Arkadaşlar Xbox 360ın yeni bir hatasıyla karşı karşıyayım. Bios pili görevini görmesi gerekn zımbırtı çalışmıyor. Nereden mi anladım oyunlarımı save ettiğimde her zaman Nov 22 2005 diye kaydediyor aynen Pcde bios pilin çıkarıp takığınızdaki gibi ürünün ilk tarihini yazıyor. Microsofta koca bir
Xboxta bios pili var mı bilmiyorum ama o işlevdeki zımbırtısı bozuldu en azından o kadarını biliyorum.
Bioshockta yaşıyorum bu sorunu diğer oyunlarda tarih yazmadığından bilemiyorum en yakın zaman da oblivion temin edip deniyecem oyunda mı sorun var diye.
abi bu ms'in mühendisleri kafaları iyiyken yapmışlar herhalde 360'ı. ayık kafada yapsaydılar bu kadar olmazdı.
ya ne buyuk bir sorrun buu aman allahım
quote:
Orijinalden alıntı: ysfclk
Bu mesaj silindi.
Dediğin sorun bende sadece Bioshock`ta oluyor.. Ayrıca menüde tarih ve saat doğru. Bence oyunla ilgili bir hata..
quote:
Orijinalden alıntı: ysfclk
ya ne buyuk bir sorrun buu aman allahım
yuh artık ne biçim işçilik bu ya
quote:
Orijinalden alıntı: SnakeMannn
Alıntıları Göster
sen daylight save diye b sey duydunmu peki onunla alakası olabilirmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ignatius
sen daylight save diye b sey duydunmu peki onunla alakası olabilirmi ?
Alıntıları Göster
İlk aldığım makinadada(şubat 2006'da aldım) var şimdikindede var,acaba LİVE ile ilgisi varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: sinan04
İlk aldığım makinadada(şubat 2006'da aldım) var şimdikindede var,acaba LİVE ile ilgisi varmı?
Alıntıları Göster
Live a bağlanıp bağlanıp çıkıyorsanız, yani makineyi live a bağlanık şekilde açıp daha sonra ethernet kablosunu veya herhangi bir internet bağlantısını kesip tekrar açıyorsanız oluyor bu.
quote:
Orijinalden alıntı: sinan04
Alıntıları Göster
xbox 360da pil falan yokki...
fişe takılı bırakın tarih düzgün kalır. abartmışsınız harbi yeni bi hata bulduk diye.bu kdar üstüne gitmeyin konsolun. tarih ayarından da +2yi seçin live'a girdiğinizde tarih otomatik ayarlanıyo zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: onurbass
xbox 360da pil falan yokki...
fişe takılı bırakın tarih düzgün kalır. abartmışsınız harbi yeni bi hata bulduk diye.bu kdar üstüne gitmeyin konsolun. tarih ayarından da +2yi seçin live'a girdiğinizde tarih otomatik ayarlanıyo zaten.
Alıntıları Göster
hocam elını nereye atsan elınde kalıyo ben bı konsol fanı degılım ama ayıp edıyolar ps3 okadar kalıtelıyken bu mal nıe bole rahatca xbox oynamak ıstıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: 1Devil1
hocam elını nereye atsan elınde kalıyo ben bı konsol fanı degılım ama ayıp edıyolar ps3 okadar kalıtelıyken bu mal nıe bole rahatca xbox oynamak ıstıyoruz
Alıntıları Göster
arkadaşlar benim eski mefta olan box da aynı hatayı veriyordu tarih saat ayarı yapıyordum kapatıp açınca tarih tekrar eski haline geliyordu bu arada üretim tarihi 9/2006
quote:
Orijinalden alıntı: sidobey
arkadaşlar benim eski mefta olan box da aynı hatayı veriyordu tarih saat ayarı yapıyordum kapatıp açınca tarih tekrar eski haline geliyordu bu arada üretim tarihi 9/2006
Alıntıları Göster
Gereksiz spekülasyonlar yapılıyor.Bioshockla ilgili ethernet kablosunu çıkartınca aldığınız bir hata.Bios pili diye birşey yok.Livea girmezseniz saati güncellemez olan budur
quote:
Orijinalden alıntı: sidobey
Alıntıları Göster
Yakında 6 mavi ışık hatası çıkarsa şaşırmayın
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka
Sen söyledin ya şaşırmayız artık
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: myfranco
quote:
Ben espri yaptım espri anlayışı kıt insan
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Alıntıları Göster
yeni bir hata felan değil bu saati ayarladıktan sonra cihazı fişten sökerseniz yada elektrik vs kesilirse sistem saati 2005e dönüyor atla deve değil sonuçta büyütmeye ban çekmeye gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür
yeni bir hata felan değil bu saati ayarladıktan sonra cihazı fişten sökerseniz yada elektrik vs kesilirse sistem saati 2005e dönüyor atla deve değil sonuçta büyütmeye ban çekmeye gerek yok.
Alıntıları Göster
Yeni bir hata başlığını duyunca hiç heyecan yapmadı bende demekki alışmışız artık 360 ın hatalarına ama bağrımızada basmışız
quote:
Orijinalden alıntı: gamerr
Yeni bir hata başlığını duyunca hiç heyecan yapmadı bende demekki alışmışız artık 360 ın hatalarına ama bağrımızada basmışız
Alıntıları Göster
bendede öle oluyor fisini cektigimde tarih sıfırlanıyor.bence o kadarda önemli bişi değil
quote:
Orijinalden alıntı: AnFoU
bendede öle oluyor fisini cektigimde tarih sıfırlanıyor.bence o kadarda önemli bişi değil
Alıntıları Göster
Ne Pili ya hiç güleceğim yoktu Xbox360'ın içini 100 kere açtım Bios pili diye birşey yok. Aleti elektrikten keserseniz tarih bozulur bu kadar basit. Telefonun bataryasını çıkarınca tarih nasıl bozuluyorsa aynı öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: SnakeMannn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SnakeMannn
işçilikmi işssizlikmi?
adamlar sırf yapılmıs olsun diye yapmışlar..
gram özenmemişler..
bu arada konuyu acan arkadaşı tebrik ediyorum tespitinden dolayı.