Şimdi Ara

Xbox 360 Vga Hdmi Dönüştürücü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhab arkadaşlar hdmi plazmam var yalnız 1920x1080p değil monitörüm var 1920x1080 yalnız vga eğer hdmi vga dönüştürü alıp bağlasma hangisinde daha kaliteli görüntü sağlarım xbox daha gelmediği için test edemedim

• Xbox'da VGA için dönüştürücüye gerek yok.
     Xbox 360 Vga Hdmi Dönüştürücü
  • Arkadaşın paylaştığı resimdeki kablo bende var, görüntü fena değil. Ses çıkışları kısa ona bi çözüm bulmak zor. Birde arkadaşlar xboxla alakalı değil ama bir ucu VGA bir ucu HDMI kablo varmıdır? Varsa iyi görüntü verirmi bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Not: netbook'u tv'ye bağlamak için istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

Arkadaşın paylaştığı resimdeki kablo bende var, görüntü fena değil. Ses çıkışları kısa ona bi çözüm bulmak zor. Birde arkadaşlar xboxla alakalı değil ama bir ucu VGA bir ucu HDMI kablo varmıdır? Varsa iyi görüntü verirmi bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Not: netbook'u tv'ye bağlamak için istiyorum.

Vga to hdmi kablo var evet ancak biri dijital diğeri analog veri ilettiği için direkt bu şekilde bağlantıda görüntü alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

Arkadaşın paylaştığı resimdeki kablo bende var, görüntü fena değil. Ses çıkışları kısa ona bi çözüm bulmak zor. Birde arkadaşlar xboxla alakalı değil ama bir ucu VGA bir ucu HDMI kablo varmıdır? Varsa iyi görüntü verirmi bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Not: netbook'u tv'ye bağlamak için istiyorum.

Vga to hdmi kablo var evet ancak biri dijital diğeri analog veri ilettiği için direkt bu şekilde bağlantıda görüntü alamazsın.

anladım, cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.