Arkadaşlar yaklaşık 30dk önce Xbox 360'ımı açtım,dvd okuyucunun kapağını açtım,güzel güzel Fifa 08 Dvd'mi koydum fakat Xbox'tan garip garip sesler gelmeye başladı.Sanki bir sürtünme varmış gibi...Hemen çıkarttım tabi kontrol ettim yamuk mu koydum diye baktım tamam bir de xbox'u yan çevirdip (dik kullanıyorum) koydum fakat yine aynı şey oldu.Çıkarttım DvD'yi arkasına bakıyım bir dedim.O da ne?Benim DvD çok fena çizilmiş.DvD öylemiydi yoksa Xbox 360'ımdamı sorun diye kontrol etmek için GoW dvdmi koydum.Sorun yoktu.Hatta oynadım bir süre.Çıkarırken yine o acayiplik oldu ve şimdi GoW Dvd'imde çizildi!Ne yapmak lazım arkadaşlar?
En iyisi servise bir sor onlar ne diyor
Normalde bu sorun DVD okunma esnasında konsolu hareket ettirirseniz ortaya çıkar. Bir sürü video yayınlanmıştı bu olay hakkında. Ama durup dururken, sarsılmayan bir konsolda olması enteresan. DVD sürücüsünün kapağında bir yamukluk falan olabilir. Aklıma pek birşey gelmiyor ama birşeyler DVD'nin sürücü içerisinde düzgün dönmesine engel oluyor.
genelde gözler bu sorunu yapıyor.En güzeli konsolu al götür arkadaşım.Daha fazla dvd çizilmeden sorunu çözersin.
Arkadaşlar biraz önce xbox'u kutusuna koyarken hafifçe bir salladım,dvd okuyucunun tarafından sesler geliyordu...Birşeyler yerinden çıkmış anlaşılan.