Şimdi Ara

wireless adaptör yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumdan baktıgım kadarıyla Airties Wus 300 ön planda bi çok kişi memnun gözüküyo önerebileceğiniz wus 300 den daha ii dediğiniz başka adaptörler varmı ? birde wus 300 aircrack ile uyumlu mu ? cevaplar için simdiden teşekkürler

• aman uzak dur wus lardan ben hiç memnun kalmadım..biri 2 gün önce bozuldu.wus-300 ü başladım bende 2 duvar var arada 10 metrede mesafe var ve internet sorunlu kopup duruyo..atcam kırcam duvarda en sonunda..dersenki ben modemin dibinde olcam o zaman al yoksa hiç bulaşma wus a falan cinnet geçirirsin..
  • US Robotics kullanın. Çekim gücü oldukça iyi.
  • Daha bugün denedik.
    19cm kalınlığında 4 duvardan (1 apartman üst ile arasındaki hasır betonuda düşünün) 30m mesafeden %70-80 arası erişim kaybı ile Airties WUS-300 ile bağlantı olabiliyor.
    Mesafeyi 25m ye ve duvar sayısınını 3 e indirdik, erişim kaybı %20-30 ile bağlantıyı sağladık.

İkinci denemeyi aynı katta yaptık. 180m2 lik evde bir uçtan diğer uca hiçbir kayıp (%100) olmadan sorunsuzca internete bağlandık.
    Aynı kat ve tek daire için, Airties WUS-300 kötü bir seçim olmayacaktır (eğer üretim hatası varsa o zaman durum başka).
  • Aircrack ile uyumlu değil Wus 300, Dlink in bikaç modeli uyumlu ama başka birçok modelde var piyasada, Aircrack la uyumlu istiyorsan Atheros chipsetlilere bakamalısın!! Atheros 5005 ler mesela!!
  • peki wus 300 ün uyumlu oldugu aircrack gibi prgramlar varmı
  • kardeş sen vus falan boşver onları ben airtiresi de kullandım şu an TP LİNK WN 620 G kullanıyorum arası yaklaşık 30 mt kabloludan daha iyi internet bağnatısı kullanıyorum ve download ediyorum. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum daha tık yok alette maşalah hiç bir sorun yok kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linksys wusb54gc kullanıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.