arkadaslar xbox 1 pc monitörüne bağlamak için vga kablosu varmı...yoksa sadece tüplü televizyondamı oynayabiliyoruz...
Evet var ama ülkemizde bu kabloyu bulması çok zor.
Minik bir Xbox görünümünde olan bir alet vardı. Onu kullanarak VGA'dan görüntü alabiliyordunuz. İstanbul'da bulunabilir diye düşünüyorum.
biras arastırırsan kendi orjinal kablosundanda yapabilirsin ama yedek b goruntu kablon olsun
www.x2vga.com diye bir siteden almıştım ben zamanında. sanırım şimdilerde xbox 360 için yapıyorlar. üstünde switch falan da vardı güzel bir aletti. eğer 70$ veririm diyorsan pişman olmazsın. görüntü kalitesi çok iyi olur. ben zaten evdeki dandik Vestel LCD tv'yi alana kadar VGA'dan kullanıyordum. Bu dandik TV'nin VGA girişinden Xbox 1 bağlayınca kaldırmıyor. Görüntü saçmalıyor ama sen zaten normal monitöre takacaksan hiçbir şekilde problem olmaz. 15 inç CRT monitörde bile denedim sorun çıkmıyor. Zaten oyunlar 480p, çok net, pırıl pırıl oluyor görüntü. Ama en azından 17 inç tavsiye ederim. 17'de bayağı iyi oluyor
hocam şimdi baktım da. bu alet değişmiş komple. benim aldığım zamanda ilk xbox'a uyumluydu, başka bişeye gerek duymuyordun. şimdi ise sanırım component kablo alman gerekecek ilk xbox için ama bu kabloyu türkiyede bulman imkansız. component kablo alacağına da biraz araştır RGB kablosu bul. Onla normal TV'de oyna derim. Ha ille monitör istersenwww.totalconsoles.com da ilk xbox kısmında bi kablo var. Xbox - Xbox 360 - Ps3 - Wii - PSP slim için tek component kablo var üstünde switchli falan. ben bu kablodan alacağım şahsen. sen de siteden alırsın, sonrasında da component'i VGA'ya çeviren bi kablo falan alırsın. monitöründe oynarsın