Bildirim
Xbox 360 Vga Hdmi Dönüştürücü
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Arkadaşın paylaştığı resimdeki kablo bende var, görüntü fena değil. Ses çıkışları kısa ona bi çözüm bulmak zor. Birde arkadaşlar xboxla alakalı değil ama bir ucu VGA bir ucu HDMI kablo varmıdır? Varsa iyi görüntü verirmi bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Not: netbook'u tv'ye bağlamak için istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erhannylmz
Arkadaşın paylaştığı resimdeki kablo bende var, görüntü fena değil. Ses çıkışları kısa ona bi çözüm bulmak zor. Birde arkadaşlar xboxla alakalı değil ama bir ucu VGA bir ucu HDMI kablo varmıdır? Varsa iyi görüntü verirmi bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Not: netbook'u tv'ye bağlamak için istiyorum.
Vga to hdmi kablo var evet ancak biri dijital diğeri analog veri ilettiği için direkt bu şekilde bağlantıda görüntü alamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BYRM81
quote:
Orijinalden alıntı: Erhannylmz
Arkadaşın paylaştığı resimdeki kablo bende var, görüntü fena değil. Ses çıkışları kısa ona bi çözüm bulmak zor. Birde arkadaşlar xboxla alakalı değil ama bir ucu VGA bir ucu HDMI kablo varmıdır? Varsa iyi görüntü verirmi bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Not: netbook'u tv'ye bağlamak için istiyorum.
Vga to hdmi kablo var evet ancak biri dijital diğeri analog veri ilettiği için direkt bu şekilde bağlantıda görüntü alamazsın.
anladım, cevap için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X