Bildirim
Xbox One S Cihazdan gelen fan sesi..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ayni durum bendede var...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende çok az bi ses var ama öyle rahatsız edecek durumda değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: moon74
Çözüm aradınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: jewath
quote:
Orijinalden alıntı: moon74
Çözüm aradınız mı?
Daha alali 2-3 gun oldu.ilgilenecek vaktim olmadi isin acikcasi.anladigim iki kapanma modu var enerji tasarrufu ve huzli acilma.hizli acilmada arka planda download devam ediyor ses normal yani.fakat enerji tasarrufunda da cok ince bir tikirti var.cok ustunde durmadim ama varsa bilgisi olan sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fan sesi olduğunu bas bas söylediler . zaten olmaması mümkün değil . ps4 de uçak motoru gibi çıkar.
normal bir durum kafaya takmayın. ürünü ufalttılar soğutmak için sıkışık ortamda daha çok zorlanıyor. -
Benim konsolda bahsedilen bu ses yok. Sanırım kulağı dayadığın zaman tıkırtı sesini duyuyorsun, uzaktan herhangi bir ses duyulmaması lazım. -
Cihaz ciddi derece de ufaldı. Eski kasanın içi davul gibi bom boş. Durum normal çok kafaya takmayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X