Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okan10111

Şöyle bişey olabilirmi,,kimi cd bu şekilde acılıyodur..Ve bu şekilde yükleniyodur..Cünkü upgrade olayını acıklarken zaten bu msj ı alacagımız olagan gösterilmiş..http://www.windowsreinstall.com/winxpprox64/installxpwindowsupgrade/index.htm ve bu linki,bu konuyu başlatan arkadas atmış..Yani bence yinede püf noktası olayıdır..cünkü bu msj ı almak olaganmış..cd den olacagını sanmıyorum o yüzden

Bu bahsettiğin konu tamamen farklı.
    Linkte windows üzerinden kurmaya kalkarsanız bu mesajı alırsınız diyor. Doğru. Sende denersen aynı mesajı alırsın.
    Önemli olan bu mesajdan sonra restart edip cd den boot etmek. Yani cd içeriğin doğru olabilir ama CD bootable olmayabilir. İkisi ayrı şeyler.

Bence indirdiğin dosyayı silmediysen tekrar kontrol etmen. Bir yeri atlamış olabilirsin. Mesela içeriğini açıp cd ye kopyalamış olabilirsin.

• cd nin içerigini oldugu gibi image(nrg) yaptım..sonra cd ye cektim..bootable olması için ne yapmalıyım
  • quote:

cd nin içerigini oldugu gibi image(nrg) yaptım..sonra cd ye cektim..bootable olması için ne yapmalıyım

Çektiğin dosya .nrg veya .ISO değilse biraz uğraşman lazım. Uzun iş.
    Tavsiyem yeniden çekmen veya bulmandır. ama .ISO olarak bulunabiliyor. O şekilde bulup Nero ile kaydedersen sorun yok.
  • ben 8part rar olarak indirdim..içerik nrg deildi..setup.exe, I386 gibi dosyalar vardı rardan cıkardıgımda..nrg olarak kaydedip cd ye cektim ama olmuyomuş demek bootable..napalım 32xp ye devm..Yardımlar için tşk ederim
  • quote:

ben 8part rar olarak indirdim..içerik nrg deildi..setup.exe, I386 gibi dosyalar vardı rardan cıkardıgımda..nrg olarak kaydedip cd ye cektim ama olmuyomuş demek bootable..napalım 32xp ye devm..Yardımlar için tşk ederim

tahmin ettiğim gibi...
    .ISO dosyası olarak bulman lazım. Ama test etmek ve görmek için kurup denemeni isterdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliens

quote:

ben 8part rar olarak indirdim..içerik nrg deildi..setup.exe, I386 gibi dosyalar vardı rardan cıkardıgımda..nrg olarak kaydedip cd ye cektim ama olmuyomuş demek bootable..napalım 32xp ye devm..Yardımlar için tşk ederim

tahmin ettiğim gibi...
    .ISO dosyası olarak bulman lazım. Ama test etmek ve görmek için kurup denemeni isterdim.

Peki elimdekini bootable yapmam cok mu zor..Ya da bunu .iso olarak nerden temin edebilirim?
  • Peki elimdekini bootable yapmam cok mu zor..Ya da bunu .iso olarak nerden temin edebilirim?
  • Arkadaşlar slm.

Intel® Core™2 Quad Q6700 işlemci li bir makine topladım. Win pro X64 kurabilirmiyim ? işlemcinin desteği varmıdır ?

Teşekkürler..
  • Ben almayayım ya vista bile x64'ten daha iyi.
  • arkadaslar bende kurdumm iyi calisiyorrr

sorum şu masaüstünde xp nin versiyon yazı yazıyor onu nasıl silebiilirz.
  • quote:

8 parça rarlı dosyayı açtığınızda da tek parça rar uzantılı dosya çıktıysa muhtemelen o ISO dosyası olabilir. Eğer sisteminizde ISO programlarından biri kurulu değilse maalesef winrar bu ıso dosyalarını rar gibi gösterebiliyor.
    Eğer dediğim gibi 8 parçayı winrar ile açtığınızda tek dosya çıktıysa ve elinizde 8 parçalı rar dosyalarınız duruyorsa tekrar açın ve nero kullanıyorsanız kalıbı diske yazdırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetksk

arkadaslar bende kurdumm iyi calisiyorrr

sorum şu masaüstünde xp nin versiyon yazı yazıyor onu nasıl silebiilirz.

tweak ui nin 64bit icin yazilmis versiyonunu bul yukle, General in altinda bu ayari goreceksin, ordan kaldirirsin,
    aslinda bi reg anahtari ama ezberimde yok tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claymore_X

Arkadaşlar slm.

Intel® Core™2 Quad Q6700 işlemci li bir makine topladım. Win pro X64 kurabilirmiyim ? işlemcinin desteği varmıdır ?

Teşekkürler..

intel quad dedigine gore %99.9 vardir, şaka yapiyorsun bize herhalde
    yoksa dahi windows update de buyuk ihtimal gerekli guncelleme çıkacaktir.
    (eskiden xp32 me hyper thread islemci takinca windows update de bi update cikmisti, bunun gibi bisi olur herhalde)

ayrica xp64 u kurduktan sonra once bi xp64_sp2 update i yapmayi unutmazsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Ben almayayım ya vista bile x64'ten daha iyi.

buyuk yanılgı, xp64, vista64 den daha düzgün, tek eksigi dx10
  • quote:

Peki elimdekini bootable yapmam cok mu zor..Ya da bunu .iso olarak nerden temin edebilirim?

atakan84 arkadaşımızın dedigi gibi elindeki 8 dosyanin icinden 1 dosya cikiyor, sonra o dosyanin icine baktiginda da icinde setup.exe filan falan mi var, eger ole ise yine atakan84 arkadaşimizin dedigi gibi o gordugun bi .iso dosyasidir, ama sen winrar isolari iliskilendirdigi icin kritik bi hata yapiyorsundur

veyahut, 8 li dosya setinden birine cift tikladiginda icinden bi suru dosya cikiyordur.

sorunun cevabina gelince, evet bu dosyalardan bootable cd yaratabilirsin, ama bu iş için ufak bi dosyaya ihtiyacin var. Ben xp32 ye yaptigim icin xp32 de kullandigim dosya var ama xp64 de ayni dosya ise yararmi bilemiyorum. Bunun icin google da nero ile xp64 cdsi hazirlama die bi arama yaparsan açıklama buldugun sitelerde nero ile nasil yapilacagi vardir, ayrica ihtiyac duyacagin dosyada bulunur. (bu dosya ufak bi dosya zaten)

yada xp32 de yaptigim daha başka bi yaklaşımla, xp64 u fat32 olan bi hd ye kopyalar, sonra dos ortamindan kurmaya başlarsin, yine konu ile ilgili google dan setup xp 64 from dos die arama yaparsan bisiler bulursun.

yadayada dosyalar cd ye kopyaladiktan sonra win98 disketi ile bilgisayari acar, dos ortamindan cd ye gecip kurulum islemini baslatirsin, bi onceki onerimde yapilanlara cok benzer şeyler gerekecektir.

• ek bilgi olarak, xp64 lerde sp2 kurmayi unutmayalim lutfen, iste dosyanin adi, googledan aratip indiririz.

WindowsServer2003.WindowsXP-KB914961-SP2-x64-ENU.exe
  • WİNDOWSUN Mİ MU OLDUGUNU NERDEN ANLICAZ BENDE XP YÜKLÜ BUNLAR AYRI ŞEYLER Mİ KAFAM KARIŞTI GECE GECE PM ATARSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

ek bilgi olarak, xp64 lerde sp2 kurmayi unutmayalim lutfen, iste dosyanin adi, googledan aratip indiririz.

WindowsServer2003.WindowsXP-KB914961-SP2-x64-ENU.exe

xp 64bit SP1 bilgisayarıma sorunsuz bir şekilde kuruyorum ama SP2yi kurunca xp çöküyor. çok denedim ama hep aynı sorun ile karşılaştım.
    xp64 cd ye sp2 yi entegre etmeden olmayacak sanırım.gerçi biraz karışık ama denemeye değer
    hafta sonu tekrar deniyeyim..
  • welly,
    entegrasyonun nlite ile bi sorun olacagini sanmiyorum, cok kolaydir, nette veya forumda janjanli aciklamalar bulacagina eminim, lakin ben senin yaptigin gibi yaptim,
    once sp1 li xp64 kurdum, sonra sp2. nie bole bi sorun yaşadigini anlayamadim.
    simdiden gecmis olsun, umarim entegrasyon ile sorunun cozulur.
  • ilk msj gözükmüyor nasıl Xp 64 bit kuracagım..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.