Şimdi Ara

XBOX 360 aldım, ama XBOX hakkında bilgim çok az, Rica ediyorum yardım edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her kese selam arkadaşlar! Azerbaycandan selamlar!!! Benim XBOX-a ait bir kaç sorum olacaktı. Önceden belirtelim ki, eğer ki, mövzunun yerini yanlış yere açmışsam, özür diliyorum. Sitede yeni kullanıcı olduğumdan yanlış yapa bilirim. Ben ebay alış veriş sitesinden Almanyadan XBOX 360 Slim, Elite, PAL, 120 Gb modelini aldım. Bu da linki:

http://www.ebay.com/itm/261078527208?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ben önceden Play Station 3 konsolunu almayı düşünüyordum. Ama sonra kararımı değiştirdim ve XBOX-u aldım. PS3 hakkında az da olsa bilgim vardı. Ama XBOX hakkında hiç bilgim yok. Bir az 2-3 gün içerisinde Türk forumlarından bilgi topladım. Ama bir kaç sorum olacaktı. Önceden teşekkürler!

1) Benim ebay-dan aldığım XBOX-un 1 tane controller-i varmış. Ama ben kardeşimle ikikişilik oyunlar oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım? Ebay-den sade XBOX 360 wirelles controller-mi almalıyım? yoksa başka bir şeymi?

2) XBOX-un orjinal diskleri çok pahalıymış. İnternetde, ebay-de falan baktım, çok pahalı. İkinci el mallarına da baktım. Onlarda mesela auction-la 5 dolara satılıyorsa, Azerbaycana kargo ücreti 50, 70, 80 dolar filandır. Yai hiç iyi yöntem deyildir. Ama ben oyunları internetden yüklemeyi karar verdim. Ve bunun için ebay-den 35 tane DVD-R 8.5 Gb-lik diskler aldım. Sorum şu ki, DVD-R disklerine oyunları aktara bilirmiyim?

3) Diğer sorumda şu ki, XBOX normalde internetden yüklenen oyunları açmaz yani çalıştırmaz. Türk forumlardan topladığım bilgiye göre, FW-i mıdır nedir, böyle bir şey yapmalıyım. Bunu nasıl yapabilirim? Yani internetden yüklenen oyunların XBOX-da çalışması için ne yapmalıyım?

4) Eğer ki, ben FW yaparsam, hakikatenmi Microsoft benim konsolumu Ban yapacak? Eğer ki, Ban yaparsa, hiç bir zaman XBOX Live hizmetinden yararlana bilmiyeceğim?

5) Benim konsolum PAL. NTSC oyunlarını yüklersem, benim XBOX-ta çalışacakmı?

6) İnternetden yüklenen oyunları DVD disklerine nasıl aktarmak lazım? Öğle oyunlar vardır ki, torrentle yüklenen zaman 1 tane iso oluyor torrentin içerisinde. Öyleleride oluyorki 80-90 tane sıkıştırılmış rar dosyaları olur. Bunları nasıl DVD-ye aktarmak (burn yapmak) lazım?

Bu kadar soruyla sizi rahatsız etdiğime göre beni affedin. Rica ediyorum beni mazur sayın. Cevap verenlerden de, vermeyenlerden de Allah Razı Olsun! Önceden teşekkürler! Azerbaycan selam ve saygılarla!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: isiqaqa

Her kese selam arkadaşlar! Azerbaycandan selamlar!!! Benim XBOX-a ait bir kaç sorum olacaktı. Önceden belirtelim ki, eğer ki, mövzunun yerini yanlış yere açmışsam, özür diliyorum. Sitede yeni kullanıcı olduğumdan yanlış yapa bilirim. Ben ebay alış veriş sitesinden Almanyadan XBOX 360 Slim, Elite, PAL, 120 Gb modelini aldım. Bu da linki:

http://www.ebay.com/itm/261078527208?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ben önceden Play Station 3 konsolunu almayı düşünüyordum. Ama sonra kararımı değiştirdim ve XBOX-u aldım. PS3 hakkında az da olsa bilgim vardı. Ama XBOX hakkında hiç bilgim yok. Bir az 2-3 gün içerisinde Türk forumlarından bilgi topladım. Ama bir kaç sorum olacaktı. Önceden teşekkürler!

1) Benim ebay-dan aldığım XBOX-un 1 tane controller-i varmış. Ama ben kardeşimle ikikişilik oyunlar oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım? Ebay-den sade XBOX 360 wirelles controller-mi almalıyım? yoksa başka bir şeymi?

2) XBOX-un orjinal diskleri çok pahalıymış. İnternetde, ebay-de falan baktım, çok pahalı. İkinci el mallarına da baktım. Onlarda mesela auction-la 5 dolara satılıyorsa, Azerbaycana kargo ücreti 50, 70, 80 dolar filandır. Yai hiç iyi yöntem deyildir. Ama ben oyunları internetden yüklemeyi karar verdim. Ve bunun için ebay-den 35 tane DVD-R 8.5 Gb-lik diskler aldım. Sorum şu ki, DVD-R disklerine oyunları aktara bilirmiyim?

3) Diğer sorumda şu ki, XBOX normalde internetden yüklenen oyunları açmaz yani çalıştırmaz. Türk forumlardan topladığım bilgiye göre, FW-i mıdır nedir, böyle bir şey yapmalıyım. Bunu nasıl yapabilirim? Yani internetden yüklenen oyunların XBOX-da çalışması için ne yapmalıyım?

4) Eğer ki, ben FW yaparsam, hakikatenmi Microsoft benim konsolumu Ban yapacak? Eğer ki, Ban yaparsa, hiç bir zaman XBOX Live hizmetinden yararlana bilmiyeceğim?

5) Benim konsolum PAL. NTSC oyunlarını yüklersem, benim XBOX-ta çalışacakmı?

6) İnternetden yüklenen oyunları DVD disklerine nasıl aktarmak lazım? Öğle oyunlar vardır ki, torrentle yüklenen zaman 1 tane iso oluyor torrentin içerisinde. Öyleleride oluyorki 80-90 tane sıkıştırılmış rar dosyaları olur. Bunları nasıl DVD-ye aktarmak (burn yapmak) lazım?

Bu kadar soruyla sizi rahatsız etdiğime göre beni affedin. Rica ediyorum beni mazur sayın. Cevap verenlerden de, vermeyenlerden de Allah Razı Olsun! Önceden teşekkürler! Azerbaycan selam ve saygılarla!!!

1. 2 kişi oynamak istiyorsan 2. bir XBOX 360 wirelles controller alman yeterli olucak başka birseye gerek yok

2.böle bir kara vermişsin ama gördügüm kadarıyla çok bir biliye ship degilsin yanı bu işler ole kolay degil aslında.internetten bazı kaynaklardan oyunları temin ede bilirsin ama nasıl yapıldıgını bılmen gerek daha fazlası ıcın yardımcı olamıcam kendin başka kaynaklardan bu bılgıye erıse bılırsın sonuçta (Google) diye birşey var bilgi almak istedigin konuyu yazarsan zaten karsına cıkıyo

3.Evet dogru okumuşsun bunu yapmak zorundasın ama bunu sen evde yapamazsın oyle basıt bır ıslem degıl.... bunun ıcınde dedıgım gıbı bu konuda yardımcı olan yerler var ama yasadıgın yerde varmıdır bılemem

4.evet olası gelıcek bır ban dalgasında konsolun banalınıcak ve bırdaha live a giremıcek ama konsolu normal sekılde kullana biliyorsun sadece live ile baglantını kesıyor

5.Hayır çalışmaz

6. 2. soruda cevabını verdım bu konuları burda konuşmak yasak sana bukadar yardımcı olarak bıle kendımı tehlıkeye atıyorum ınan bu bılgıleri konu acarak degıl goggle dan aratarak cıkan sıtelerı okuyarak ogrenırsın sana benden tavsıye..

• Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Ama şu cevaplamadığınız, daha doğrusu şurda konuşulması makbul olmayan soruların cevaplarını benim PM-me göndere bilirmisiniz? Rica ediyorum. Lütfen. Ya da facebook adresimde yaza bilirmisiniz? Önceden teşekkürler!
  • hocam sana neyı pm ıle gonderıyom oturup kucuk caplı bır hıkaye yaz gıbı bırsey ıstıyorsun benden sana yerını gosterıyorum arastır karsına cıkıcak dıyorum ama sen hala hazır elıme verın dıyosun kusura bakma ama bunu sana kımse zaten vermez..arastırıp ogrenıceksın sana bastan soledım ole kolay seyler degıl bılgı edınmen lazım onun ıcınde arastırıp okuman lazım kolay gelsınn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 18 Ağustos 2012; 19:10:53 >
  • peki, yine de cevap için teşekkürler. Peki, en son çıkan Fw-nin ismini yaza bilirmisiniz? yoksa şu da mı yasak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiqaqa -- 18 Ağustos 2012; 19:51:33 >
  • quote:

peki, yine de cevap için teşekkürler. Peki, en son çıkan Fw-nin ismini yaza bilirmisiniz? yoksa şu da mı yasak?

PM attım.
  • quote:

peki, yine de cevap için teşekkürler. Peki, en son çıkan Fw-nin ismini yaza bilirmisiniz? yoksa şu da mı yasak?

en son çıkan fw'nin ismi en son çıkan fw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.