Şimdi Ara

WoW’a başlamak istiyorum. Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, çocukluğumdan beri hep MMORPG tarzı oyunlar oynadım. 1-2 haftadır WoW üzerinde duruyorum ve gerçekten çok ilgimi çekti , başta online sayısının yüksek olması tabi ki. 20 lvle kadar geldim ve şu an deneme sürem doldu. Sorularım şunlar sizlere:

1- Günde 4-5 saat pcde oturabilirim, verdiğim aylık abonelik ücretine değecek kadar eğlenebilir miyim?

2- 75₺ para benim için çok sıkıntı değil ama ne kadar süre sonra oyunda gold kasıp tokenle oyunu oynayabilirim?

3- Sanırım piyasadaki en iyi mmorpg oyun, twitchte izlenmesi olsun, uzun yıllar devam etmesi olsun , sizce de öyle mi ?

4- Önereceğiniz classlar veya oyun başlangıcı için tavsiyeleriniz var mıdır?

Bu forumdan başka oyunla ilgili pek yararlı kaynak bulamadım o yüzden sizlere sormak istedim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şuan aynen senin gibi olup başlamıştım önceleri çok free server oynamışlığım olduğu için acemelik hiç çekmeden rahatca ilerledim ama daha önce hiç oynamayanlar için bile artık herşey çok rahat merak etme...

Ben battle chest aldım legion dahildi ve 30 gün game time veriyordu artı olarakta bfa paketini aldım toplam sanırım 100tl felandı rus hesabı olarak hesap açtım... Game time daha ucuz olduğu için...

Günde sadece 4 saat yada 5 saat oyun oynuyorum bedava gelen 30 günlük oynama süresinden sonra hiç gerçek para ile pyun süresi almadım şuan 1m goldum 6 tanede tokenim var... Oynadığın sürede bazen çok eğlenebilir bazen sıkılabilirsin ben uzun süre ally paladin ile tek char üzerinden oynadım şuan 3 tane 120 biri boost olan 110dan kastım charım var sıkıldıkca farklı meslek kastığım chara girip oynuyorum arada da yeni açtığım bir Hunter var ona giriyorum sıkılmadan günü tamamlıyorum...

Gold ile game time alacaksan ilk ay sıkı kasman gerekebilir şuan biraz mümkün değil çünkü 250k lara çıktı tokenler bende mnning ve herb meslekleri vardı ve bu iki meslekle 1m gold 6 token yaptım şuan ise sadece toplama yapıp ah ta satmak yerine saklıyorum çünkü herşeyin ücreti çok düştü sanada tavsiyem toplayıcı meslekler ilk tercihin olsun daha sonra diğer charlarına farklı meslekleri alırsın... Herb mutlaka olmak üzere Minning yada skininng ilk tercihlerinden olabilir..

Kırılgan klaslardan uzak durarak başlarsan daha rahat edebilirsin ben human paladin ile oynadığım free serverlarsan sonra bile retailde paladin açtım ve çok rahat kastık ve oynuyorum sende kendini güvende hissettiğin bir klasla başlayabilirsin...

Eğer ally tarafında başlayacalsan sana rescuit a friend yollayabilirim hem bende yeni başladığım Hunter ı kasar hemde öğrenmene yardımcı olabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırıp okuduğunuz ve çok faydalı bir şekilde cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Kafamda bir kaç soru işareti vardı onlarıda kaldırdınız. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Şimdi sadece 1 aylık game time almam yeterli değil mi ? Battle chest olayı kalkmış sanırım. Başka sitelerde 80₺ olan game time’ı forumda 50₺ ye satıyorlar sizce güvenilir mi ? Eğer bu sorunlarıda çözersek 3 güne oyunu alıp başlamak istiyorum ve sizinle de beraber oynamak beni çok mutlu eder, tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuanki üyelik sistemi hakkında çok bilgim yok açıkcası ama duyumlarıma göre evet game time yeterli oluyor. Forumda önce game time almak yerine game store de sanırım 30 günlük oyun süresinin dahil olduğu 32 tlye bir oyun satılıyordu bence onu alman çok daha yararına olur bulabilirsem linki veririm.

Link bu

https://forum.donanimhaber.com/wow-playstore--140392074

Ally tarafında Doomhammer serverındayım ben kesin başlayacaksan akşam eve gittiğimde rescuit a friend için davet atabilirim... Akşamları genellikle 7 den 11e kadar oynuyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 27 Ekim 2019; 15:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.