evet xtremesystems forumlarındada bununla ilgili bir topic vardı. Biz daha kartın ancak resmini görebildik adamlar kartı modlayıp XT yapmışlar bile [:(!]
Hmmm... Biraz okuyunca anladım ki üç kişi dışında başarabilen yok.. Geri kalanlarınki yine 12 pipeline
yurt dışında nekadar bu kart abiler! x800xt??
evet bu çözüleli çok oldu yabancı çoğu hardware sitelerinde geçiyor bu konu. x800pro@x800xt oluyor tabi hepsi oluyor anlamına gelmez. yanlız başarabilenler bayağı var ben başka review leri inceledim
Oha be kardesim adamlar cosmus hayir biraz daha asilsalar ati firmasina yeni bir kart olarak sunacaklar
haydaaaaa. helal olsun walla. adamlar yemio içmio bilmenne @ bilmemne die kasıo yaw..! adamların 3dmark03 skorlarıda ağızı açık brakacak cinsten :)
Danışıklı dövüş :) Ati x800 pro dan fazla üretip çok sattıracak sürümden kazanacak;) Macci oppainter vs.. rüyasında görmüyor herhalde şönt koyup modladıktan sonra bide modlu bios yükleyip 16pipeline açmayı. Sonuç olarak iyi bir satış stratejisi;)
Cok haklisin her zaman diyorum Bilisim dunyasinda hersey bir tuzak! bu tuzaklari asabilmemiz icin biraz kazik yememiz.. gerek ne demisler.. Hayat tecrübedir [^]
gördüğüme göre votajı yükseltmişler ama güzel olmuş
Digit-Life gibi önemli bir site bile bu konu ile ilgili ön bilgi verdi ve yazı hazırladıklarını duyurdu yalnız yine tüm olay aynı PCB'li ekran kartlarında başlayıp bitiyor.