Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ParadoX_
    ilk msj gözükmüyor nasıl Xp 64 bit kuracagım..

haklisin, töbe töbeeeeeeeee.......

neyse, xp32 ile aynidir kurulum prosedurleri,

eger ahci driver sorunu yaşarsan yine xp32 deki cozumun aynisini xp64 de de kullanabilirsin. Tabi entegre edilecek ahci driverlarin 64bit versiyonu olacak.
    nasil yapildigini forumlarda "sata diskime xp kuramiyorum" gibisinden başlıklardan bakarsin.
  • 32 ile aynı oldugunu söylüyorsun prosüdürlerin ama ben o aşamayada gelemedim.. xp 64 cd takıyorum ilk boot edilecek seçenegine cd rom ayarlıyorum ama çalışmıyor görmüyor sorun en olabilir..
  • teşekkür ederim..
  • cd yi yanlış yazmışssındır, indirilen iso dosyalari ile (yada iso harici) bootable cd yaratma ile ilgili yazilara bak
  • Lancelot_Real yardiminla xp 64 yukledim ama klavye sorunum var tr olmuyor ayarlarda yok bunu nasil yuklerim yardimci olursan sevinirim. diger arkadaslarda yardimci olursa sevinirim.. tesekuurler..
  • hallettim arkadaşlar teşekkürler intl.cpl komut ile dil ve bölge ayarlarını açtım burdan düzelttim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ParadoX_
    hallettim arkadaşlar teşekkürler intl.cpl komut ile dil ve bölge ayarlarını açtım burdan düzelttim..

bir xp_64 kullanicisi daha kazandim,
    memlekete hayirli olsun,
    acele etme, bir kaç gun icinde xp64 un xp32 den daha hizli ve stabil oldugunu bagzi seyler yaptiginda "aaaaa, eski xp de cokerdi, xp64 e helal olsun" dierek anlayacaksin.

• arkadaşlar ben xp 64 edition yükledim yalnız masa üstünde aşağıdaki gibi yazı duruyor.

Windows xp 64-bit edition version 2003
    Evaluation copy. Build 3790.srv03_spbeta.030905-1850(service Pack 1,
    v.1069

Bir de ses kartını tanımadı. Başka herhangi bir sorun çıkmadı ama ses kartını nasıl tanıtacağız?

Hiç sorunsuz çalıştırabilmem için neler yapmam gerekiyor?kullananlar yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: batyr64
    arkadaşlar ben xp 64 edition yükledim yalnız masa üstünde aşağıdaki gibi yazı duruyor.
    Windows xp 64-bit edition version 2003
    Evaluation copy. Build 3790.srv03_spbeta.030905-1850(service Pack 1,
    v.1069

Bir de ses kartını tanımadı. Başka herhangi bir sorun çıkmadı ama ses kartını nasıl tanıtacağız?

Hiç sorunsuz çalıştırabilmem için neler yapmam gerekiyor?kullananlar yardımcı olabilirmi?

1_kafani yukari kaldirip 5 Kasım 2007; 20:26:48 tarihli yaziyi okuyorsun.
    2_seskartininda 64bit driverlarini bulmak senin yapacagin bisi zaten, yapmadigin anlasiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

Windows Xp 64 bit Sürümünü Windows Xp Çalışırken Sıfırdan Yüklemek

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpwindowsinstall/indexfullpage.htm

Windows Xp 64 bit Sürümünü Sıfır Bir Diske Yüklemek

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpcdnewhdd/index.htm

Windows Xp 64 bit sürümünü ikinci bir işletim sistemi olarak yüklemek (boot cd ile)

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpcdparallell/indexfullpage.htm

Windows Xp 64 bit sürümünü ikinci bir işletim sistemi olarak yüklemek (windows xp çalışırken)

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpwindowsparallel/indexfullpage.htm

Windows Xp yi eski kullanılmış,işetim sistemi olmayan bir harddiske sıfırdan yüklemek

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpcdoldhdd/indexfullpage.htm

Başka işletim sistemlerinden Xp 64 bit e yükseltme yapmak

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpwindowsupgrade/index.htm

Windows Xp 64 bit tamir yüklemesi

quote:

http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpcdrepair/indexfullpage.htm

buyrun size çok güzel bir kaynak.64bit kurulumu hakkındaki sorunlarınızı bu başlık altında yanıtlayabiliriz

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi'' diyo. mesajın gözükmüyor!

• işlemcim amd turion tl56 1.8ghz 64 bitlik işlemci sizce 64 bit i kurarsam olurmu olmazmı ?
  • Arkadaşlar
    İng xp 64 işl sistemini TR ye çevrilebiliyor mu?
    Arama yaptırdım "x64 " diye çıkmadı
    Sırf merakımı gidermek için 64 bit XP kurcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE
    Arkadaşlar
    İng xp 64 işl sistemini TR ye çevrilebiliyor mu?
    Arama yaptırdım "x64 " diye çıkmadı
    Sırf merakımı gidermek için 64 bit XP kurcam

O dedigin sadece vistada yapilabiliyor.
    Kurarken kurulum sirasinda klavye ulke ayarlarini yaparsan ii olur.
    daha once ingilizce sistem kurdu isen bilirsin zaten.
    bakalim ne olacak xp64 maceran, hemen bi fark hissetmeyebilirsin, 3 gun kullan lutfen.
  • xp64bit kullanıyorum genel olarak memnunum firewall'u vistadan sonra biraz takoz geldi hafif virüs saldırısına uğradum 1 gblık arşiv kaybettim yılmadım. 2. defa kurdum ethernet kablomu takmadan service pack 2 ve bitdefender total security 2008 kurdum şimdilik temiz gibi arada bitdefenderin kasma yapması dışında esas sorum şu :
    sony cybershot fotoğraf makinasını nasıl tanıtabilirim zaten sony'nin sitesinde xp için drivera gerek yoktur ibaresi var 98 ve ME için olanların INF dosyasını değiştirip yutturmaya çalıştım yine yemedi xp64 sony'e dün mail attım sanırım pazartesi cevap verirler araştırmalarım sonucunda da düzgün bi bilgi bulamadım.
    makinanın tam model, DSC-T9
  • firewall sorununa koklu cozum olarak ethernetten bagli iyi bi modem almanini oneririm.
    konumuza donersek:
    64bit driver support olayı geriden geliyor
    sonynin sitesinde epey bi dolaştim, lakin gordugum uzere onlar daha ne 64bit e ne vistaya henuz adapte olamamışlar.
    dedigin yontemi (win98) bi daha deneme, xp64 u bozmani istemeyuz. (o yontem xp32 de bile nadiren ise yarardi ama bu zaten kokten farkli)

vistada ki bi usb sorununun cozumunu burada deneyelim:
    device managerde driver bulunamayan cihazi secip driver yuklemek isteyelim,
    "include this location in the search" u secip
    C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE
    u secelim.
    belki sansin yardim eder.

sitede anlattigina gore usb stick icin var olan generic driverlarin fotograf makinende ise yaramasi lazim, bendeki kingston usb stick xp64 de sorunsuz calisiyor (haliyle). Ayni zamanda bluetoothumda, radyolu mouse da generic driverlarla calisiyor xp64 de.

"However, if you want to use the USB streaming function (whenever the device is supporting it) it is necessary to install a specific driver. You can install the USB streaming driver from the CD-Rom that came with your product, or you can download it from our download pages"

burdaki yaziya gore generik driverlar disinda cd-romdada driver varmis, tabi xp64 icin yoktur ama aklinda olsun, belki yeni alinan bi sony cihazin cdsinden cikabilir.

hernedense bole buyuk firmalarin driverlari sitelerinden cikmasa bile cdlerinden cikiyor cogunlukla, ayrica cok buyuk firmalarin (sony gibi), destek siteleri hernedense cok arkadan gidiyorlar bu islerde. Ne de olsa satistan kazaniyorlar babalar.

• teşekkürler cevabın için kablo internet modem ordan routera bağlı olarak kullanıyorum routerın firewall'u ne kadar iyidir o da ayrı bi soru tabi dediğin gibi cdden takıp denedim tabi yine sonuç yok kullandığınız işletim sistemi desteklenmiyor gibi bi cevap almıştım geçen gün adi sony C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE dizininde 6-7 tane klasör var hepsini aygıt tanıtmada advanced seçip tek tek denedim yine sonuç yok. ben aramaya devam ediyim yakın bi zamanda sp2 ve güncellemeleri entegreli x64 hazırlıycam makineyi tanımasa da seviyorum stabil bi windows
  • evet, en stabil ve duzgun calisan son kullanici MS urunu XP64
    bende bi kac ay once kesfettim, buyuk bir zevkle kullaniyorum.
    Benim gibi zevk alanlarin oldugunu gormek mutluluk verici.

Sony nin bu isler icin kullandigi extra bi programi vardi, belki onun 64bit surumude vardir?
  • sony'nin sitesinden araştırdım bişey no support for 64bit operating systems yazıyodu küfürsel bi boşalma yaşadım google'ı didikliyorum artık bulana kadar

XP 64 Bit Sony Cybershot veya diğer kamera modelleri için çözüm

Bulabildim çözüm az çok cybershot veya sony kamerası olup xp64 bitte sorun yaşayanlar şöyle yapcak şimdi usb kablolarını takcaklar sony kamerayı açıyoruz sonra MENU tuşuna basıyoruz sonra enter ordan bize 3 tane mod sunuyp PTP modu seçiyoruz ve sonuç xp64 sony digital still camera olarak tanıyor ordan resimlerimizi pcye atabiliriz. tabi ptp moddaki tek noksanlık bilgisayar üzerinden memory cardtaki dosyaları silemiyoruz onu artık elle makineden silmemiz gerekçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 2 Aralık 2007; 1:22:50 >
  • azmin zaferi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.