Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlar icin xp 64 promu yoksa wista 64 mu her ikisinide deneyen arkadaslar varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia1985 -- 25 Şubat 2008; 12:37:17 >
  • Bu gün XP 64 bit indirdim kurdum ama Adsli yükleyemedim. Ayrıca bikaç program hata verdi. Sinirlendim tekrar 32bit yükledim. pisi pisine 1 günümü harcadım. Kayıplarım yüksek.
  • 64 bit in türkçesi varmı arkadaşlar
  • adsl modem sorunu bende de oldu driver ini bulamadım ama sonra aklıma fikir geldi benim arkadaşlar modem i ortak kulanıyor lan baglantısı yoluyla bende modem i pc ye lan agıyla bagladım driver fln gerek kalmadı direk giriyor internet e cam driver arayan arkadaşlarada bir öneri vista 64 bit driver larda xp64 de çalışabılıyor .. yani özelikle xp64 aramayın

saygılar..
  • he bu arada bu crack olayı beni baya bir zorlamıştı çok süründüm google aleminde ama sonunda 1 tane buldum köşede ki 14 day kaldı yazısı gidiyor başlat ta ki kalıyor ona tıkladıgımda aktivite oldu yazıyor yani umarım yanılmıyorumdur ama işe yaradı neyse programın ismi activate_x64 google de aradın mı muhakak bulurswunuz 2.kb ufak bir uygulama ingilizce açıklamışlar anladıgım kadarıyla güvenli kipte girip uygulayın sonra restart edin olay budur
  • crack olayı başarısız oldu yükledigim şey sadece anahtarı siliyormuş :DD şimdi yine crack arıyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nexus7

64 bit in türkçesi varmı arkadaşlar

sadece english...
  • arkadaşlar ben datron tw7a model bir laptop aldım önce vista home premium almıştık fakat kullandığımız mühendislik programı xp de çalıştığı için tekrar aldığımız yere gittik daha işletim sisteminin etkinleştirmesini yapmadığımız için değiştirmeyi kabul ettiler ve dedilerki vista business aldığınız zaman xp pro yuda lisanslı olarak kullanabileceksiniz dediler bu doğru mudur bilen arkadaşlar varsa acil cevap bekliyorum çünkü pazartesi gelicekmiş business şimdiden teşekkürler
  • slm beyler xp 64-bit Editions calışan serial lazım bana ne kadar arasamda bulamadım baktıklarımın hic biti calışmıyor aşşa yukarı 100 tane key denedim 6 saatte calışan key verirseniz sevinirim
  • laptop umun kendi yanında gelen programları xp 64 bit te çalıştıramıyorum görev yöneticisinde yanlarında 32 yazıyor bunları çalıştırmanın bir yolu var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

laptop umun kendi yanında gelen programları xp 64 bit te çalıştıramıyorum görev yöneticisinde yanlarında 32 yazıyor bunları çalıştırmanın bir yolu var mı arkadaşlar?

gorev yonetcisinde yanlarinda *32 yaziyorsa calisiyorlar. programlarini bilemiyecegin lakin bende *32 yazan tum 32bit programlarim calisiyor. Bir ornek resmide assagida biraktim. Aralarinda *32 yazipta islevsiz olan yok.

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı
  • lancelot aynı şekilde 32 yazıyor yanlarında ama mesela Toshiba hotkey programı var programın panelini açamıyorum, aynı şekilde diğerleri de gözüküyor ama programın kendisi yok kardeş valla
  • quote:

lancelot aynı şekilde 32 yazıyor yanlarında ama mesela Toshiba hotkey programı var programın panelini açamıyorum, aynı şekilde diğerleri de gözüküyor ama programın kendisi yok kardeş valla

nadirende olsa bagzi eski programlar uyumsuz olabiliyor (ör: moontstar, redhouse, daemontools v3...). ne yazikki bagzen laptoplarin orjinal programlarinin ve sürücülerinin yenileri cabuk cikmayabiliyor, kendim uzun suredir laptop kullanmadigimdan hotkey programlarinin olabilecek alternatiflerini bilemiyorum (tabi burda kastedilen laptopa ozel tuslar sanirim, yoksa normal hotkey programlari var tabi) .

Simdiden kolay gelsin dileklerimi ileteyim. Birkac basit hotkey icin canin sıkılmasin.

• basit olsa hadi neyse de ekranın parlaklığını ayarlayamıyorum gece gündüz fener gibi ona yarıyo tuş :))recovery cd sinden tekrar 32 biti kurucam sanırım malesef teşekkür ederim
  • quote:

basit olsa hadi neyse de ekranın parlaklığını ayarlayamıyorum gece gündüz fener gibi ona yarıyo tuş :))recovery cd sinden tekrar 32 biti kurucam sanırım malesef teşekkür ederim

parlakligi ayarlayabilecegin baska programlar olmasi gerekir, laptopa ozel olmasi gerekmiyor. Ben pc de crt kullandigimdan ihtiyacim olmadi ama laptop olayinda laptop programlarina mecbur olman gerekmedigini biliyorum, biraz google olayini cozebilir.
  • lancelot deli olcam ben mi bi yerde hata yapıyorum? yorumlarda programların %98 uyumlu deniyordu, şimdi notebook hardware control ü çalıştırsın diye .NET Framework ü yükledim, uyumluluktan windows XP yi seçmeme rağmen 64 bitle çalışmam diyor meret.bu da microsoftun kendi programı.anlamadım gitti baktığım programların %98 i uyumsuz :)
  • .Net FW'nun x64 versiyonu olanı var,onu indirip öyle kuracaksın.64bit uyumlu olanını yüklersen sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

.Net FW'nun x64 versiyonu olanı var,onu indirip öyle kuracaksın.64bit uyumlu olanını yüklersen sorun çıkarmaz.

offf offfffff :D dayanamıycam şu recovery cd si sadece C yi formatladığını öğrensem anında atıcam formatı :)))
  • quote:

lancelot deli olcam ben mi bi yerde hata yapıyorum? yorumlarda programların %98 uyumlu deniyordu, şimdi notebook hardware control ü çalıştırsın diye .NET Framework ü yükledim, uyumluluktan windows XP yi seçmeme rağmen 64 bitle çalışmam diyor meret.bu da microsoftun kendi programı.anlamadım gitti baktığım programların %98 i uyumsuz :)

eski programlarin %98 i uyumlu. su an xp64 kullaniyorum ve bir sorun yasamiyorum. eger xiseyn in dedigi gibi .net yuklememis olmak ise zaten xp32 de yuklesen yine .net yuklemek zorundasin.

xp64 icin:
    .net2
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=DE4539CF-5D5C-4981-B27B-8AE747A7EA98&displaylang=en

.net3
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=70849 i tik

(.net3 web sayfasihttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&displaylang=en )

monitor icin bir programa bakiyorum, ise yara bisi cikarsa buraya yazarim.

• Odysseus347:

al bakalim bunu dene, program 64bit ile %100 uyumlu (var olan tüm windowslarile uyumlu)

http://www.entechtaiwan.com/files/pstrip-i.exe

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı

resimdede gorulecegi gibi ekran gama (parlaklik) ayarini yapmana izin veriyor,
    ctrl_alt_+
    ctrl_alt_-

umarim isini gorur

not: tabi isini gorurse sifresini filan da bulmak gerekir, onuda senin maharetine birakiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.