyle solidworks daşız :) pencereyi kapatıp açınca default ayarına geliyor sinir oluyorum pc kapatıp açmayı demiyorum bile :)

nerden düzeltilir bilemiyom sadece bende değil diğer 2 pc dede aynı olay oluyor
  • pencere görünüm ayarlarını sıfırlayın, sonra tekrar ayarlayın.
    klasör seçenekleri / görünüm sekmesinde tüm klasörleri sıfırlayın diye bir şey olması lazım.
    öncelikle onu bi yapın, sonra klasörleri baştan ayarlamanız gerekecek.
  • olmuyor öner bey pencere kapatıp tekrar açtığımda gene sola geliyor. sıkıldım her defasında ayıracı sağa çekmeye
  • Çok ilginç. Olmaması gerek normalde. Benim aklıma başka bir fikir gelmiyor maalesef. Şöyle biraz nette de baktım fakat bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginç bir durum.
    şu an elimin altında xp olduğu için deneme yapamıyorum, eve gidince w7 de deneme yapabilirim.
  • bende çok araştırdım nette bulamayınca buraya konu açtım. buradan bir bilen çıkar diyerek ten :)

desem ki benim kullandığım pc de sorun var diğerlerinde de aynı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.