Şimdi Ara

Work And Travel hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene üniversite birinci sınıfı okuyacağım ve yazın bir aylık stajım var, o yüzden work and travel a bir aylık katılmak istiyorum bu mümkün mü?

• yardımcı olabilecek?
  • teorik olarak mümkün ama pratikte çok zor. work and travel kapsamında çalışılan işler sezonluk olduğundan, hiçbir işveren sezonun bir ayında çalışacak öğrenci almak istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Splinter

teorik olarak mümkün ama pratikte çok zor. work and travel kapsamında çalışılan işler sezonluk olduğundan, hiçbir işveren sezonun bir ayında çalışacak öğrenci almak istemez.

hımm peki bana başka neleri önerirsiniz dil ögrenmek için veya bildiginiz iyi dil okulları filan var mı
  • elifizm E kullanıcısına yanıt
    tam anlamıyla dil öğrenmek için illaki yurtdışı öneririm, ne şekilde olursa olsun. work and travel olabilir, dil okulu olabilir, staj olabilir, au pair vs. olabilir. yurtdışı derken de, ingilizce'nin anadil olarak konuşulduğu ülkelerden bahsediyorum.

bir aylık bir süre için en mantıklısı, ingiltere'de bir dil okuluna gitmek olacaktır. üç aşağı beş yukarı work and travel parasına denk gelir.
  • elifizm E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72286540

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.