Şimdi Ara

wv cc 1.4 bmw 116 a3 sedan 1.6 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üç araç arasında kaldım aslında cc dış görünüş olarak çok iyi fakat iç tasarımı diğerlerine göre biraz ucuz gözüküyo 100.000tl civarı fiyatıvar normal bir aracın

116 nın neredeyse full ünü 88.000 tl ye bıraktı borusan fakat 116 da arka koltuklar biraz dar geldi bana

a3 sedan da ise erel otomotiv boş araçlar getirmiyoruz diyerek 135.000tl gibi komik bi fiyat verdi a3 sedana

baya kararsız kaldım daha uygun bi a3 sedan mı baksam yada 116 ve cc arasında bi seçim mi yapsam bilemedim

110.000 ı geçmemek suretiyle başka önersi olan varsa onada bakarım

• Bence CC nin görünüşü hiç birinde yok. Sıfır alacaksınız sanırım. CC yi daha uzun süre keyifle kullanırsınız gibi geliyor bana. Sonuç da bir üst segment. İnternette inceleme videoları var.Gayet yumuşak ve rahat bir araba.Nede olsa passatın bir modeli. Ben olsam CC yi tercih ederdim.
  • PROFPS P kullanıcısına yanıt
    1.16 fulu 88000 e mi birakti sifirmi bu arac ben alayim hangi donanim neler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    135 bine A3 sedan mi?, yazik gunah. Ustune 15 koyun da 520 benzinli alin baz model.

88 1 serisi iyi fiyat. Tabi full diye bir sey soz konusu dahi olamaz. O arabayi doldurmaya kalksaniz en az 40 bin liralik opsiyon listesi var. Navigasyon & multimedia 10 bin sadece.
  • cc
  • CC ya da 1.16i bence kesinlikle..İkisi arasında ki seçimde birçok kritere göre değişir zaten.Sonuçta farklı segmentte araçlar..Mesela uzun yol çok yaparım derseniz CC ilk tercihim olurdu...
  • cc
  • Kesinlikle vw tartışmaya gerek yok.Vw varken esamesi okunmaz.Sonuçta premium.
  • Bunlar arasindan cc derim. Veya 5.20

• gastan kullanıcısına yanıt
    çok detaylı sormadım çıkacak olan bi aracı gösterdiler bana ışık paketi sunroof vs vardı baya bi olayı. Ben boş u 88 civarı diye bakmıştım bmw nin sitesinden
    bana oyüzden uygun geldi neredeyse full ü dediğim aslında bana yetecek kadar özelliği vardı bu bahsettiğim araç benzinli ayrıca onuda belirteyim
  • 135 verebiliyorsaniz bence 316 bakin

Bmw 316i
    veya
    vw cc 1.4
    veya
    volvo s60

• A3 sedan 135 mi? Şaka olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88 bin'e 1.16 'yı hangi bayii veriyor?öğrenebilir miyiz? :)

• BMW 3.16i alın derim imkan varsa yoksa sıfır şartsa S60 önemli bir seçenek.
  • Bende cc diyorum.konfor ve guvenlik olarakta daha iyi olacagini dusunuyorum. Sanirim daha agir olur,motor durumuna gore daha fazla yakabilir o paraya d segmenti farkinin yasanmasini gerekli goruyorum..

• A200 AMG

• a200 olsa mercedes derdim ama onun yokluğunda meydan 1.16BMW kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.