< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 1 Şubat 2019; 14:29:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 1 Şubat 2019; 14:29:27 > |
Noob'un feryadı
|
Anlattığınız şeyler oyunla değil sizinle alakalı durumlar genelde.
|
Baştan aşağı her yazılanı okudum. Çok ılımlı ve açıklayıcı bir cevap vermek niyetindeydim... ta ki bu yazdığınızı görene kadar.
Aslında açıklanacak çok uzun şeyler var ama sizi bu açıklamaya layık görmüyorum. Türkiye'de yaygın kültürel davranış olan "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" durumunun çok açık ve net örneğisiniz. 1) Adını bile bilmediğiniz yerden atıldığınız oyunu bilen ve oynayan insanlar fikirlerini beyan etti diye aşağılama hakkınız yok. Aksine siz oyunu bilmiyorsunuz, bunu öncelikle idrak edin. 2) Bu oyunu hiç kimse "ben oyuna kafa yoramam, vakit ayırıp taktik okuyamam" diyen parazit oyunculara yardım edip item alsınlar diye oynamıyor. Oyunda "Mor Çatı" sistemi yok, üzgünüm. 3) Multiplayer ve ekipçe oynanan oyunlarda başka insanlara yük olmanız, başka insanların oynama hakkını çalmanız demektir. Bu bilinçte değilseniz multiplayer takımlı oyun oynamayın. 4) Oyunun hangi kısımlarının ne kadar kolay, hangi kısımlarının ne kadar zor olduğunu bilmeyecek kadar bilgi ve tecrübe eksiğiniz var. 5) Eğer kafanızı yormadan oyun oynayıp kafa dağıtmak istiyorsanız tetris tercih edebilirsiniz. Herhangi bir taktik çalışmanıza gerek yok, başkalarının oyununa engel olma imkanınız yok. Mis gibi oyundur tetris. Özet olarak bu oyun size göre bir oyun değil. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 2 Şubat 2019; 0:41:49 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 3 Şubat 2019; 13:10:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 3 Şubat 2019; 14:31:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 3 Şubat 2019; 14:37:43 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|