Şimdi Ara

Windows XP Kur HDD yi 160 gb gösteriyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, seagate 500 gb ncq 32mb önbellekli bir hdd aldım, hdd yi diğer harddiskimde kurulu olan windows xp'nin disk yönetimi ile formatladım burada sorun yok 500 gb olarak gördü, setup menüsünde de 500 gb olarak görüyor, everestte de 500gb olarak görüyor. Ancak diğer harddiskimdeki tüm dosyaları bu hdd ye kopyaladım ve bilgisayarı yeniden başlatıp bu hdd ye windows kurayım dedim ama windows xp kur hdd yi 160 gb olarak gördü ve biçimlenmemiş alan dedi yani NTFS i tanımadı ben de NTFS olarak formatla dedim 160 gb ı formatladı sonra windows da kuramadı yeniden başlattı bilgisayarı aynı yere tekrar geldim yine kuramadı hata da vermiyor sadece 10sn sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır diyor ve yeniden başlatıyor. Diğer hdd den bootla kurulu windows u açtım bilgisayarım penceresinde hdd ye tıkladığım zaman bu disk biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirmek istermisiniz dedi evet dedim 500 gb ı tekrar biçimledi tekrar xp i kuru açtım yine aynı sorun 160 gb olarak görüyor ve biçimi de tanımıyor. bu nasıl saçma bir iştir ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim.

• şu forumun arama motorunu biraz kullansanız sorununuzu hemen çözülecek ama nerdee...

hocam sp2 li bir windows cd si ile boot edip kurulum yaparsan hdd nin tümünü görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.