Şimdi Ara

World ile Carrefoursada 150 TL üzeri harcamaya 25 TL worldpuan ve 25 TL chippin fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World ile Carrefoursada 150 TL üzeri harcamaya 25 TL worldpuan ve 25 TL chippin fırsatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 4 Kasım 2021; 18:10:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam eksik yazmışsınız. 25TL World puan 25TL de Chippin puan veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kampanya markete ayağını atsan 100 TL zaten. 2 tane worldcard var 150 - 150 yaparım alışverişimi

ama keşke kampanya detaylarınıda ekleseydiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampanya 04 - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında www.carrefoursa.com adresinden veya CarrefourSA mağazalarından Chippin ile tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri ödemelerde geçerlidir ve bu ödemeden 15 TL değerinde Chippin kazanılacaktır.

World Mobil uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklandıktan sonra ödeme Chippin'e ekli World özellikli Yapı Kredi kredi kartı ile yapılırsa 25 TL Worldpuan kazanılacaktır.

Kampanyadan her kullanıcı 1 (bir) defa, www.carrefoursa.com veya CarrefourSA mağazalarından yalnız birinden faydalanabilir.

Kampanya dahilinde kazanımlar Chippin bakiye harcaması hariç yapılan, uygulamaya eklenen kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan Chippinler sipariş teslimatı yapıldıktan 24 (yirmi dört) saat sonra kullanılabilecektir.

Kampanyadan Worldpuan kazanılması için World Mobil uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklanarak kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları dahildir, banka kartları, business kartlar, ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya sadece peşin (tek çekim) harcamalar dahildir, taksitli işlemler dahil değildir.

Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Ek kartlar ile yapılacak harcamalar da kampanyaya dahil olup, puan yüklemeleri asıl karta yapılmaktadır.

Kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 7 Aralık 2021 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık kart olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan'ların son kullanma tarihi 6 Ocak 2022'dir. Kullanılmayan 7 Ocak 2022'de geri alınacaktır.

Kampanyadan kazanılan Chippinler nakit olarak talep edilemez ve arkadaşa transfer edilemez. Yasaklı ürünler kampanyaya dahil değildir.

CarrefourSA'da Chippin ile yapılan işlemlerde iade yapılması durumunda; tutar kullanıcıya "iade çeki" olarak iade edilecek ve "iade çeki" verildiği tarihten itibaren 1 (bir) ay içerisinde kullanılabilecektir.

Chippin, Yapı Kredi Bankası ve CarrefourSA kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 4 Kasım 2021; 17:47:51 >

• 10 lt ay çiçeği 110 liraya geldi..

Chippin de 20 tl chippin para vardı Nerden geldi anlamadım.. Neyse, konu için Teşekkürler, şu zamanda ne olsa kar

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Carrefour Mobil uygulamadan chippin ile ödeme yapılabiliyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt

Mobil tarayıcıdan yaptım, ödeme adımında chiponn seçtim oraya chippin no yazdım, öde butonu.. Sonra chippin uygulamada ekrana düşüyor zaten

• 25 chippin mi 15 mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Yeni üye olmuyorsan 15

üstad dediğin gibi bugün deneyeceğim bende, teşekkürler bilgi için.

Chippin uygulamaya girdim playstoreda, hemen başta yorum var, alışverişim sayılmadı diye, korktum foruma bakayım dedim :)

Yeni üye oldum 5 tl verdi, alışveriş sonrası da 15 verdi.

• ChipPin ödeme aracı kuruluşu mu? Google playden mi indireceğiz ve buradan kazanacağımız chippinleri nerede kullanabiliriz?

• Yasaklı ürün deneyen oldu mu? Chippin kazanımı olmasa da worldpuan gelir diye düşünüyorum.

• Ben birkaç gıda artı bir kaç sigara ile 150ye tamamladım 25 wp ile 15 chippin geldi

• efepol33 E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Mağaza temin edemedi, tutar 150 TL altına düştü ve hikaye oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon bakiyesi satın alan oldu mu?

Yasaklı ürün deyip Chippin vermemesi ihtimali ne kadar yüksek. (World puan gelir diye düşünüyorum çünkü banka ne aldığımı görmüyor.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba yeni üye oldum 175 sipariş verdim 15 chippin verdi 25 vermedi böyle bir durum yaşayan var mı?

• sercigs S kullanıcısına yanıt

üye olurken world yazmak gerekiyor. bende unuttum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.