Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: micdra

ve de sp2 yüklemeye başlayınca yarı da file is "corrupt" diye uyarı veriyor.

Bir de usb cihazlar için sadece modem ve kamerada sorun oluyor yoksa usb kullanan yazıcılarda da sorun oluyor mu

kameram calisiyor, yazicim calisiyor, usb modem hic almadim.
    sp2 yi bi daha indir, 10 parçaya bölme, tek parça halinde indir (anlamadi isen boşver, bi daha indir), bagzen indirme programlari dosyalari yanlis indirebiliyor.
  • hocam anladığım kadarıyla kamera ve yazıcıyı usb olarak kullanıyorsun.

Modem ethernetle çalışıyoo ama usb ile sorunlu.

sp2 direk microsoftun sitesinden tek parça indirdim, dediğim sorun çıktı.

hatırın için bir daha indireyim..

Yoksa normal xp de iken indirdim.

Xp64 ikinci sistem. Acaba 64 iken mi indirsem ama sanmam????
  • evet, camera (a4tech)+yazici (canon) usb. avertv (eskilerden) kartiminda sürücüsü var. Lakin bagzi sürücüleri 64bit de bulmak sorun olabiliyor, ben o konuda şansli oldum.

zaten modemi usb den kullanma, epey tehlikeli :>, hic kullanmadim.

64de indirmen le bi alakasi yoktur, ben 7/24 xp64 kullaniyorum.

md5checksum'ini vereyim, kontrol et. dosyalarin md5checksum larini kont. eden bircok freeware program var, elinde yoksada hemen bulursun.

WindowsServer2003.WindowsXP-KB914961-SP2-x64-ENU.exe
    md5checksum
    46D05CE174437A224C8A77047D010AE9
  • öncelikle ilgine çok teşekkürler

konu dışı ama usb çok tehlke demeni bir-iki cümleyle açıklarsan sevinirim. ethernet tavsiyesi aldım ama usb çok tehlikeli yeni duydum...

sp2 uzantısı aynı.

yalnız cahilliğimi bağışla "md5checksum" dediğin nedir
  • md5checksum: aldigin dosyanin dogru dosya oldugunu kont etmeni sagliyan bir kont. yontemi. bi siteden bi program bul, o sana indirdigin dosyanin md5checksum ini gosterir, benim gonderdigim rakamlarla karşılaştirirsin. Biraz kurcala, ara indir anlarsin.

usb tehlikeli, cunku direkt ip ile nete cikiyorsun.
    ethernetten bagladiklarin direkt cikmiyor, NAT kullaniyor. (bagzi modemlerde virtual bilmemnede deniyor)

direkt ip ile nete ciktiginda iyi bir firewall yazilimina muhakkak ihtiyacin var, yada unutkanlikla bisileri acmis olmaman gerekiyor. kabaca ethernetten bagli olanlar NAT lari oldugu icin dogal firewall sahibi oluyor gibi dusunebilirsin. Konu hakkinda network bolumlerini kurcalarsin. Bende cok eski zyksel bir ethernet modem var, ilk aldigim modem, ve halen kullaniyorum.

not: aldigin modemin nat ozelligi olmali, ethernetten bagli die nat ozelligi olacak, yada usb den bagli diye olmiyacak diye bir kaide yok. Lakin su ana kadar gordugum/duydugum tum modemler bu sekilde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 4 Mayıs 2008; 0:22:18 >

• arada buldum baktım c56 ile başlıyor.

Hocam senden son ricam sp2 linkini müsait bir zamanda koyar mısın?

benim indirdiğim linkide buraya koyayım, neden farklı çıktı , anlamadım

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=893fd6c0-6283-44c3-bb84-b2f0315b2ae6&displaylang=en
  • linkin dogru, dedigim gibi indirirken hata yapmissin, md5checksumlarimiz ayni cikmaliydi, ara sira olur böle seyler, bi daha indir. (tabi virussuz bir sistemin vardir diye kabul ediyorum). Benimde gecen gun MS den indirdigim 1.3gb lik bir dosya hatali cikmisti, bi daha indirdim :>.
  • hocam ilgili linkde şöyle bir ibare var

"To start the installation immediately, click Open or Run this program from its current location."

şimdi benim xp64 d' de . Bu sp2 ise e'de . acaba hatayı orda mı yaptım? Yani xp 64 hangi hdd ise onda mı çalıştırmam gerekir???

yoksa salladım mı
  • istedigin yere indir, bilgisayari xp64 ile aç, ve bunu kur. bu kadar.
  • yok sallamisim valla.

en iyisi yarin yeniden indirip deneyeyim, sagolasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

İlk önce vindows 64 bit yükleyip arkasından entegre işlemi yapacaksınız.
    Direkt SP2 yi entegre edebilirsiniz.Sp1 olması şart değil.

Kurarken amd işlemci istemesi diye bişey olamaz.
    64 Bit XP içerisinde AMD64 ismi verilmiş bir dosya var sadece.Bu yanlış anlaşılmış herhalde.
    Çünkü ben intel kullanıyorum ve sp2 kurarken AMD isterim diye diretmedi.Bu saçma olurdu zaten....

Kurarken AMD istiyor demedi de arkadaş..
    Kurarken AMD işlemciler içindir gibi bi yazı çıkıyor dedi...
  • microsoftun sitesinden media player 10, 64 bit baktım ama bulamadım.

11'in 64 bitini indirip kurdum ama onu task manager de 32 bit olarak görüyorum ??????

10'nun 64 biti yok mu? ve 11 neden hala 32 bit gözüküyor acaba ?

bu arada 64 bit programları nerden bulup indiriyoruz arkadaşlar,

bu konuda bir link var mı özellikle kullandığınız...
  • önceki sayfalara bakarsan bir site verilmişti...

ben şu an hatırlamıyorum ama adında 64 vardı..

Benim kullandığım site buydu :http://www.start64.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

önceki sayfalara bakarsan bir site verilmişti...

ben şu an hatırlamıyorum ama adında 64 vardı..

Benim kullandığım site buydu :http://www.start64.com/

hocam affedersin ben o siteden bir b*k anlamadım.

Firefox indirmeye çalışıyorum, ordan oraya yönlendiriyor, indiriğim pre olanlar açılmıyor.

Ben normal firefoxun 2 sürümünü arıyorum ama göremedim.

Yani neredeyse inadına 64 bit vaziyetine girdim

• Mesela bu sayfaya gittiğinde Download yazısını farkettin mi ? Biraz karışık sayfalar ama direkt DOWMLOAD yazısını ara

http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=75
    busayfada Task Manager resminin altında Download linki var ..O link de buraya yönlendiriyor :http://www.mozilla-x86-64.com/download.html

site kendisi vermiyor da programı indireceğin siteye yönlendiriyor

Buradan 64bit firefox indirebilirsinhttp://www.mozilla-x86-64.com/download.html

• Ben bu 64biti bir turlu yukleyemedım yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar

Arkadaslar bundan once yada sora tam cıkaramadım ama bır kac bır sey yuklerken bırden reset atıyor makıne ,ıkı ayrı cd var elımde yınede olmuyor netten ındırdıp boot cd yapıp denedım oda aynı yerde reset atıyor.
    Sorun nedır arkadaslar donanımsal olma ıhtımalı nedır?Yada nasıl asarım ben bu durumu
    Sıstemım:
    İntel E6750 2.66 @3.66 1.4v
    4x1gb 800mhz Kıngston
    Asus P5KC mbo
    Palit 8600gt sonic+
    Samsung 80gb hdd
    WD 80gb hdd

Yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 6 Mayıs 2008; 22:19:33 >
  • mertyeldan
    Ramlarda sorun olabilir.1-2 Sini çıkarıp bidaha dene derim...
    Anakart hata sesi vermiyormu......
  • Hıc bır hata sesı yok reset atıyo duruo baska os yokluyorum vısta 32bıt xp 32bıt sorunsuz yuklenıyor 64de nedense bole hata verıo
  • ASR yı gecıp 2.partı scsı raıd vs onları gecıyor bıraz bısıler yukluyor ardından reset atıyor.Sımdı netten bır x64 daha ındırıyorum bunla denıcem bıde.Arkadaslar yardım lutfen bende gecmek ıstıyorum 64bıte
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

ASR yı gecıp 2.partı scsı raıd vs onları gecıyor bıraz bısıler yukluyor ardından reset atıyor.Sımdı netten bır x64 daha ındırıyorum bunla denıcem bıde.Arkadaslar yardım lutfen bende gecmek ıstıyorum 64bıte

belki ahci sorunu olabilir

biostan ahciyi kapatip bi de oyle dene.
    her anakartta biostaki yeri farklidir,
    asusta: Bios-->Main-->Ide yada AHCI Configuration-->SATA Configuration-->Configure SATA as-->IDE
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.