Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende var xp x64 bit türkçe ama kuramadım torrentden çektim cd boot etmiyor açılışta
  • quote:

Orjinalden alıntı: MooNSpeLLL

bende var xp x64 bit türkçe ama kuramadım torrentden çektim cd boot etmiyor açılışta

başka bir forumda okumda da, X64 TR olan yokmuş diye ordan takıldı kafama. birde benim indirdiğim bütün x64 ler eng. çıktı....
  • xp 64 bit turkce link olan yollarsa indirecem simdiden tesk edrm
  • şu anda maalesef x64 bit xp pro edition'un Türkçe'si yok.
  • arkadaşlar ben xp home edition kurdum.etherneti görmedi.bundan önce xp profesional vardı o zaman etherneti görmesi için bişey kurdummu hatırlamıyorum ama şimdi zaten elimde bi cd felan yok.bunun hallolması için yani etherneti görmesi için ne yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara06

arkadaşlar ben xp home edition kurdum.etherneti görmedi.bundan önce xp profesional vardı o zaman etherneti görmesi için bişey kurdummu hatırlamıyorum ama şimdi zaten elimde bi cd felan yok.bunun hallolması için yani etherneti görmesi için ne yapabilirim.

ethernet kartın onboard ise anakartın cd sinde vardır. değilse internetten üreticinin sayfasından indirmen gerekiyor.
  • arkadaşlar herkeze selam adam gibi bir forum sitesine girdiyim belli oluyor herkez yardımlaşıyor

aliens üstat sana bi sorum olucak . ( yaw aslında niye böle cümle kurtum bende anlamadım [töwbe töwbe] cevap yazanlara saygılar )

bu başlık altında uygun kaçmadı ama yada yeni topik mi açsan ne

hocam win vista 64 bit ile ilgili :

1. cd leri 32 bit sürümü ile kombinemi ? yoksa benmi bulamıyorum orj bile olsa 64 bit i

2. eng versiyonlar neden tr lere kıyasla daha hızlı oluyor bu windows lar ?

3. eyer cd leri birleşik ise bendeki (cor2duo 3.0 d930 intel pentium) işlemcide niye gidip 32 bit ten kuruluyor ?

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı

• 1- 64 bit surum 32 bit ile entegre yada kombine degil. bende cok aradim ama piyasada 64 bit surum bulamadim.cogu cd 64 bit diye satiliyor ama kuruken 32 bit cikiyor.
    2-bilgim yok
    3- 1.soru

bu arada islemcin cift cekirdek ama onu kullanman icin ana kartina ait 64 bit vista driverlerini yuklemen gerek ve ekran kartinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welly -- 28 Mayıs 2007; 17:33:12 >
  • bugün xp64 bit yükledim
    gerçekten gözle görülür bariz bir fark var
    çok süper bir yazılım ama bir sorum olacaktı...

kurduğum XP64 , SP1 var

SP2 yi yüklemeye çalıştım(350 mb) ama hata verdi
    sonra tamamlandı dedi ve bir daha PC açılmadı...

SP2 yüklemezsem herhangi bir sorun çıkar mı?
    Pc nin tüm sürücülerini yükledim(kamera hariç)
    Hiçbir sorun yok

SP2 yi tekrar indiriyorum.yine sorun çıkarır diye korkuyorum...
    tesekkurler
  • Welly ! saol üstat

Böylece bende:

Hiç kasmadan senincevabını okur okumaz bir adet el yazması Xp64 bit aldım.

Yükliycem lakin bu hafta sonu açık öretim sınavları var malüm finaller. < çok çok saol >

Haftaya pazartesi sp 2 sini de elegeçirir geçirmez linkini (tamamiyle kullanılabilir) yazıcam işallah

Birde sanırım konunun baş taraflarına doru sp 1 inin yeterli geldiyi gibi bir anlatım okudum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunxhan
    Welly ! saol üstat
    Böylece bende:
    Hiç kasmadan senincevabını okur okumaz bir adet el yazması Xp64 bit aldım.
    Yükliycem lakin bu hafta sonu açık öretim sınavları var malüm finaller. < çok çok saol >
    Haftaya pazartesi sp 2 sini de elegeçirir geçirmez linkini (tamamiyle kullanılabilir) yazıcam işallah

Birde sanırım konunun baş taraflarına doru sp 1 inin yeterli geldiyi gibi bir anlatım okudum .

benimde sınavlarım sana da başarılar

bu arada, 32 bit xp ve vista kurluyken 45dereceyi geçmeyen Pc şimdi 55 dereceden aşağı düşmüyor.
    ama autopacther ve sp2 kurlu değil...
    acaba bu nedenle mi işlemci sıcaklığı çok yüksek.
    henüz PC yi kasmadım, kasmak istemiyorum.kasarsa herhalde yaklaşık 10 derece sıcaklık artak....

sıcaklığın arttığı çok belli oluyor..
    http://img501.imageshack.us/my.php?image=59yx9.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welly -- 30 Mayıs 2007; 14:47:25 >

• Ya bunun ing cd sini amaondan falan sipariş etsem gelir mi?
  • Bir kaç kişi değinmiş ama kimse tam cvp alamamış gördüğüm kadarıyla:)Benim sorunum da cd den boot edememeyle ilgili.Bu versiyonu çalıştırmak için cd den boot edin diyor.Ama açılışta cd den ön yükleme için bir tuşa basın demiyor.Bunun sebebi cd nin hatalı çekilmesi yada cd den kaynaklanan bir arıza değil.Ayrıca sistemim 64bit.Ben diyorum ki,şimdiki işletim sistemimi kaldırsam ve upgrade olayına hiç girmesem acaba açılışta boot olurmu x64 cd si..Yardımlarınız için tşk ederim
  • Slm,

Eğer açılışta cd boot için mesaj çıkmıyorsa biostan ayarlarını kontrol etmende fayda var.
    Tüm diğer xp cd leri gibi mesajı alman gerekiyor. Yüklü windows sürümünün bu konuda bir etkisi yok.

Bios ayarlarını yaptıktan sonra yine de kurulum mesajı gelmiyorsa cd ni kontrol etmelisin. Bulabilirsen farklı bir pc de dene. (64bit olması gerekmez)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliens

Slm,

Eğer açılışta cd boot için mesaj çıkmıyorsa biostan ayarlarını kontrol etmende fayda var.
    Tüm diğer xp cd leri gibi mesajı alman gerekiyor. Yüklü windows sürümünün bu konuda bir etkisi yok.

Bios ayarlarını yaptıktan sonra yine de kurulum mesajı gelmiyorsa cd ni kontrol etmelisin. Bulabilirsen farklı bir pc de dene. (64bit olması gerekmez)

İlgine tşk..Ama First olarak bios ta zaten cd rom ayarlı.Hatta açılışta önce bi bakıyo cd ye..sonra sistem diski deil diye geciyo.Ama cd den olcagını da sanmam..Çünkü bu msj ı alan bi çok arkadas var.Bunun basit bi püf noktası olmalı..setup.exe nin yanında amd dosyaları var.Acaba cd sadece amd ye mi uyarlı..Benim işlemcim D945 3,4...Kesin bi yolu olmalı..Başka pc de de aynı msj ı alacagımdan eminim

• Sanmıyorum. Bir çok defa kurdum. ama hiçbirisinde senin söylediğin tarzda bir hataya rastlamadım. Eğer CD yi kontrol ediyor ve es geçiyorsa CD bootable değildir. İşlemciyle ilgili bir sorun değil. Çünkü işlemcinin uyumlu olup olmadığına bazı dosyaları yükledikten sonra kontrol ediyor ve mesajını veriyor.

Ama sen o aşamaya gelmediğin için bence farklı bir CD bulup denemende fayda var.
  • Şöyle bişey olabilirmi,,kimi cd bu şekilde acılıyodur..Ve bu şekilde yükleniyodur..Cünkü upgrade olayını acıklarken zaten bu msj ı alacagımız olagan gösterilmiş..http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpwindowsupgrade/index.htm ve bu linki,bu konuyu başlatan arkadas atmış..Yani bence yinede püf noktası olayıdır..cünkü bu msj ı almak olaganmış..cd den olacagını sanmıyorum o yüzden
  • Unfortunately Windows X64 cannot be upgraded

ayrıca o sayfada jpg nin üstünde bu uyarı var..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.