Şimdi Ara

Wodafone Fatura Maduriyet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar Arkadaslar. Sizlere Fatura Aşımım iLE aLakalı Haklılık Sebeblerim Varmıdır diye sormak istiyorum. Fahiş bİR Fatura Geldi İtiraz Etsem Etkisi Olurmu..
    Öncelikle Wodafone genc Tarife Kullanıyorum 25+ 5 Lira Vererek Tarifeni Katla İle 1000 Dk 1000 Sms Şöyleki Normal Şartlarda Süre Sınırı Olmadıqı Taktirde 31 Lira Ödüyordum Bu Ay Bende farkındayım Ki Fatura Limitini Aştım Lakin Bana Hiç Bir Şekilde Sms ile Bildirim Ve Benim Sms İle Sorqulama Ve Kodlu Sistemle Sorqulama Sistemi sON 48 sAAT Deqil Son 50 Saati Bile Göstermedi Yani Anlıyacaqınız. Bana Bilqilendirme Mesajı Gönderilmedi Müşteri Hizmetlerini Aradım.. Onların Sistemindede Gönderilmediği Görülüyor ve Kaydınız Alındı Size Döneceqiz Denildi. Sizce Sonuc Ne Olur Ben Bu 8. kAT Fazla Gelmiş Faturayı Ödermiyim.. Yoksa Sadece 31 liramı Öderim... :( Bide Hakem Heyetine Başvursam Etksi O
    lurmu...[/size]

• Arkadaşım "ğ" harfi nereye gitti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaDir_HaN

Öncelikle merhabalar Arkadaslar. Sizlere Fatura Aşımım iLE aLakalı Haklılık Sebeblerim Varmıdır diye sormak istiyorum. Fahiş bİR Fatura Geldi İtiraz Etsem Etkisi Olurmu..
    Öncelikle Wodafone genc Tarife Kullanıyorum 25+ 5 Lira Vererek Tarifeni Katla İle 1000 Dk 1000 Sms Şöyleki Normal Şartlarda Süre Sınırı Olmadıqı Taktirde 31 Lira Ödüyordum Bu Ay Bende farkındayım Ki Fatura Limitini Aştım Lakin Bana Hiç Bir Şekilde Sms ile Bildirim Ve Benim Sms İle Sorqulama Ve Kodlu Sistemle Sorqulama Sistemi sON 48 sAAT Deqil Son 50 Saati Bile Göstermedi Yani Anlıyacaqınız. Bana Bilqilendirme Mesajı Gönderilmedi Müşteri Hizmetlerini Aradım.. Onların Sistemindede Gönderilmediği Görülüyor ve Kaydınız Alındı Size Döneceqiz Denildi. Sizce Sonuc Ne Olur Ben Bu 8. kAT Fazla Gelmiş Faturayı Ödermiyim.. Yoksa Sadece 31 liramı Öderim... :( Bide Hakem Heyetine Başvursam Etksi O
    lurmu...[/size]

MERHABA KADİR;

EĞER SANA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE SÜRE BİLDİRİM SMS İ GÖNDERİLMEDİYSE VE BUNU GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEDİLERSE MUTLAK İADESİ SAĞLANACAKTIR. AMA SADECE DK AŞIMINDAN KAYNAKLANAN TUTAR İADE EDİLİR. YURT DIŞI ARAMASI İNTERNET ÖZEL SERVİSLER VS VS KULLANIMLARIN VARSA BUNLAR İADE EDİLMEZ.

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.

KOLAY GELSİN.

• Benzer durumlarla bende karşılaşmıştım. Haklı bulunsan bile o faturayı ödeyeceksin, gelecek aylardan düşecekler. Ben bi ara her ay şikayet ede ede 3 ay alacaklı olmuştum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Benzer durumlarla bende karşılaşmıştım. Haklı bulunsan bile o faturayı ödeyeceksin, gelecek aylardan düşecekler. Ben bi ara her ay şikayet ede ede 3 ay alacaklı olmuştum :)

Yani Diyorsun ki O Faturayı HertürLü ödüyeceksin :( Daha Dönmediler Bekliyip Görüceğiz Umarım Sadece Normal Fatura Bedelini Öderim...
  • Umarım Beklediqimin Aksine Bir Sonuc Almam Ben Haklı Olduqumu Biliyorum AMA onLarda Kabul Ederlermi.. Benim İstediqim Normal Fatura Bedelimi Ödemek. umarım En Yakın Zamanda Maduriyetim Ortadan Kalkar CvpLarınız İçin Çok Tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaDir_HaN

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Benzer durumlarla bende karşılaşmıştım. Haklı bulunsan bile o faturayı ödeyeceksin, gelecek aylardan düşecekler. Ben bi ara her ay şikayet ede ede 3 ay alacaklı olmuştum :)

Yani Diyorsun ki O Faturayı HertürLü ödüyeceksin :( Daha Dönmediler Bekliyip Görüceğiz Umarım Sadece Normal Fatura Bedelini Öderim...

Bana odettiler hemde defalarca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ICLOUD - FATURA SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.