Şuan isyan edesim var, 1 sene önce aldığım disk totalde 5den fazla elektrik kesintisi yaşamamıştır, kasası tamamen kapalı ve içi çok iyi durumda, herhangi bir nem sıcak vs bi ortamda çalışmıyor ama nasıl böyle olabiliyor ? Ayrıca sisteminde ssd'de var, ssd taş gibi ama hdd bozuluyor.Konu hakkında bilgisi olan var mı yada yardım edebileceği bilgisi olan ? Bu kadar zoruma gidebileceğini hiç düşünmemiştim ya...
hdd sentinal ile disk durumunu gözden geçirin hatalar almaya başladı iseniz bilgilerinizi yedekleyin maalesef ki manyetik okuyucu harddiskler çok hassas ve bozulabiliyor. muhtemelen düzelme ihtimali yok bilgilerinizi yedekleyip diski garantiye göndermenizi öneririm muhtemelen değişimi yapılacaktır.
Arkadaşlar bilgilendirmek amacı ile yazıyorum, Western Digital'ın Türkiye distribütörü Logosoft firması.Sizinde elinzide Bad Sector hatası bulunan böyle bir disk varsa Logosoft ile görüşebilirsiniz. (Logosoft A.Ş. - İletişim)
Harddiskin seri numarasını ve alınma tarihini soruyorlar, garanti belgem olmadığını söyledim, faturadan değişim yapabileceklerini söylediler.Diski Vatan Bilgisayardan aldığım için herhangi bir şubesine götürücem bakalım sonucu yine yazacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme