Şimdi Ara

WORK AND TRAVEL(WAT) HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda aradımda work and travel hakkında bi bölüm bulamadım. Acaba varda ben mi göremedim? yoksa eğer bi bölüm olsa iyi olmazmı giden arkadaşlar felan yorum yapsa en azından bilgi edinmiş olunur. Mesela ben bu sene gitmek istiyorum giden insanlarla önceden konuşmak istiyorum. Şirketlerin sitelerinde yazılanlara güven olmuyo. Ekşisözlük vb. yerlerde ise amerikaya karşı olduklarından saçma yorumlar atıyolar. İş tecrübeleri, uygun ücretli şirketler, gezilecek görülecek yerler gibi şeyleri paylaşsalar güzel olmazmı?

• İyi demişsin,hoş demişsinde bu konu hakkında çok iyi siteler var onlara bak daha çok yardımcı olur..Sonra blog yazıları var günlük şeklinde anlatılmış onlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

İyi demişsin,hoş demişsinde bu konu hakkında çok iyi siteler var onlara bak daha çok yardımcı olur..Sonra blog yazıları var günlük şeklinde anlatılmış onlara bak.

ben biraz araştırdımda gitmiş adam yorumu cok fazla bulamadım. uçağa bile binmeyen adamların yorum attığını anlıyosun. Hani bide herkez ortak olarak gittigi yerlerın resımlerini felan koyar ne biliyim kaynatma ortamıda vs. Ama varsa senin bildiğin iyi bi site yazarsan sevinirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 work & travel kazancım
    7 yıl önce açıldı
    work and travel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.