Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben buldum ama nasıl kurulduğu hakkında bilgim yok. normal bi mui paketinin nasıl yuklendiğini bilen varsa anlatabilirmi? bi yerde cd ye çekin falan diyodu ama nasıl çekilecek onun hakkında da bişey bilmiyorum. boot mu normal mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

walla ben buldum ama nasıl kurulduğu hakkında bilgim yok. normal bi mui paketinin nasıl yuklendiğini bilen varsa anlatabilirmi? bi yerde cd ye çekin falan diyodu ama nasıl çekilecek onun hakkında da bişey bilmiyorum. boot mu normal mi ?

cift tikliyorsun kuruluyor, bi numarasi yok. 2003_32 ve xp_32 icin olan trmui leri daha once bulup yuklemistim.

verebilecegin bir link varsa gonder (yoksa bi upload ediverirsen sevinirim), seve seve denerim.
  • intel işlemcilerle uyumlu değilmiş sadece 64 bit amd tek çekirdek işlemcilerde çalışıyormuş sistemin uyuyorsa upload edebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

intel işlemcilerle uyumlu değilmiş sadece 64 bit amd tek çekirdek işlemcilerde çalışıyormuş sistemin uyuyorsa upload edebilirim...

benimki intel, lakin amd kullanan arkadasa veririm, upload edersen sevinirim.
  • abbet:
    cok sagol kardes, simdi indirmeye basladim.
  • abbet:
    uzgunum kardes, gonderdigin paket xp32 muitr paketi, ben bu paketin aynisini forum.donanim da vermekte idim:
    http://rapidshare.de/files/38210773/xp32_MUI_Turkish.rar.html

senin paketi aldiktan sonra bununla karsilastirdim, ayni cikti. emin olmak icinde xp32 ye kurdum, kuruldu (xp64 icin olsa idi xp32 ye kurulmazdi). Kisaca amd de olsa bu paket xp64 u tr yapmamali. eger xp32mui paketi amd64 de xp64 e kuruluyorsa (uzak bir ihtimal) ne ala....

çaban ve upload'un icin bir daha tesekkurler.
  • önemli değil kardeş. bi torrent sitesinden indirdim bunu orda denenmiş yorumları sonradan okudum. sadece amd işlemciler içinmiş ve 2 tane işlemcide çalışıyomuş.( onların yalancısıyım ). çok umutlanmıştım
  • Turcek dil desteginden umudu kestik acaba turkce Q klavye uyumu saglamak mumkun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orochi
    Turkce dil desteginden umudu kestik acaba turkce Q klavye uyumu saglamak mumkun mu?

XP64'ün q klavye ile bir sorunu yok, gayet kullaniyorum
    Elimdeki xp64 dagitiminin icinden q ve f klavyeler kendiliginden cikti.

lakin hem xp32 ün hem xp64 ün dagitimlarinin bagzilarindan q klavye cikmiyor. Daha once xp32 ile sorun yasayan bir arkadasimizin sorununu cozmustuk. ayni cozumu xp64 icinde hazirlamistim, umarim isine yarar.

http://rapidshare.com/files/104330893/Xp64_TurkcelestirmeQ_200804021956.rar.html

(12kb)

rar in icindeki leri masaustune cikarip
    Kur_Bana_Cift_Tikla.cmd
    ya cift tiklarsin.

umarim sorununu cozer, iyi yada kotu neticeyi yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

Orjinalden alıntı: Orochi
    Turkce dil desteginden umudu kestik acaba turkce Q klavye uyumu saglamak mumkun mu?

XP64'ün q klavye ile bir sorunu yok, gayet kullaniyorum
    Elimdeki xp64 dagitiminin icinden q ve f klavyeler kendiliginden cikti.

lakin hem xp32 ün hem xp64 ün dagitimlarinin bagzilarindan q klavye cikmiyor. Daha once xp32 ile sorun yasayan bir arkadasimizin sorununu cozmustuk. ayni cozumu xp64 icinde hazirlamistim, umarim isine yarar.

http://rapidshare.com/files/104330893/Xp64_TurkcelestirmeQ_200804021956.rar.html

(12kb)

rar in icindeki leri masaustune cikarip
    Kur_Bana_Cift_Tikla.cmd
    ya cift tiklarsin.

umarim sorununu cozer, iyi yada kotu neticeyi yazarsan sevinirim.

İşe yaradi teşekkürler...

• Arkadaşlar x64 xp sp2 var mı direkt ?

microsofttan falan link verirseniz süer olur .. olmazsa tek link ftp sde mega olur...

bende şimdi sp1 cd var...ayrıca sp2 update var...entegre edebilirin nLite ile ama direkt sp2 yok mu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

Arkadaşlar x64 xp sp2 var mı direkt ?

microsofttan falan link verirseniz süer olur .. olmazsa tek link ftp sde mega olur...

bende şimdi sp1 cd var...ayrıca sp2 update var...entegre edebilirin nLite ile ama direkt sp2 yok mu acaba ?

nlite ile hemen entegre edersin, şunlara dikkat et:
    1) entegrasyon islemini 64bit bir windows ta yapmalisin. (xp64, 2003-64, vista64)
    2) "sp1 cd" den herhangibir programla cikaracagin boot imaj dosyasi ile yeni "sp2 cd" yi olustur.

islem yukardaki uyarilara dikkat ederek yaparsan xp32 ile aynidir, ben entegrasyon islemini nlite siz yapmistim, biraz da oyalandigini dusunursek en fazla 10dkkalik iştir. (tabi elinde windows64 varsa)

ek not: entegrasyonlar ile simdiden kafa patlatmanin bi manasi yok, xp64sp1 i kur, sonrada sp2 yi üstüne kur, bisi kaybetmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 2 Mayıs 2008; 22:28:31 >

• Su var, kum var, çimento var.
    O zaman en iyisi harcı kendimizin karmasıdır...
    madmaxibo Kendinize güvenin...

Başkasının yaptıgı SP2 birleştirmelerinde ekleme çıkarma yapılmış ve orjinalliği bozulmuş olabilir...
  • Teşekkürler arkadaşlar

Ama şu anda 32 bit xp kullanıyorum...bunu kullanarak yapamam mı yani ?
    Ben bunu anladım ama yanlış mı anladım...
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Doğru anlamışsın.
    Malesef 64 bit entegre işlemi için en sağlıklısı 64 bit işletim sistemi kurulu olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Doğru anlamışsın.
    Malesef 64 bit entegre işlemi için en sağlıklısı 64 bit işletim sistemi kurulu olması gerekiyor.

teşekkürler.
    ozman önce sp1 kurup sonra sp2 yükliycem..
    kurduktan sonra da entegre işlemini yaparım...

teşekkürler cevaplar için..
    bir arkadaşta sp2 x64 varmış ama kurarken AMD işlemciler için diyormuş...
    Ben öyle bişeye rastlamadım daha önce..
    Onu intel işlemci üzerine kuramaz mıyım acaba ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Doğru anlamışsın.

teşekkürler.
    ozman önce sp1 kurup sonra sp2 yükliycem..
    kurduktan sonra da entegre işlemini yaparım...

teşekkürler cevaplar için..
    bir arkadaşta sp2 x64 varmış ama kurarken AMD işlemciler için diyormuş...
    Ben öyle bişeye rastlamadım daha önce..
    Onu intel işlemci üzerine kuramaz mıyım acaba ?

İlk önce vindows 64 bit yükleyip arkasından entegre işlemi yapacaksınız.
    Direkt SP2 yi entegre edebilirsiniz.Sp1 olması şart değil.

Kurarken amd işlemci istemesi diye bişey olamaz.
    64 Bit XP içerisinde AMD64 ismi verilmiş bir dosya var sadece.Bu yanlış anlaşılmış herhalde.
    Çünkü ben intel kullanıyorum ve sp2 kurarken AMD isterim diye diretmedi.Bu saçma olurdu zaten....

• 12 sayfayı hızlıca taradım ama yanılmıyorsam usb modem sorununa bir çözüm yok.

bunu halleden bir arkadaş yok mu, ya da nasıl halledeceğimizi bilen
  • ve de sp2 yüklemeye başlayınca yarı da file is "corrupt" diye uyarı veriyor.

Bir de usb cihazlar için sadece modem ve kamerada sorun oluyor yoksa usb kullanan yazıcılarda da sorun oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micdra -- 3 Mayıs 2008; 23:00:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.