Şimdi Ara

X3'E ALTERNATİF SUV ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: altinok Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun uzun forumu okuduktan, üyelerin değerli görüşlerini inceledikten sonra kafamda iyice oturmaya başladı bir takım şeyler. Özellikle şanzıman (DSG) konusunda görüş bildiren herkese teşekkürler.

Gönlümden X3 geçiyor ancak bir takım imkansızlıklar nedeniyle almam pek mümkün değil.

Bütçemizi, X3'ten bi tık aşağıya indirdik.

Son zamanlarda Audi Q3 ' e çok halleniyorum. Ancak S-tronik şanzıman olayları beni çok korkutuyor. Gerçi alıp ömür boyu araba kullanabilecek bi insan değilim. 30.000 km yapamadan satarım gibime geliyor.

3-4 aydır Tiguan aşağı Tiguan yukarı diye dolaşıyordum. Ancak bir kadının nasıl dış güzelliği cezbediyorsa, iç güzelliği de önemlidir. İçi pek hoşuma gitmedi. Yani tamam Q3 ün içi A3 ile aynı ancak pahalı gibi gelmiyor böyle anlatamadım galiba.

Ford Kuga'nın o kemikli yapısı da çok güzel ancak tam iyi bir inceleme göremedim Kuga ile ilgili.

Nissan QQ, Nissan markasına olan antipatim nedeniyle pas geçiyorum.

Subaru XV, dışını QQ'ye çok benzettim.

Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Bütçe : 150.000 altı
    Sıfır
    Otomatik
    Dizel / Benzinli fark etmez.

Çok teşekkürler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 4 Ağustos 2014; 20:00:02 >

• Bmw X1 yazdır bi tane kardeşim

Yada ssangyong rexton w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

X5 verelim abime

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-omerler-den...bmw-x5-3.0d-2008-model-173834974/detay

Sıfır arıyorum demeyi unutmuşum be dostum, kusura bakma.

• X trail gelfi aklima yeni kasa
    Fiyati suan en baz donanimi 98k
    Eminim daha da indirim yaparlar lansman fiyati cunku arastirin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

X5 verelim abime

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-omerler-den...bmw-x5-3.0d-2008-model-173834974/detay

Sıfır arıyorum demeyi unutmuşum be dostum, kusura bakma.

Pardon o zaman
    Sizin yerinizde olsam sıfır daha düşük kaliteli bir araç alacağıma temiz bir ikinci el alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: maxiromulus

X trail gelfi aklima yeni kasa
    Fiyati suan en baz donanimi 98k
    Eminim daha da indirim yaparlar lansman fiyati cunku arastirin derim

X3'E ALTERNATİF SUV ÖNERİSİ

Nissan değil de Mazda CX5 e ne diyorsunuz hocam ?

X-trail bana GLK serisini anımsatıyor. Arkası öyle küt sevemedim bi türlü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Freemont-X1-X-Trail üçlüsünden birini tercih edebilirsiniz.
  • hocam o zaman yeti öneririm sana bi yeti kullanıcısı olarak
  • İkinci el satış kaygısı, değer kaybı gözetme, yakışını önemseme gibi kriterler var mı bilmiyorum fakat pazarlıkla 110 bin liraya dolu bir Subaru Forester alınabilir.

Simetrik 4 çeker, boxer motor, düşük ağırlık merkezi, CVT şanzıman gibi bir dünya artısı mevcut.

Ayrıca bildiğim kadarıyla sınıfındaki en güvenli araç kendisi.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2012-nissan-x-trail-2.0-dci-le-platinum-nasyonel-den-173290005/detay F/P

X1 düşünülebilir hatta bütçeyi biraz daha ekleyip X3. Benzin yakar acımaz ama temiz bir Q3 de iyidiir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru forester derim. Subarudaki kalite benim gozumde audi bmw de yok. Butun carpisma testlerinden basariyla ayrildi. Gelistirilmemis haliyle small overlaptan basariyla ayrildi. Motor sanzuman sorunsuzluk olarak da cok basarili.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Subaru forester derim. Subarudaki kalite benim gozumde audi bmw de yok. Butun carpisma testlerinden basariyla ayrildi. Gelistirilmemis haliyle small overlaptan basariyla ayrildi. Motor sanzuman sorunsuzluk olarak da cok basarili.

Çok güzel araç be dostum. XV de iyi gibi. Aklımda bulunsun mutlaka.

Tank gibi maşallah.
  • judith kullanıcısına yanıt
    Nissan X-trail 1.6 dci 130hp 320tork platinium x-tronıc yakıt sorun deilse subaru forester oda veya x1 2.0D boşline
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

Nissan X-trail 1.6 dci 130hp 320tork platinium x-tronıc yakıt sorun deilse subaru forester oda veya x1 2.0D boşline

Israrla Q3 'ü önermiyorsunuz yani hocam
  • Mercedes GLA 200
  • Forester uçar spor modeli.

• judith kullanıcısına yanıt
    XV önermem motor perfromans çok vasat önerenlere anlama veremedim yok q3 önermem en mantıklı 2.el temiz Q5 bakmak ama 0 KM İse suv ise yalıt ve 2.elde sorund deilse 13-14 lt ler subaru forester 2.0i turbo 240lık akar gider her türüü 120-130 bandında ama çok değer kaybettirir satarken o başka en az değer kaybı X-trail de olur yine 1.6 dci motorundan dolayı
  • Xtrail 1.6 dci cvt veya forester 2.0 150hp l-cvt biri dizel biri benzinli uzun vadede gerek kalitesi gerek teknik ozellikleriyle forester ama dersenki deger kaybetmesin beni idare etsin az yaksin yurusun gitsin dersen xtrail cok iyi bir secenek

• Ben olsam bunu alırdım çok iyi her yönüyle ;

YENİ FORESTER AWD 2.0L TURBO CVT
    Adventure
    Lineartronic
    130,940 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.