Şimdi Ara

Wireles anten yapımından anlayanlar lütfen yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evim wireleslerin oldugu yere 2 km civarında evim hafif yüksekte sizce bu wireleslere baglanmak için kendim bir anten yapabilirmiyim anten yapımından anlayan arkadaşlar yardım ederlerse cok memnun olurum.bilen herkezin bişiler yazarsa cok iyi olur hepinize ilginizden dolayı teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cky_teknik -- 26 Şubat 2010; 0:52:05 >

• yokmu yardım edecek birileri.
  • el yapımı antenden pek verim alamazsın. ölçüleri tam tutturman gerekir ayrıca milim htalarla büyük kayıplar oluyor öm at yrd olayım istersen
  • ilginiz için teşekürler pm ile iletişime geçildi.
  • keşke pm yerine buradan yazışsaydınızda bizde bilgilenseydik
  • 2 km mesafe için en az 14 db panel anten türünde bir anten ya da yagi anten kullanman gerekir. ayrıca bu anteni besleyecek bir access point veya anten takılabilen usb - pci bir wireless adaptör gerekli olur. hazır anten almayı düşünürsen ben alıcı olarak TP-Link 14 db anten ve TP-Link AP verici olarak ile D-Link 2100 AP + 8 db omni anten ile 400-500 metre arası direkt görüş olmadan binaların arasından-arkasından bağlantı sağlayabiliyorum. eğer direkt görüş olursa bu mesafe daha fazla olacaktır. ama yine de bağlantı alacağın yerin çıkış gücü de önemli bunu unutma. bendeki d-link 2100 ap 250 mw çıkışa ayarlı.
  • bazı durumlardan dolayı hevesim kırıldı+saglık acısından wireles cok zararlı oldugunu da ögrendim.zaten 1/2 ülkede wireles kulanımı yasaklanmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belirli bir güç seviyesine çıkılmadıkça tehlikeli değildir arkadaşım cep telefonunu kulağına koyup konuşuyorsun bu zararlı değilmi ? aynı şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.