Bataryası sizi üzer 🙂 |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (236. sayfa)
-
-
Yazılımı da sizi üzer -
Neden öyle birşey yapıyorsunuz ? Sizde yapay zeka yok mu ? Bu cihazın çok problemi var, herkeste ayrı ayrı birşey çıkıyor
Bende GPS,wifi ve Instagram ekran kararması,WhatsApp çalarken ekranda gozukmemesi yani çalmıyor misali tepki vermemesi
Başkalarında gördüğüm pil
Ekran -
Kamera kısmında galeriye hızlı erişim neden yok bu telefonda sol atl köşede buzamana kadar kullandığım telefonların hepsinde vardı -
Bataryası iyi sanıyordum. Bu kadar çok sorun varsa vazgeçtim o halde...
-
Batarya istiyorsan rugged cihaz alacaksın
Ben bunu alacagimda en son Türkiye 🇹🇷 de sordum 37.000 TL di
Doogee v31gt
Teknobin sitesinden bakabilirsin?
Benim yazdığım cihaz android 13 kullanıyor ve 256 GB hafızası var ama 67 whatt şarjı etme var =D 10.000 mah
Bu cihazları çok kullanan yok birşey diyemiyorum Yabancı sitelerde vardır belki -
Bu telefona geçtiğimden beri yaşadığım başka bir problemde ne konu konuşsak o konu ile alakalı sosyal medya reklamları veya doğrudan hatta reklam mesajları geliyor. Hastalık üzerinden konuşuyoruz çok geçmeden hastahaneden sms dış diyoruz implant dolgu reklamı vesayre bu tarz şeyler yaşamaya başladım bu telefonu kullandığımdan beri -
Daha dün arkadaşla engellilik konusunda konuştuk akşamına türkcell den engellilere özel tarifeler içeren reklam mesajı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 22 Kasım 2024; 16:32:4 > -
Xiaomi telefonları reklam dolu ve ajan gibi her şey arka planda ögreniyor.neyi kaptsam silsemde çare olmadı.adb ile sildim ama yok bı sure sonra tekrar arka plandalar.
Apple Samsung bu yüzden tercih ediliyor. -
Android auto yu yazmayı unutmuşum Belki yanlış yazmışımdir arabam olmadığından kullanmıyorum
Arabaya Bluetooth la bağlanıp müzik falan dinliyormuşsun ya o
Bu cihazı almamak kendine yapacağın bir iyilik ve 2025 yeni yılı hediyesi olur =D -
Aslında tam bana göreymis =D
Asgari ücret 1500 TL Ken 1000 TL falan para biriktirmiştim kampanyalardan kaçırdıklarım hariç
Simdi kistilar kampanya bulamıyorum
Ama
Mahtemiyeti öldürüyorsa tartışılır
Tamam her cihaz veri topluyir ama en azından hangi sunuculara gönderdiğini az çok biliyoruz Xiaomi bu alanda şüpheli biraz heralde -
Yorum yazarken ekran brick misali birşey oldu Düzeldi ama aklım cikti bozuldu diye
Video'ya aldım ama çıkmadı video da
DH programinda bu sayfadayken yapti -
Hyperos 2 den beklediğim şeyler düzelmezse takasa verecem. Son Xiaomi telefonum bu. İsterse yarı parasına vermem almam bi daha -
Gözümüz yollarda kaldı hocam, sözde kasımda hyperos 2 yi verecekler ama kasım bitiyor. Ekim güncellemesini bile vermediler -
Kasım demiş ama zor
Ocakta verir diye tahmin ediyorum
-
Evet bir yazıda 2025 ilk çeyrek diye görmüştüm ama sonrasında güncellenmiş hocam kasımda poco serisinden x6 pro, x6 ve f6 proyu kasıma çekmiş, f6 yıda aralığa çekmişti. 18 günümüz var bakalım ne zaman çıkar? Eskiden hatırlar mısınız bilmiyorumda miui güncellemeleri ayın 26sında verilirdi o şekilde mi ilerliyorlar bilemiyorum. Benim için şu durum çubuğu sorunum güncellemeyle çözülürse devam yoksa büyük ihtimal samsunga geçmeyi düşünüyorum. -
Resmi Türkiye hesabının paylaşımı
-
Sadece veri toplayıp sosyal medya ile karşına çıkarsa eyvallah direk hatta sms atıyorlar aradım sekreter kızı 1 saat sorguya çektim mahkemeye gideceğiz sizden legal ilegal hertürlü hesap soracağım falan baya sert yaptım ücretsiz muayene ve tartar temizliği teklif ettiler ulan poco yine zararda değiliz fiyat performans 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 23 Kasım 2024; 1:32:26 > -
Ne olursa olsun böyle olamaz delirtme rekoru benim telefonda 😬
-
Lg kullanırken operatör haricî yabancı sms almadım yıllarca bı zimbirtisi vardı onun Telekomdan kapatmıştım veri bilgi paylaşımı ile alakalı bu telefonla mesajlar kısmı yabancı numaralardan gelen reklamlarla doldu daha önce hiçbir iletişim kurmadıgim kişi ve kurumlardan mesajlar geliyor birde son zamanlarda mesajları Google ile bağladı başka seçenek sunmuyor mesajlar kısmında profil açtı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X