Şimdi Ara

WORLD - PO 4x125 tl akaryakıta 50 tl PO puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WORLD - PO 4x125 tl akaryakıta 50 tl PO puan

• Katıldım, teşekkürler.

• katıldım. ty

• Kampanya biriminde çalışan uyanığı tebrik etmekWORLD - PO 4x125 tl akaryakıta 50 tl PO puan  lazım, fena katakulli var. PO QR ödeme kampanyası ve PO'nun asıl kampanyası şeklinde 2 farklı kampanya var, 2'sine birden katılmayı unutmayın. Üste QR kampanyasını, baya bi altına asıl PO kampanyasını koymuşlar.

• o değil de üye işyeri listesi yok

• antimatter45 kullanıcısına yanıt
    Aşağılarda aynı kampanyadan bir tane daha var. Katıldıktan sonra 3 noktaya basıp haritada göster diyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt

hakkatten, sizin yazdığınızı görmesem sadece qr'a katılmışım. ayıp be bari alt alta yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ödemelerin hepsini qr ile yapın her 125 e 2.5₺ da oradan geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Bu haritada çıkan yerlerden mi almamız gerekiyor illa ki? Eve çok yakın bir Petrol Ofisi var ancak uygulama içi haritada görünmüyor.

• evereve kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Bugün rastgele bir PO’ya girdim. Önce kasaya sordum qr var mı, world kampanyası için qr ile ödeme yapacağım dedim. Var dedi öyle yakıt aldım.

Gidip öğrenmek sizin için zor olacaksa telefon açıp sorun, yardımcı olurlar.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Hocam sayaç işledi mi peki?

• evereve kullanıcısına yanıt
    Evet işledi. İki kampanyadan birinde puanlar yazıyor. Diğerinde ilerlemeyi gösteriyor.

• Dün ilk alımı yaptım qr kod işe ödedim World üye iş yeri hatta qr kodla yüzde 2 puanı anında verdi ama ne qr kodla 10 TL ye ne de 4x125 e saymadı.. ne yapılabilir bar mı bu durumla karşılaşan?
    Düzenleme : müşteri temsilcisini aradım. siz de dikkat edin arkadaşlar yazacağıma.
    -Dün alışveriş yaptığım petrol ofisinde Yapı kredi posu vardı.
    -Pos üzerinde kocaman yapı kredi yazıyordu.
    -Slipte yapı kredi çıktı.
    -50 TL üzeri üye işyerinde %2 puanı verdi 2.5 TL
    Ama kampanyaya saymadı .
    Gelelim olaya müşteri hizmetleri aradım. Neden sayılmadı dedim. Cevap 37 yıllık hayatımda ilk kez duydum.
    Pos yapıkredi posu evet ama işyeri üye iş yeri değil diyor. Yani kampanyaya katılan işyeri mevzusu değilmiş. Çünkü tüm petrol ofisleri kampanyaya dahilmiş. Pos yapıkredinin, iş yeri akaryakıt diye geçiyor ama üye işyeri değilmiş.
    Siz onlara posu ne olarak verdiniz diyorum madem üye işyeri değilde cevap yok!..
    Sabah sabah gerdi beni Neslihan..
    Var mı nedir bu durum bilen ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 19 Kasım 2021; 8:0:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hem kampanya düzenliyorlar; hem de ali cengiz oyunu yapıyorlar.

• Bazı Opet'ler de de bu sorunu yaşadım daha önce.

Yakıt almadan önce markete gidip World üye işyeri mi ? Kampanyaya katılım sağlayacağım ona göre diyorum. Teyit ettikten sonra pompaya yanaşıyorum. Sizde sorun mutlaka.

Mahallemdeki Opet'lerde World kampanyaları geçiyor diğerinde geçmiyor mesela. World'ün her türlü Opet kampanyasına katılım sağlayacağını sanırdım bende eskiden. Sonuçta aynı çatı altında şirketler.

• fonseca_ F kullanıcısına yanıt

Bu mevzu var maalesef. Yapı kredi Shell kampanyasında da bazı istasyonlarda pos YKB qr ile ödeme puanı veriyor ama 4X125 e saymıyordu.

• Geçerli olduğu istasyonları uygulamadan görebiliyormuyuz braz kurcaladim bulamadim da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Yukarıda anlatmıştı bi arkadaş.

• koskoca gebzede kampanyanın geçerli olduğu istasyon yok, pes doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.