Bildirim
Xbox 360 Elite Hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_35175804/mpage_51/key_/tm.htm
şu anda fw li tüm konsollar live dan banlanıyor. online oyun önemli değil dersende single playerın ne olacağı belli değil. bu güne kadar beklemişsin 1-2 hafta daha bekle. -
Zaten konsol banlandı yeni konsolu bu yüzden alıyorum alıp live a girmiyeceğim bir süre zaten şu kasım updatesinden sonra almayı düşünüyorum. ama soruma cevap alamadım yinede teşekkürler. -
Üretim konusunda herhangi bir fark olmamalı. Sadece en son çıkan modellerde ekstra heatsink kaldırılmış. Bunun da ciddi bir zararı olacağını sanmıyorum. Xbox söz konusu olduğunda, "ne kadar yeni tarihli üretimse, o kadar iyidir" diye düşünülmeli. -
Heatsink'in kaldırılması pek mantıklı gelmedi bana pro yu mu tercih etmeli yoksa -
quote:
Orijinalden alıntı: iphone magic
Heatsink'in kaldırılması pek mantıklı gelmedi bana pro yu mu tercih etmeli yoksa
Sadece Elite olanlarda değil, bütün modellerde yapılmıştır bu işlem. Modele göre ayrım yapılmaz. Geçenlerde bir haber sitesinde görmüştüm. Kendim teyid etmedim. Ama kaldırdıklarına göre, vardır bir bildikleri. Siz yine en yeni tarih üretimliyi almaya bakın. İçini düşünmeyin. -
En son 8.ay var galiba Türkiye'de -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
quote:
Heatsink'in kaldırılması pek mantıklı gelmedi bana pro yu mu tercih etmeli yoksa
Sadece Elite olanlarda değil, bütün modellerde yapılmıştır bu işlem. Modele göre ayrım yapılmaz. Geçenlerde bir haber sitesinde görmüştüm. Kendim teyid etmedim. Ama kaldırdıklarına göre, vardır bir bildikleri. Siz yine en yeni tarih üretimliyi almaya bakın. İçini düşünmeyin.
wardır bildikleri tabi cnm microsoft bu kardeşim anlamaıo musunz adamlar daha ısınması için 3k bitmesin diye jasper diyip heatsink kaldırıolar eski elite ler nede 700 küsür de yni ler 630 her zaman yeni yidir mantığına kapılmayın jasper heatsink li elite alın ya da arcade alın ama heatsink olsun
-
Peki bilgisi olan yokmu 8. ay mı yoksa 6. ay üretim elite'lerde heatsink hangisinde var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CoNn3Ct1nG
quote:
quote:
Sadece Elite olanlarda değil, bütün modellerde yapılmıştır bu işlem. Modele göre ayrım yapılmaz. Geçenlerde bir haber sitesinde görmüştüm. Kendim teyid etmedim. Ama kaldırdıklarına göre, vardır bir bildikleri. Siz yine en yeni tarih üretimliyi almaya bakın. İçini düşünmeyin.
wardır bildikleri tabi cnm microsoft bu kardeşim anlamaıo musunz adamlar daha ısınması için 3k bitmesin diye jasper diyip heatsink kaldırıolar eski elite ler nede 700 küsür de yni ler 630 her zaman yeni yidir mantığına kapılmayın jasper heatsink li elite alın ya da arcade alın ama heatsink olsun
pardon ama 3k nın bitmemesi microsoftun nasıl isine gelir..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Basarrrr
quote:
Orijinalden alıntı: CoNn3Ct1nG
quote:
quote:
pardon ama 3k nın bitmemesi microsoftun nasıl isine gelir..
her bozlduğnda alncak yni konsol nası işine gelmz yoksa yazılım devi microsoft kıytırık 3k yı mı çözemicek satış stratejisi bu
-
Arkadaşlar cevaplar için sağolun ama hala asıl soruma cevap alamadım 6. ay mı 8. ay mı ? Hangisi daha sağlıklı sizce veya pro mu çünkü bunlarda heatsink yok diyorlar -
-
quote:
her bozlduğnda alncak yni konsol nası işine gelmz yoksa yazılım devi microsoft kıytırık 3k yı mı çözemicek satış stratejisi bu
yanlız dunyanın tr den ibaret olmadıgını konsolun hemen hemen her ulkede satıldıgını ve bozulunca microsoftun garanti kapsamında tamir ettigini hatta yenisini verdigini biliyorsun degilmi -
Bende 9. ay üretim var ama nasıl Türkiyede yokmuş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X