Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbet birgün herkesin işine yarayaccagı şeyler
  • Arkadaşlar bu edition için Service Pack 2 geçerli mi?

Ben de Sp1 olarak yüklendi ama SP2 de ancak tanıtabildiğim şeyleri otomatik tanımış vs.

Ne diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyayus

kaç bit kullandığımız öğrenmek için ne yapacağız peki ????
    eğer 64bit yüklemediysen -ki o da ingilizce dir- 32 bit çalışıyorsun demektir. . Sistem özelliklerinde görebilirsin.

quote:

ateş ve güneş
    x64 edition sp1 olarak geliyor. Ama 32bit XP Pro daki sp2 ye eşit. Şu anda betası çıktı ilerleyen zamanlarda service pack 2 x64 çıkacak.

quote:

SeKSandDoRT
    Ati 7.1 sürücüleri çıktı. onunla denemeni tavsiye ederim. Modded sürücülerde özellikle Omega Drivers de .INF sorunları yaşanabiliyor.

quote:

_cisse_
    Bunun için emule yi kullanabilirsin.

• Yüklediğim gibi sildim.

NetLimiter kurulamıyor adam gibi.

Virtual Driver de kurulamıyor adam gibi.

WebCam tanıtılamıyor.

Hayvan gibi ram yiyor (700 lere çıktı falan)

Pek artısı yok
  • bazı programlarda henüz bir gelişme yok ne yazıkki, fakat 700mb ram tüketmesi ilginç. Bence microsoftun sitesinden sp2 yi indirip kur.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=AC8EDD44-96B3-4D11-9293-12970CD62FED&displaylang=en
  • bunun 64 bit olduğu yalan

kesin olan bişey var ki , resmen beta.
    hatalı bir sürüm , bir sürü hata ile karşılaştım,
    birçok 64 bit uygulamayı çalıştıramadım.
    zaten sürücülerde sorun çektim. uyumlu sürücü bulmak çok zor.
    daha fazla tahammül edemedim ve sildim gitii .

A.B.V microsoft
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

bunun 64 bit olduğu yalan

Bu sürümün aslında Windows 2003 Server x64 olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Dünyada insanların serverlerine kurdukları ve şirketlerini destekleyen bir işletim sistem için ne gibi hatalarla karşılaştın merak ediyorum doğrusu. Güncellemeleri bile Windows 2003 Server x64 ile aynı.

Bazı x86 programlarla uyumsuz olduğu doğru. Ama gerçek x64 bit programlarla çok iyi çalışıyor. Service pack 2 rc aşamasında kurup denemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliens

quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

bunun 64 bit olduğu yalan

Bu sürümün aslında Windows 2003 Server x64 olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Dünyada insanların serverlerine kurdukları ve şirketlerini destekleyen bir işletim sistem için ne gibi hatalarla karşılaştın merak ediyorum doğrusu. Güncellemeleri bile Windows 2003 Server x64 ile aynı.

Bazı x86 programlarla uyumsuz olduğu doğru. Ama gerçek x64 bit programlarla çok iyi çalışıyor. Service pack 2 rc aşamasında kurup denemeni tavsiye ederim.

peki siz bulabildiniz mi gerçek x64 sürümünü, ben internetten indirmiştim ,
    microsoftun sitesinde 120 günlük deneme sürümü vardı ama indirilemiyordu.
    elimdeki işletim sistemi xp pro x64 değil mi yani. o yuzden mi imiş tüm bu sıkıntılar.
    ama sistem bilgisine baktığımda, "windows xp professional x64 edition" yazıyordu

• bu konuda emule den yararlanabilirsin. "windows xp x64 corporate" olarak aratırsan bulabilirsin. üzerine de sp2 kurdun mu sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_ileri

quote:

Orjinalden alıntı: Bozbey58

Selam Arkadaslar
    internette uzun bir dolasmadan sonra bu foruma denk geldim.inaniyorum ki siz degerli arkadaslarimla fikir alisverisinde bulunabilecegiz.
    Yalniz arkadaslar zamaninda üye oldugum bazi forumlarda su gibi duruma cok rastladim.sorunu olan arkadaslar sorunlarini yazip cözüm istediklerinde forumda bulunan üstadlar gerekli cözümleri sunduktan sonra ortada bulunan sorunu cözümlenip cözümlenmedigi soru isaretinde kaliyordu insallah burda da ayni seyleri görmem vede görmeyiz temennisi icerisindeyim.Cok yazdim gene :)
    Arkadaslar benim sorunumda 64 bit sistemine gecmek.:(Ama ne yazik ki gecemiyorum.)Cd den boot seklinde yaptim ama cd yi okumuyor.Ama baska bir isletim sistemini koydugumda Cd yi okuyor.Masa üzerinden instal yapmayi denedim ama bana verdigi hata cok tuhaf Bu cd bu sekilde acilamaz diyor(Tabiki bunu almanca yaziyor)
    Arkadasimizin vermis oldugu linklere baktigimda direk olarak install yapildigini gösteriyor.Suan iki tane 64 bit isletim cd si var ve bir tane daha cekiyorum acaba Cd lerde mi bir problemim var.
    Pc sistemim unutmadan 64 bit icin uygun.
    Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.Saygilarimla

büyük ihtimalle cd de boot sector denieln kısım yoktur bunu kontrol için isobuster programına bakabilirisin cd yi koyduğunda programın sol kolonunda bootable yazmazsa boot sector kısmı yoktur bunu başka bir cd nin boot sector unu alarak (yaklaşık 2 kb) yapabilirsin fakat boot sector u almak ve eklemek ek programlar ve bilgi gerektirir

cd yi nasıl boot ediyoruz bide 64 bit win programını nereden indiriyoruz ben yeni bu foruma girdim yardımlarınız için teşekkürler.

xp kurmadan anakart cd tak direkt olarak açar ve boot et i tıkla sonra xp kur ok

• quote:

Orjinalden alıntı: katastrof54

sata disklere yüklerken sorun çıkarıyor nasıl giderebilirim.

sata disklere yüklemek için şunu denemeniz gerek

sizin diskinizin yazılımında sadece bu iş için disket yaratma özelliği olması lazım o programla bir disket yaratın
    kendi otomatik formatlayıp gerekli dosyaları kopyalar

sonra xp yi kurarken ilk başta

F6 ya basacaksınız orda size sorar do u want install a third party gibi birşey di galiba

ondan sonra o yükleyecek biraz sonra diyecek ki ben donanımınızı bulamdım der siz orda kendini ayarlamayı seçeceksiniz o zaman
    xp disketi okur sata hddnin driverını bularak yükler.
  • burada cevap yazan herkeze teşekkür ediyorum..
    ellerinize sağlık

buradan bir sürü bilgi topladıktan sonra..x64 edition kurdum..
    ilk gece ses sorunu vardı..birkaç saat içinde kendi kendine halloldu..windows yardım yönlendiricisiyle hallettim

şimdi de kullanıyorum....

bi de şu autopatcher indirecektim..bir yerde program değildir demiş..indirmekten vazgeçtim...

tekrar teşekkürler

• Yurtdisindan diz ustunde yuklu gelen vistayi Turkceye cevirmem mumkun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 7 Mart 2007; 15:01:55 >
  • updatelerde türkçe yaması olmalı
  • teşekkür edirem
  • beyler xp 64 ü sitede ki link ten indirdim fakat birtürlü kuramadım.yardımcı olursanız sevinirim.su sekilde bi sorunla karsılastım:This version of windows must be installed by booting off of the CD.
    please rebootyour computer whith the driver.
    islemcim p4 3ghz 630 anakart asus p5 gd1.simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKORPION

beyler xp 64 ü sitede ki link ten indirdim fakat birtürlü kuramadım.yardımcı olursanız sevinirim.su sekilde bi sorunla karsılastım:This version of windows must be installed by booting off of the CD.
    please rebootyour computer whith the driver.
    islemcim p4 3ghz 630 anakart asus p5 gd1.simdiden tesekkurler.

çektiğin dosyayı cd ye kaydedip, bilgisayarı restart ettikten sonra yönergeleri izle sorun yok.
  • [

çektiğin dosyayı cd ye kaydedip, bilgisayarı restart ettikten sonra yönergeleri izle sorun yok.

ilgilendigin icin saol.

bios tan kurmayı da denedim fakat,kurdosyaları aktarıl dıktan sonra bilgisayarın yeniden baslayıp ,kuruluma gectiği
    zaman sistem donanımınız bulunamadı gibi bir sorun cıkıyor.burayı gecemedim. birsey daha sormak istiyorum:
    xp profesyonel 32 bt acık ken yük seltme yapamıyorum. install tablosu cıkmıyor. boot hatası verıyor.
  • cd de problem mi var acaba.zaten indir diğimiz program zaten paket halinde geliyor.acmak isteyince nero yazılımı cıkıyor.yaz dırıyorum.sorun ne olabılır sızce.

cevaplar icin TESEKKÜRLER.
  • 1. cd de sorun olabilir.
    2. normal bir xp üzerine upgrade şansın yok. birisi 32bit birisi 64bit.
    3. Cd den boot ettiğin zaman çıkan hata mesajını tam olarak yazarsan sana yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.