arkadaşlar forumdan baktıgım kadarıyla Airties Wus 300 ön planda bi çok kişi memnun gözüküyo önerebileceğiniz wus 300 den daha ii dediğiniz başka adaptörler varmı ? birde wus 300 aircrack ile uyumlu mu ? cevaplar için simdiden teşekkürler
aman uzak dur wus lardan ben hiç memnun kalmadım..biri 2 gün önce bozuldu.wus-300 ü başladım bende 2 duvar var arada 10 metrede mesafe var ve internet sorunlu kopup duruyo..atcam kırcam duvarda en sonunda..dersenki ben modemin dibinde olcam o zaman al yoksa hiç bulaşma wus a falan cinnet geçirirsin..
US Robotics kullanın. Çekim gücü oldukça iyi.
Daha bugün denedik. 19cm kalınlığında 4 duvardan (1 apartman üst ile arasındaki hasır betonuda düşünün) 30m mesafeden %70-80 arası erişim kaybı ile Airties WUS-300 ile bağlantı olabiliyor. Mesafeyi 25m ye ve duvar sayısınını 3 e indirdik, erişim kaybı %20-30 ile bağlantıyı sağladık.
İkinci denemeyi aynı katta yaptık. 180m2 lik evde bir uçtan diğer uca hiçbir kayıp (%100) olmadan sorunsuzca internete bağlandık. Aynı kat ve tek daire için, Airties WUS-300 kötü bir seçim olmayacaktır (eğer üretim hatası varsa o zaman durum başka).
Aircrack ile uyumlu değil Wus 300, Dlink in bikaç modeli uyumlu ama başka birçok modelde var piyasada, Aircrack la uyumlu istiyorsan Atheros chipsetlilere bakamalısın!! Atheros 5005 ler mesela!!
peki wus 300 ün uyumlu oldugu aircrack gibi prgramlar varmı
kardeş sen vus falan boşver onları ben airtiresi de kullandım şu an TP LİNK WN 620 G kullanıyorum arası yaklaşık 30 mt kabloludan daha iyi internet bağnatısı kullanıyorum ve download ediyorum. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum daha tık yok alette maşalah hiç bir sorun yok kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın.