Şimdi Ara

XBOX CD ÇİZİLDİ YARDIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni xbox aldım yanında fifa 15 ile beraber sıfır.Şansıma ki 3 gün oldu alalı cd içinde iken yan çevirdim bi baktım ki cd yi çizmiş ufak çiziklerde olsa okumuyor cdyi lütfen bi bilgisi veya yapabileceğim birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim..

• Oyun konsola yüklü ve çalışmıyorsa yapacak bir şeyin yok. Yüklü değilse birinden fifa15 cd bulup yükleyip kendi cdni tekrar denemen. Buda düşük bir ihtimaldir.
  • Yapacağın hiçbişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa gitti yani okadar verdiğim para geri iade ile şansımı falan denesem olur mu ?
  • Aldığım yer ile konuş belki yenisini gönderirler. Ama fazla umutlanma burası tr satılan mal geri alınmıyor bu bir de cd ise hiç almazlar.

• aynı şey başıma gelmişti benimde gta 4 çöp olmuştu yıllar önce.
  • Yapacak hiç bir şey yok zaten oyun sanırım yanında hediye geldi kafana takmayacaksın fifa 15 değeri düştü ya tekrar alacaksın yada fifa 16 bekle derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv ekranı çizildi yardım
    7 yıl önce açıldı
    PS2 Görüntü Yok Yardım!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her xbox kullanicisinin basina er ya da gec geliyor. O yuzden takmayin kafaniza, iyi ki hediye gelen bir oyuna olmus. Yeni aldiginiz bir oyunla tecrube etseydiniz daha kotu olurdu.

• xbox cd kullandığı için daha dayanıksız olabilir. bluray olsa belki daha sağlam olurdu.
  • Hdd ye her aldığın oyunu yazdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.