Bildirim
WİRELESS DA SINIRLI ERİŞİ HATASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Baglanmak istediginiz erisim noktasi MAC filtrelemeyle korunuyor olabilir. Bu konuda bilginiz var mi? -
Bir kerede benim başıma geldi, kablo ile millet bağlanırken ben wirelessle bağlanamıyordum.IP ve DNS leri elle verdim bağlandım. -
herşeyi denedik bi ben bağlanamıyorum.:/.. -
Modemde MAC filtreleme olmadığından emin misiniz? -
onun n olduğunu bilmiyorum. ama aynı modemden laptop bağlanabiliyor. sonrun tek bi pc de.
bağlantı var sinyal mükemmel ama sayfa açılmıyor. -
Degerli arkadasim. MAC filtreleme denen güvenlik önlemi, bir ethernet adaptörünün kimligi niteliginde olan MAC adresinin baglanti saglayici (wireless dagitici) icerisindeki güvenlik sekmesine kaydedilmesi suretiyle baglantinin saglanmasi anlamina gelir. Mesela internete baglanan laptopun C1:3E:BB:A2:CB seklinde bir MAC adresi var ve bu modemde kayitli. Laptop internete baglanmak istediginde modem bakar, "baglanmak isteyen cihazin MAC adresi nedir ve benim listemde kayitli mi?" diye. Kayitliysa baglantiyi kurar, degilse de kurmaz ve girmek isteyen bilgisayarda "Sinirli baglanti veya baglanti yok" uyarisi görünür.
Modemin ara yüzüne girerek "Wireless güvenligi"yle alakali bölümden MAC filtrelemenin aktiflestirilip aktiflestirilmedigini kontrol edin. Aktiflestirilmisse kendi wireless adaptörünün MAC adresini de listeye ekleyin. -
evet sorun mac filtresinden kaynaklanıyormuş yardım için tşkler. -
Rica ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X