Şimdi Ara

Ww Polo 1.4 2011 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-1.4-comfortline-212867832/detay

Bu araç nasıl fiyatı uygun mu ? 2.el piyasası iyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 4 Eylül 2015; 20:22:55 >

• aynı aracın siyahına sahibim sürüş keyfi güzel bir araç benzinli binecekseniz 35 - 40 kuruş yakıyor şehir içi haberiniz olsun bende lpg var 16 - 20 krş arası yakıyor.
    eğer dediği gibi temizse araç alınabilir fiyat güzel bende satış arifesindeyim. 35 - 36 civarı bi rakam istiyorum sol çamurlukta 10cm boya var. bi kaç ufak çizik. araç 54000 km de.

ikinci ele gelince bence emsallerine göre en hızlı satılan araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 5 Eylül 2015; 11:33:24 >
  • benzinli bir araç olarak 4 yılda 100bin km çok yüksek.
    şirket aracı olabilir. 35-36ya 50-60bin kmde olanlara bakmanı tavsiye ederim
  • Kilometresi yüksek. Fiyat yüksek ama piyasada ucuz araç kalmadı ki. Tipi güzel duruyor. B sınıfında zaten tüm markalar birbirine yakın kalitede. İkinci elde zarar etmez. Yani alternatif bile söyleyemiyorum. Polo, corsa, i 20, fiesta hepsi aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33,500e alsam iyi midir hasar kaydı yok
  • büyük jantlar ve GTI logosuna bakılırsa apaçi ya da delişmen genç bir sürücüsü olduğu anlaşılıyor. bu da aracın özellikle motor ve yürüyen aksamının fazla sıkıştırılmış olabileceğini akla getiriyor. ben olsam elerdim.
  • Hocam arkadasa 2009 polo aldık 1.4, 29.5 bine. Boyalı parcaları var. Temiz araba. Ağır, oturaklı. Tavsıye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polo güzeldir 2 yıldır 1.2 trend kullanıyorum. Arkadasn dediği gibi biraz oynanmış gibi. Yolda yormaz seni virajlarda sarsmaz güzel hider sağlamdır yağını suyunu koy bin tarzında bir araçtır. Ama 100bin km çok bu araca bendeki 79binde günlük işe git gel yaptığım halde. Bende satıyorm düşünrseniz msj atarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahinbey6619 kullanıcısına yanıt
    o kadar iyise siz niye satıyorsunuz hem 1.2 bana az gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.