Şimdi Ara

WOLKSVAGEN KAPLUMBAĞA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
34.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arnızda hiç wolksvagen kaplumbağa seven yok mu?Bence en sağlam arabalardan biri.Bence bu arabaların ruhu var gibi bizi anlıyorlar sanki.En sevdiğim araba ayrıca vosvos seven varsawww.vosvosturk.com 'u tavsiye ederim.

• Güzel bi düşünce klasikler yaşamalı ve biz onları yaşatmalıyız
  • http://img524.imageshack.us/img524/240/dscn8752mk6.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/7214/dscn8754cn4.jpg

bu da benim arabam umarım beğenirsiniz.Ben vosvos cluba üyeyim.bu temmuzda dünya çapında bir kamp yapılacak.çoğu ülkeden vosvos gelecek.zaten yaklaşık her ilde vosvos clublar var.hep kamp yapıyoruz .vosvos su sevenleri hangi şahirdeyse bana danışarak u clublara ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I LOVE VOSVOS -- 4 Mayıs 2007; 22:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I LOVE VOSVOS

http://img524.imageshack.us/img524/240/dscn8752mk6.jpg

bu da benim arabam umarım beğenirsiniz.Ben vosvos cluba üyeyim.bu temmuzda dünya çapında bir kamp yapılacak.çoğu ülkeden vosvos gelecek.zaten yaklaşık her ilde vosvos clublar var.hep kamp yapıyoruz .vosvos su sevenleri hangi şahirdeyse bana danışarak u clublara ulaşabilirler.
    quote:

Orjinalden alıntı: I LOVE VOSVOS

bu da benim arabam umarım beğenirsiniz.

Güzel araba mod u süper olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eramom

quote:

Orjinalden alıntı: I LOVE VOSVOS

bu da benim arabam umarım beğenirsiniz.

Güzel araba mod u süper olmuş

Alıntıları Göster
    WOLKSVAGEN => Yanlış

VOLKSWAGEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Impressor

WOLKSVAGEN => Yanlış

VOLKSWAGEN

Alıntıları Göster
    Evet başlığı düzeltsen iyi olur.
    Ayrıca bu arabaların çok büyük bir hayranıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 1 Aralık 2011; 1:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressor

WOLKSVAGEN => Yanlış

VOLKSWAGEN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

WOLKSVAGEN => Yanlış

VOLKSWAGEN

+1
    ayrıca VolsWagen = Halk Arabası demektir Almanca'da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

WOLKSVAGEN => Yanlış

VOLKSWAGEN

+1
    ayrıca VolsWagen = Halk Arabası demektir Almanca'da...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler beyler ilginiz için

• quote:

Teşekkürler beyler ilginiz için

Alıntıları Göster
    --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar Eşime Anneler günü nedeni ile bir araba almak istiyorum. Fakat memur maası ile bu cok zor. Volkswagen Käfer 1303 ( kaplumbaa) alsam sizce , yanlıs mı yapmıs olurum . Basıma dert mi olur. Bende üniversite yıllarında hep bi kaplumbaam olsa demişdim ama olmadı. Belki nasip simdi . KAPLUMBAA sı olan arkadaslar bu arabayı alırken neye dikkat etmem lazım. Fiyatları cok uygun 4 000 ytl civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar Eşime Anneler günü nedeni ile bir araba almak istiyorum. Fakat memur maası ile bu cok zor. Volkswagen Käfer 1303 ( kaplumbaa) alsam sizce , yanlıs mı yapmıs olurum . Basıma dert mi olur. Bende üniversite yıllarında hep bi kaplumbaam olsa demişdim ama olmadı. Belki nasip simdi . KAPLUMBAA sı olan arkadaslar bu arabayı alırken neye dikkat etmem lazım. Fiyatları cok uygun 4 000 ytl civarı.

Alıntıları Göster
    bizim eski okulun müdür yardımcısı bayanda vardı 1970 model ilk el herşeyi orjinal... bayılıyorum o araca... ama satt artıkgöremiyorum ne yazıkki... çok az km yapmıştı ve sinyal lambalarına kadar herşeyi orjinaldi.. gerçekten çok hoş araba

• quote:

Orijinalden alıntı: udl

bizim eski okulun müdür yardımcısı bayanda vardı 1970 model ilk el herşeyi orjinal... bayılıyorum o araca... ama satt artıkgöremiyorum ne yazıkki... çok az km yapmıştı ve sinyal lambalarına kadar herşeyi orjinaldi.. gerçekten çok hoş araba

Alıntıları Göster
    CETERA SLM BEN SENELERDİR VOSVOS MERAKLISIYIM.O FİYAT ARALIĞINA ALABİLECEĞİN BAŞKA ARABA YOK TOFAŞ ŞAHİN FALAN VAR ONLARINDA ESPRİSİ KALMADI ARTIK.SANA TAVSİYEM BULABİLİYORSAN 73 74 MODEL AL.ONLAR BOMBELİ CAMDIR.BULDUKTAN SONRADA HERHANGİ BİR TAMİRCİYE GİTME VOSVOS TAMİRCİSİNE GİTMEN GEREKİYOR.GÜNGÖREN TARAFINDA İSKİNİN ARKASINDA BİR VOSVOS TAMİRCİSİ VAR.KİME SORSAN GÖSTERİRLER.GÜZEL ARABALAR GELİYOR.DERLİ TOPLU BİR ARABA ALACAKSANDA 5500 6000 YTL Yİ GÖZDEN ÇIKARMAN GEREKİYOR.BU FİYATA MOTORU KAPORTASI SENİ UZUN ZAMAN SORUNSUZ GÖTÜRECEK ARAÇLAR BULABİLİRSİN.İSTANBULDA OTURUYORSAN HALA SATILMADIYSA BAHÇELİEVLER POLİS KARAKOLUNUN YANINDAKİ OTO GALERİDE BENİM GÖZÜME KESTİRDİĞİM ÇOK GÜZEL BİR VOS VAR.KAPORTA YENİ YAPILMIŞ DAHA ÇÜRÜK YOK.PORTAKAL RENKLİ İÇİ DERİ DÖŞEME KAPILAR DAHİL SİYAH DERİ DÖŞENMİŞ.ÇELİK CANTLI.73 MODEL GÜZEL BİR CARAÇ.ORJ TEYİBİ BİLE HALEN ÜZERİNDE.BEN İNCELEDİM ŞU AN TOYOTAM VAR OLMASA ALACAĞIM BİR ARAÇTI.BENCE BAK DERİM.VOSVOS HASTASINDAN BİR ARAÇ OLDUĞU KESİ.FİYATI 5500 DÜ.AMA PAZARLIK FALAN SORMADIM 5500 DE EDERDİ ZATEN AMA 5000 YTL YE ALINIRSA KELEPİR OLUR DERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOYOTAM

CETERA SLM BEN SENELERDİR VOSVOS MERAKLISIYIM.O FİYAT ARALIĞINA ALABİLECEĞİN BAŞKA ARABA YOK TOFAŞ ŞAHİN FALAN VAR ONLARINDA ESPRİSİ KALMADI ARTIK.SANA TAVSİYEM BULABİLİYORSAN 73 74 MODEL AL.ONLAR BOMBELİ CAMDIR.BULDUKTAN SONRADA HERHANGİ BİR TAMİRCİYE GİTME VOSVOS TAMİRCİSİNE GİTMEN GEREKİYOR.GÜNGÖREN TARAFINDA İSKİNİN ARKASINDA BİR VOSVOS TAMİRCİSİ VAR.KİME SORSAN GÖSTERİRLER.GÜZEL ARABALAR GELİYOR.DERLİ TOPLU BİR ARABA ALACAKSANDA 5500 6000 YTL Yİ GÖZDEN ÇIKARMAN GEREKİYOR.BU FİYATA MOTORU KAPORTASI SENİ UZUN ZAMAN SORUNSUZ GÖTÜRECEK ARAÇLAR BULABİLİRSİN.İSTANBULDA OTURUYORSAN HALA SATILMADIYSA BAHÇELİEVLER POLİS KARAKOLUNUN YANINDAKİ OTO GALERİDE BENİM GÖZÜME KESTİRDİĞİM ÇOK GÜZEL BİR VOS VAR.KAPORTA YENİ YAPILMIŞ DAHA ÇÜRÜK YOK.PORTAKAL RENKLİ İÇİ DERİ DÖŞEME KAPILAR DAHİL SİYAH DERİ DÖŞENMİŞ.ÇELİK CANTLI.73 MODEL GÜZEL BİR CARAÇ.ORJ TEYİBİ BİLE HALEN ÜZERİNDE.BEN İNCELEDİM ŞU AN TOYOTAM VAR OLMASA ALACAĞIM BİR ARAÇTI.BENCE BAK DERİM.VOSVOS HASTASINDAN BİR ARAÇ OLDUĞU KESİ.FİYATI 5500 DÜ.AMA PAZARLIK FALAN SORMADIM 5500 DE EDERDİ ZATEN AMA 5000 YTL YE ALINIRSA KELEPİR OLUR DERİM.

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaşı tanıyorum gerçekten bu işten anlıyor Eskişehir'deki vos vos fan club ın sahibi kendisi gelse cetera nın sorununu çözebilir

• quote:

Konuyu açan arkadaşı tanıyorum gerçekten bu işten anlıyor Eskişehir'deki vos vos fan club ın sahibi kendisi gelse cetera nın sorununu çözebilir

Alıntıları Göster
    vosvos efsane bir araçtır. hala şu zaman bile insanların ilgisini çekebilmektedir. newbitle mi neyse yeni halide harika bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadall

vosvos efsane bir araçtır. hala şu zaman bile insanların ilgisini çekebilmektedir. newbitle mi neyse yeni halide harika bence

Alıntıları Göster
    Çok sevenler hala kullanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

Çok sevenler hala kullanıyo

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende bu arabanın hastasıyım caddy var ama onun yeri bi başka vosvosun gazına bi basınca hayat duruyor sanki bi alamadım ama üç sefer alabilecek gibi oldum ertesi gün satıcı arayıp daha pahalıya sattığını söyledi eğer elden çıkarmak istediğiniz bi vosunuz olursa bnmle irtibata geçebilirsiniz ankara için

• quote:

Orijinalden alıntı: bicoyi

arkadaslar bende bu arabanın hastasıyım caddy var ama onun yeri bi başka vosvosun gazına bi basınca hayat duruyor sanki bi alamadım ama üç sefer alabilecek gibi oldum ertesi gün satıcı arayıp daha pahalıya sattığını söyledi eğer elden çıkarmak istediğiniz bi vosunuz olursa bnmle irtibata geçebilirsiniz ankara için

Alıntıları Göster
    bizde eskiden vardı vosvos çok dayanıklı araçtır.hatta fun clubı vardı orduya samsuna falan gezi düzenliyorlardı bundan nerden baksan bi 8-9 yıl önce onlara katılıyorduk şimdide zevklidir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 6 Haziran 2007; 23:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cetera

vosvos lar çok eski araç araçlar parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz, 4000 ytl bütçenizle rahat rahat citroen ax alabilirsiniz parça-servis fiyatları çok uygun ayrıca araçta pejo 106 eski versiyon, 205 motoru bulunmakta parçaları piyasada rahat ve ucuz bulunabiliyor tavsiyem

• quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

quote:

Orjinalden alıntı: cetera

vosvos lar çok eski araç araçlar parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz, 4000 ytl bütçenizle rahat rahat citroen ax alabilirsiniz parça-servis fiyatları çok uygun ayrıca araçta pejo 106 eski versiyon, 205 motoru bulunmakta parçaları piyasada rahat ve ucuz bulunabiliyor tavsiyem

Alıntıları Göster
    Vosvos parçaları konusunda sıkıntı yaşamazsınız...Her parçası kolaylıkla bulunabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: herby

Vosvos parçaları konusunda sıkıntı yaşamazsınız...Her parçası kolaylıkla bulunabiliyor...

Alıntıları Göster
    ben zor bulunuyor diye duyuyorum üstelik ist. da, birde sıfır parçaları yokmuş çıkma bulunuyomuş parçaları yada başka araçlardan uydurma yapılıyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

ben zor bulunuyor diye duyuyorum üstelik ist. da, birde sıfır parçaları yokmuş çıkma bulunuyomuş parçaları yada başka araçlardan uydurma yapılıyomuş

Alıntıları Göster
    İzmirde sağlam bir parçacım var istenilen şehrede yolluyorlar.. İki tane vosvosumuz vardı ikisinide ordan gelen parçalarla toplamıştık ve arızalarında hiç sıkıntı çekmemiştik parça konusunda...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.