Ben cihazı Ocak ayından beri kullanıyorum ama Eylül ortasından beri telefon arada bir şebekeyi kendi kendine kapatıp açıyor. Nadiren de değil günde en az 1 kez olmaya başladı. Çok rahatsız ediyor. Bir anda arama yapamıyorum, internet bağlantım kesiliyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Ben hala aynı fikirdeyim. Bu cihazı aldığıma pişman oldum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 23 Kasım 2024; 17:27:46 > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (237. sayfa)
-
-
Oldu şöyle oldu;
Cihaz açık, gsm sinyal gücüne bakmadım bir kaç yerden önemli çağrı bekliyordum aramizlar ulasamamislar WhatsApp dan mesaj gelince anladım (WhatsApp dan mesaj wifi olduğundan geldi)
Cihazı yeniden başlattım kendine döndü
Cihaz çok güzel ya herkese yeni yeni maceralar sunuyor Kimsenin canı sıkılmaz=D -
Gerçekten anlam veremedim. Sim kart değiştirdikten sonra olunca şüphelendim açıkçası ama ne desem bilemedim.
Yeniden başlatınca bile düzelmiyor bende maalesef. Hep aynı. Son xiaomi cihazım da bu oldu :D.
-
Elimde şuan Poco X3 var 4 yılı aşkın süredir kullanıyorum çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım ama artık şarj vs tutmuyor ses tuşu kırıldı hoparlör hisirtili ses veriyor biraz hor kullandım diyebilirim. Değişim zamanı geldi diye biraz araştırıp yine poco x6 pro siparişi verdim. Ama yorumları sorunları okuyunca çok arada kaldım şarj sıkıntısı olduğu için telefon değiştiriyorum tekrar uğraşmak istemiyorum haliyle arti başka bir sürü sorun yazılmış ne yapsam bilemedim. Kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum yine bu aralıkta alinabilecek bir telefon var mı hem onerebilecek hem kullanan şarjı uzun gitsin günlük kullanım finansal programlar vs açsın yeterli ama yine de 3 4 yıl da idare etsin tabi. Uzun oldu ama öneri yazarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLuLL -- 23 Kasım 2024; 20:17:6 > -
En çözümsüz sorunum pusula. Haritalarda yürürken yönü belirlemek zor oluyor. Onun dışında pil iyi tutmuyor arayüz eksikleri filan var ama onlara alıştım. Pusulayı çözseler tamamım ben. Performanslı cihaz sonuçta. Daha ne yapalım bu fiyata bu. Az biraz yazılımsal gelişse güzel cihaz. Reklamları filan kapattım çoğu uygulamayı iptal ettim o konuda sıkıntı yok. -
Aynı şekilde düşünüyorum hocam. Pusulayı çözsünler başka bir şey demeyecem. Yalnız bu sorun s24, s23u gibi cihazlarda da varmış. Sorun kaynağı bence uygulama. Exynos mtk SD işlemcili farklı cihazlarda bu sorunu okudum.
-
Sistem apk lerinden uygun olanları bu uygulama ile güncelleyebilirsiniz. play.google.comMemeOS Enhancer - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=en.hyperosdownloader
-
Hocam program güzel, güncelleme zamanını felanda gösteriyor. Poco için hyperos 2 alacaksınız diyor, yeni güncelleme var diyor 1.0.14 fakat otadan bakıyorum mevcut güncelleme güncel diyor ben 1.0.13 deyim. Bir sonraki güncelleme tarihi 15.02.2025 diyor fakat hyperos 2 yi kasımda alacağız diyor herkes. Bir de sistem güncellemeleri globalde geçmiyor. Hepsi çin sürümüne göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 24 Kasım 2024; 12:56:0 > -
Programın dediği 1.014 doğru ama Xiaomi sırayla verdiği için gelmiyor. Sistem apklerinin çoğu bende çalıştı. Uyumsuz görünenlerde vardı onları yüklemedim. Bağlandığı sitede global güncellemeleri seçin. Ordan kolay indirip yükleme yapabilirsiniz. Çin için olanlar daha çok, hem de daha güncel. Ama bende çoğu uygulama sorun yaratmadı, global için olanlardan bahsediyorum. Bazılarında da global ve çin ortak apk oluyor. 2.0 Güncelleme tarihini yanlış vermiş olabilir ona bisey diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 24 Kasım 2024; 13:1:5 > -
Bluetooth kulaklık ile arama yaparken, arama seslerini kulakliktan degil ahizeden veriyor. Benzer sorun yasayan oldu mu? Mesela aradim birini, meşgul sesi çalacak, o ses ahizeden geliyo. Ben de öyle boş boş bekliyorum arama düşecek diye. Ya da biriyle konusurken telefonu kapayinca karşı taraf bi ses gelir, o ses ahizeden geliyo, konusma bitti mi bitmedi mi anlamiyorum bu yüzden. Bunun çözümünü bilen var mi acaba? -
Evofone resmi distribütör mu arkadaşlar telefon onun etiketi ile geldi garantide vs sikinti çıkar mi -
İğrenç bir servis maalesef
-
Evet hocam buna benzer bir şey bende de oluyor. Bazen bluetooth kulaklık bağlı olmasına rağmen, sesi bir türlü kulaklığa vermiyor. Ahizeden konuşmak zorunda kalıyorum. Ama arama bittikten sonra kulaklıkla dinlediğim müzik halen devam ediyor.
Ayrıca sim kart sorunu hala devam ediyor, gerçekten her gün olmaya başladı bu durum ve can sıkıcı.
-
Telefonda konuşurken ses üst hoparlörden geliyor. Yanımdaki adamda duyuyor sesi. Böyle saçmalık olur mu ya. Konferans yapıyoruz sanki. Bir çözümü var mı bunun -
Hyper os 2 de global roma gelecek yenilikler ne acaba liste var mi ? Kasım da bitiyor hala yok ortada. -
Benim artık bu firmadan hiçbir beklentim kalmadı, en basit sorunlar bile 1 yıldır çözülmedi. -
Kasımı geçtim hocam ekim güvenlik güncellemesi bile gelmedi -
1.0.14 bana geleli en az 1 hafta oluyor galiba da yükseltmedim ben -
Bende mevcut güncelleme yok diyor halen -
Yeni sorun yüklendi YouTube ve facebook yayınlarını kapatıyorum ortada açık kalan uygulama yok yayın sesi devam ediyor sesi kapatabilecek birşeyde yok on bellek temizliği veya restart Instagram ışık kısma sorunu bendede başladi ayrıca reels videolarda takılmalarda başladı hıaaamınaaa nasıl telefon bu 6 7 sene öncesinin amiral gemisinden kötü telefon 🤣
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X