Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cemal dostum saol bakacam aksam eve gıdınce
  • Degısen bır sey olmadı yıne aynı arkadaslar allah rızası ıcın bır cozum bulalım suna cıldıracam ya
  • "vısta 32bıt xp 32bıt sorunsuz yuklenıyor" yazmissin yukarda, hic vista64 yuklemeyi denedin mi?
  • Yukledım 64bıtı sonunda lancelot dostum saol bıosden tekrar kuracalayınca hal oldu.Buarada 64bıt vısta hıc kurmadım orda demek ıstedıgım 32bıtler sorunsuz calısıyordu demek buarada pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 7 Mayıs 2008; 23:25:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Yukledım 64bıtı sonunda lancelot dostum saol bıosden tekrar kuracalayınca hal oldu.Buarada 64bıt vısta hıc kurmadım orda demek ıstedıgım 32bıtler sorunsuz calısıyordu demek buarada pm attım

Anladim. XP 64 e bagzi seyler 32bit e gore farkli (ayni durum vista 64 de de gecerli), nadiren de olsa bagzi yazilimlarda eksik seyler olusabiliyor, duzeltilmis bir yaziya buradan ulasabilirsin. Su ana kadar diger yazilimlarda (bir ton minik büyük program yukledim) boyle bir soruna rastlamadim, sanirim digerleri Windows Serverlara daha asikar.

Aslinda sorun basit, unattend windows kuranlar iyi bilirler, bir komutun dosyanin bulundugu yerden calistirilmasi ile baska bir yerden calistirilmasi arasinda ciddi bir fark vardir. ornek olsun diye winrar ile bir dosyayi .exe olarak yedekleyip sonra onun kisayolunu olusturalim. Simdi kisayolun ozelliklerinde "start in" yazan yere "C:\" yazalim. kisayola cift tikladiginda winrarin icindekiler ilk olarak C:\ ye cikmak isteyecektir. Oysa .exe ye cift tikladiginda bulundugu klasore cikmak isteyecektir.

neyse uzatmayalim, simdiden gule gule kullan.

• quote:

Yukledım 64bıtı sonunda lancelot dostum saol bıosden tekrar kuracalayınca hal oldu.Buarada 64bıt vısta hıc kurmadım orda demek ıstedıgım 32bıtler sorunsuz calısıyordu demek buarada pm attım

bir de bios ta ne yaptigini yazarsan (benim yazdigim gibi yazarsan yer gostermek kolay olur), ayni sorunu yasayan baskalarinada yardimi olur.
  • Dıger kartlarda nasıl bılmıyorum ama bende Sata confugıratıon ıcınde ,ıde ahcı raıd seklınde secenekler vardı ahcıde ıdı ıdeyı sectım duzeldı olay tesekkur ederım
  • quote:

Dıger kartlarda nasıl bılmıyorum ama bende Sata confugıratıon ıcınde ,ıde ahcı raıd seklınde secenekler vardı ahcıde ıdı ıdeyı sectım duzeldı olay tesekkur ederım

ahci sürücülerini xp64 e yükleyip (intelden) sonra biostan ahciyi secebilirsin. Tam dosyalari hatirlamiyorum, uzun zaman oldu kurali.

Güle güle kullan.
  • windowsun sitesinde media player 11 64 biti indirdim (sanırım 10 un 64 biti yok)

Kurduktan sonra task managerde baktım 32 bit gözüküyor?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: micdra

windowsun sitesinde media player 11 64 biti indirdim (sanırım 10 un 64 biti yok)

Kurduktan sonra task managerde baktım 32 bit gözüküyor?????

64bit uyumlu 32bit programlara cok rastlayacaksin. Onlarin ek dosyalari 64bit, kendileri 32bit.

native64bit/support64bit aciklama ve ornekleri daha once yazdim, okursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 8 Mayıs 2008; 19:18:23 >
  • pm den gelen av sorusuna cevaben:
    McAfee VirusScan Enterprise v8.5i kullaniyorum. Diger av lerinde bircogunun artik 64bit destekledigine eminim.
  • Dostum sagol burdan cevaplamandakı msjı aldım ben pm zor durumda kalmazsam atmam artık kustum
  • Arkadaslar ben netten sp1 lı bı x64 cekıp yukledım sp2yı ustune mı yukleyım sp1 kaldırıp mı yukleyım?kaldırıp yuklıceksem sp1ı nasıl kaldırabılırım
  • DELL İNSPİRON 1520 WİN XP PRO TR DRİVERLERİNİN HEPSİ BURDA TEK TIKLAM İLE YÜKLENİR.

http://rapidshare.com/files/113953142/dell_inspiron_1520_xp_driverleri.rar
  • DELL İNSPİRON 1520 WİN XP PRO TR İVERLERİNİN HEPSİ VERDİĞİM PROGRAM ÜZERİNDE ÇİFT TIKLAYIN.5 DAKİKA İÇİNDE BÜTÜN SÜRÜCÜLERİ YÜKLEYİN.BEN KENDİ BİLGİSAYARIMA XP KURDUM.ORDAN XP DRİVERLERİNİ YEDEKLEDİM.SİZLERİNHİZMETİNE SUNUYORUM.KOLAY GELSİN.DELL İNSPİRON 1520 HARİK BİR BİLGİSAYARDIR.
    Yalnız adres çubuğunda"r.a.p.i.d.s.h.a.r.e" yerine yıldız çıkmaktadır.yıldız yerin "r.a.p.i.d.s.h.a.r.e" yazın download başlar.Bu kelime yazılınca mesaj kızmında çıkmıyor.adres çubuğua yazarken harfler arasındaki noktaları kaldırın.

http://rapidshare.com/files/113953142/dell_inspiron_1520_xp_driverleri.rar

• arkadaşlar bu xp 64 bit e SP3 çıkmadı değil mi?
    çıktıysa link verebilir misiniz ben bulamıyorumda.
  • Buraya yazmamisiz sanirim, son kerede buraya yazalim:

xp64 icin sp3 sorusunun cevabi:

http://forum.donanimhaber.com/m_23450460/tm.htm den alintidir:

quote:

Orjinalden alıntı: darkreign

arkadaslar malum xp icin sp3 cikti. ancak internette bulabildigim butun sp3 ler 32bit icin. windows.update pc mi taradigi zaman da yuklenecek update bulunamadi diyor. 64 bit xp ler icin sp3 u nerden bulabilirim. yada sp3 sadece 32bit xp ler icin mi cikti

quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

baslamisken vista64 icinde sp3 arasa idin.

xp64sp2 nin cikis tarihi 3/13/2007
    xp32sp2 nin cikis tarihi 8/10/2004

niye xp64 ün sp3 e ihtiyaci olmadigini anlamissinidr umarim.

quote:

Orjinalden alıntı: darkreign

bu acidan hic dusunmemistir. tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 31 Mayıs 2008; 15:13:17 >

• X-Fİ ses kartı için 64bit sürücüyü yükledim fakat ses kartının xp 32bit'teki görsel menüsü yok daha basit bir ayar menüsü kuruluyor, acaba 64bit xp ve X-Fİ ses kartı kullanan var mı bu gibi bir durum oldu mu ?
  • Arkadaşlar tüm başlığı okuyacak vaktim yok, sorum şu:

Windows Xp 32 bit kullanıyorum.Ayarlarımı falan gayet güzel yaptım.Şimdi tekrar en baştan bir sürü tweak, şu bu yapmak istemiyorum.32 bit'i 64'e bite Repair ile mi yükselteceğim?
  • Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım ama bir sorum var şuan ki sistemim Xp Pro 32bit bunda bilindiği gibi Ram 3 GB üstü gözükmüyor ben yakında pc topluyorum ve yeni işletim sistemim olarakta Xp 64 bit versiyonunu kullanmayı düşünüyorum peki bu işletim sistemi 4 Gb ram tam olarak görüyor mu yoksa hala Xp'lerdeki 3 Gb üstü görememe gibi bir sorunla karşılaşma olasılığım var mı buna göre yeni sistemime 4 Gb ram alıp almamayı karar vereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.