Şimdi Ara

Wireless şifresini 'karakterleri göster' bölümünde gizleme,yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz 3 ev ortak net kullanıyoruz.wireless modem bende,evlere paylaşım verdim.fakat şifreyi görmediler,ben girdim bilgisayarlarına.yalnız evlerin birinde afacan bir çocuk var.kendi bilgisayarında bu ağ ismindeki sağ tık özellikler bölümünde "karakterleri göster" bölümünden şifreyi öğreniyor.binadaki bir iki diğer arkadaşlarına dağıtıyor şifreyi.bu bölümden şifrenin görülmesini nasıl engellerim.yardımalrınızı bekliyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksandal

Arkadaşlar biz 3 ev ortak net kullanıyoruz.wireless modem bende,evlere paylaşım verdim.fakat şifreyi görmediler,ben girdim bilgisayarlarına.yalnız evlerin birinde afacan bir çocuk var.kendi bilgisayarında bu ağ ismindeki sağ tık özellikler bölümünde "karakterleri göster" bölümünden şifreyi öğreniyor.binadaki bir iki diğer arkadaşlarına dağıtıyor şifreyi.bu bölümden şifrenin görülmesini nasıl engellerim.yardımalrınızı bekliyorum....

onu gizleyemessin maalesef anca modemden engellersin arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Eylül 2013; 2:32:57 >
  • peki bunu nasıl yapıyoruz dostlar.yani modemden?
  • buraksandal B kullanıcısına yanıt
    Cevap yok mu
  • modemden modeme fark gosterecegı ıcın muracaatı modemının marka modelıyle bırlıkte google amcaya yapıcaksın mac ıle sıfreleme sayesınde modem kımde ıse o secebılecek en guvenlı baglantı yollarından bırıdır mac
  • şu işe adam akıllı bi cevap veren çıkmadı.en azından mac şifreleme nasıl yapılıyor bi anlatsanızda bizde yapsak
  • quote:

şu işe adam akıllı bi cevap veren çıkmadı.en azından mac şifreleme nasıl yapılıyor bi anlatsanızda bizde yapsak

kullandığınız modemin markasını ve modelini belirtirseniz size yardımcı olmak isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

quote:

şu işe adam akıllı bi cevap veren çıkmadı.en azından mac şifreleme nasıl yapılıyor bi anlatsanızda bizde yapsak

kullandığınız modemin markasını ve modelini belirtirseniz size yardımcı olmak isterim

Markası; TP LINK , Modeli; TD-W8151N .bekliyorum hocam
  • Resimde gördüğünüz yönergeleri takip edin engellemek istediğiniz mac adreslerini MAC adress kısmına ekleyin ve save deyin
     Wireless şifresini 'karakterleri göster' bölümünde gizleme,yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 21 Haziran 2014; 20:51:13 >
  • Buradan

http://blog.aydinmenek.com.tr/windows7-kablosuz-internet-sifresini-gizlemek/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orası kapanmaz gizlenme ama ek olara ekranın oara siyah bant çekebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

orası kapanmaz gizlenme ama ek olara ekranın oara siyah bant çekebilirsiniz

Verdiğim linkteki işlemi uygulayın, bakın görünüyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz ağ şifresi karakterleri göstermesin

Kablosuz ağ şifresini karakterleri göster dense bile göstermemesini sağlamak mümkün bunun için tek gerekli şey bir registry kaydıdır. Reg kaydını her bir bilgisayarda uygularsan göremezler

Anlatım
    http://www.sordum.net/39503/kablosuz-ag-guvenlik-anahtari-karakterleri-gostermesin/

Video:
    https://youtu.be/yYMqBYoFobU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.