Bildirim
Winrar arşivi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş şifre kırıcı diye verilen programlar çok kullanışsız.Hem günlerce sürebiliyor ,hem de bulamıyor.Bana kalırsa indirdiğin dosyanın rarlanmış ismini googleda yaz ve öyle ara.ben bu yolla birkaç kez buldum. -
En iyi yol adını google da aramaktır eğer şifre 8 haneden fazlaysa tüm kombinasyonları denemek çok uzun vakit olabilir.
metro_radian_boot_by_srbh3-d497zwr.rar olsun dosyamızın adı zaten tek tük sonuç weriyor ama sonuç veriyor diğer şifre kırma yöntemine gelirsek tavsiye etmem -
rar password recovery -
İsmi Shakes & Fidget Hack google da da yok yamalasef üstelik saatlerce aradım buldumda sevinçten yerimde durmıyodum şifre isteyince hayallerim suya düştü :( -
quote:
Orijinalden alıntı: gudikcan
İsmi Shakes & Fidget Hack google da da yok yamalasef üstelik saatlerce aradım buldumda sevinçten yerimde durmıyodum şifre isteyince hayallerim suya düştü :(
İndirdiğin rarlı dosyanın da adı İsmi Shakes & Fidget Hack mi?Yoksa başka birşey mi? -
Aynen öyle Shakes & Fidget Hack ismi ... -
sen o alakasız dediğin siteyi şifre olarak girmeyi denedinmi -
herhalde... -
Bildiğiniz bir program yok mu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X