Şimdi Ara

Wv Golf 5 için BOSCH RCD 510 önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Golf 5 2005 model aracım var. teyip kısmını multimedia oynatıcı eklemek istiyorum. BOSCH RCD 510 marka multimedia eski 2009 model aşağısı araçlar için akü sorunu varmış. Bu sorun hakkında bilgisi olan varmı ? yada tavsiye edebileceğiniz bir oynatıcı varmı? teşekkür ederim.
     Wv Golf 5 için BOSCH RCD 510 önerisi?
    oynatıcı bu.

• Akü bitirme problemi eski model can gateway unitesinden kaynaklı bir sorun.Teyp uyku moduna giremiyor o yüzden aküyü bitiriyor

Bazı uniteler güncellenebiliyor yani servisde yazılım atılarak bu sorun ortadan kalkıyor fakat bazı modellerde malesef bu mumkün değil eğer güncelleme yapılamıyorsa mecburen ya çıkmacılardan yada sıfır olarak can gateway unitesinin yenisini almanız lazım parça kodunu tam hatırlamıyorum fakat rcd 510'a uygun olan unite 1K0 ile başlıyor olması lazım.
  • teşekkür ederim. gateway kablosunu iptal ettirsem bir sıkıntı olur mu ?
  • gateway iptal ettirme diye bir olay yok. teybe uyumlu gateway alıp taktırmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozberk -- 29 Haziran 2013; 22:17:04 >
  • Benim bildiğim kadarıyla RCD'nin üreticisi Blaupunkt.
  • çalışma sistemi çok garip ya bi program alıp onu crack'lemek gibi bişey oluyor. gateway denilen kablo da 300 tl fiyatı var nasıl bişey ya şimdiye kadar bir çözüm bulunamamış mı buna ? tavsiye edebileceğiniz bi cihaz varmı onu alalım. fiyatlar çok uçuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu cihaz 2001 polo'ya olurmu arkadaşlar ?
  • Bende bu konu ile ilgili araştırma yaptım, dediğiniz gibi getaway modülün değişmesi gerekiyor, yurtiçinde 300 tl civarında bu modül.Ama yurtdışında 60 ile 100 usd arasında değişiyor.İlla taktırmak isteyenler varsa ebay üzerinden temin etmeleri daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.