Şimdi Ara

Wireless modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi geceler , basliğa modem sorunu yazdim ama tam da emin değilim ..

Toshiba a200-1ah laptopa US robotics 9111 kablosuz modem aldim,ilk basta nette surf yaparken gayet güzel geldi ve hizli.. Ama herhangi bi siteden dosya indirmeye calistiğimda download hizim min 3kb,max10kb'de kaldi , (baglantim 1mbps),ve 3-4 dakikada bir kablosuz baglanti kopmaya basladi,wireless anahtari açik konumdayken herhangi bir ağ bulunamadi diye uyari aldim,anahtari kapayip açtim gene olmadi,restart atinca aği gördü.. Laptopta modemde daha bi günlük ,sorun hangisinde sizce ve ne yapmayalim ?

Yardimlariniz için simdiden tesekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankaraca -- 6 Ekim 2007; 3:35:17 >

• İlk mesajına cevap veren ben olayım bari Bilgisayarın wireless ayarlarına bakılmalı diye düşünüyorum bu arada wirelessına şifre koymuşsundur umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

İlk mesajına cevap veren ben olayım bari Bilgisayarın wireless ayarlarına bakılmalı diye düşünüyorum bu arada wirelessına şifre koymuşsundur umarım

Tesekkürler Merzah , dediğin gibi sorun wireless ayarlarindaymiş,bu aksam biraz ugrasinca sorunu çözdüm ,saol
  • Hiç sorun değil yardımcı olabildiysem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.