Şimdi Ara

Xbox'ı internete bağlayamıyorum. [Çözüldü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 3 gün önce Xbox 360 Slim 250 GB aldım ama bir türlü internete bağlayamıyorum. Kablolu kablosuz farketmiyor 3 aşamadan oluşan testin Ağ İnternet Xbox Live aşamalarından ağı geçiyor bazen kablolu interneti geçiyor ama xbox live bölümünü geçemiyor sorun nedir anlamadım.
    Bunun haricinde flash diske demo atıp oynayabilir miyim ?
    Live'a giremediğimden demoda inderemiyorum.

Çözüm

Modemin Firmware güncellemesini yaptım. Xbox'ı açtım olmuş şansa denk geldi. Aslında güncelleme de olmadı versiyon aynıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 10 Mart 2013; 0:35:40 >

• Hocam daha fazla bilgi bölümüne girdiğinizde hatanın ne olduğunu yazması gerekiyor.Oradan hataya bakıp söylerseniz yardımcı olabiliriz.
  • MTU hatasi ise modeminizden veya varsa routerden kaynaklaniyordur,modemdeki veya routerdeki guvenlik duvarini kapamaniz gerekebilir ve IP almaniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Hocam daha fazla bilgi bölümüne girdiğinizde hatanın ne olduğunu yazması gerekiyor.Oradan hataya bakıp söylerseniz yardımcı olabiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

MTU hatasi ise modeminizden veya varsa routerden kaynaklaniyordur,modemdeki veya routerdeki guvenlik duvarini kapamaniz gerekebilir ve IP almaniz gerekiyor

Problem çözüldü çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 10 Mart 2013; 0:24:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.