Şimdi Ara

Xbox one x cıkıyor gamer pc toplamaya gerek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslıkta belirttiğim gibi arkadaşlar gerçek 4k ve 60fps iddasıyla geliyor. Bu performansta bir sisteme en azından 7-8 bin lira gömmek gerekiyor ki 4k 60 fps leri görmek her oyunda zor. 140 ekran 1000 hz tvler 2500 -3000 bin lira arası . Konsol 2.5 civarı olucak yani toplamda 5 bin lira gibi bütceye topluyabiliyoruz sistem toplucaktım aklım karıstı sizin önerileriniz nelerdir herkese saygılar

• Yanlız konsol 2700

Ona gidicak güzel 4k tv ler 3000 tl

Ee bunun gold üyeligi var oda 180 tl

Bide ea acces aldın diyelim oda 65 tl

Daha digital oyun yok oda tanesi 250 den başlıypr yanı sana güncel oyunlarla magliyeti

7500 tl yi bulur. O paralara gayet güzel pc yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc ile konsolu karşılaştırmıyorum ben artık. 5 ay ps4 denedim dayanamayıp sattım Pc topluyorum. Vcd player gibi özgürlük yok oyun oynayasım gelmiyodu artık. Ama senin için ne oynadığına göre değişir. Birde kontrolcüyle rahat ediyo musun ? Oyunlara öyle yüksek meblalar ayırabilir misin ? vs..

• CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    Şakacı seni

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

PC üzerinde oyun falan oynanmaz. En fazla iş yapılır. Oyun için Xbox One X al geç. Ayarıydı kılıydı tüyüydü uğraşmadan tak diskini oyna. Ya da al bir üyelik müthiş bir kütüphaneye sahip ol.

Otorite konuştu, herkes dağılabilir.

• Gerçek 4k değil, çoğu oyun upscale edilecek ama tvye belli bir mesafeden bakıldığı için gayet güzel gözükecektir. Gpu 6tflops olduğu için en azından 1440p ve üzeri çözünürlüklerden upscale edilebilecektir. Ve konsolun gücünden,yazılımından çok konsolun kontrolcüsünü rahatça kullanabilecekmisiniz asıl mesele burda. Bir kaç sene önce ps4 konsolumu sırf dualshock4'e alışamadığım için sattım. Xbox one kontrolcüsünüde kullandım dualshock4'e göre çok çok rahat ve kaliteli geldi zaten bir çok kişide bu fikirde. Kısaca konsolu ve kontrolcüyü önceden deneyin ona göre karar verin.
  • Her oyuna 300 400 TL bayilacam diyorsan al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsol savunucular bekleniyor. Kaçmayın ama.

• Oyunları bedava mı dağıtıyorlar mış?
  • bırakın 4k 60fps sistemi 2k 60fps pc sistemi bile 10 bin tl yi geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

bırakın 4k 60fps sistemi 2k 60fps pc sistemi bile 10 bin tl yi geçiyor

Dolar 10 tl mi oldu

Ryzen5 1600+ b350 anakart+gtx 1080 gibi bir sistem 6000 civarı toplanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Yanlız konsol 2700

Ona gidicak güzel 4k tv ler 3000 tl

Ee bunun gold üyeligi var oda 180 tl

Bide ea acces aldın diyelim oda 65 tl

Daha digital oyun yok oda tanesi 250 den başlıypr yanı sana güncel oyunlarla magliyeti

7500 tl yi bulur. O paralara gayet güzel pc yapılabilir

Xbox One X 2700 lira için iyi bir yatırım. Yazmışsın ama oyunları 250 liraya alan kimse yok, kardeşlikle PC'den ucuza geliyor. 4K TV parasını da eklemenize gerek yok PC toplasa monitör almayacak mı? One X alırsa evdeki 1080p TV'de (olmayan ev yoktur) 4K'dan downscale edilmiş grafiklerle müthiş netlikte oynar. EA Access zorunlu değil, PC'de de Origin Access olarak var ve kullanıyorum müthiş bir olanak, ama bunu konsol fiyatına eklemen kötü niyetli geldi bana. 2700 liraya en fazla 1060 6 GB'lı bir sistem toplarsın indirimleri kovalayarak o da 4K bir yana 1080p'de can çekişir gelecek sene çıkacak oyunlarda. PC oyuncusu olarak One X'i çok beğeniyorum. Yazdıklarının içinde mantıklı bir tek Gold üyelik parası var PC'ye ekstra, One X'in artıları ise say say bitmez. Zaten PC toplamış ve ciddi denebilecek bir yatırım yapmış olmasam One X alır geçerdim, paramın manyağı mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun oynamak bir zevk bir tutkudur. Bu duygulara sahipsen zaten seçimini yıllar yıllar önce yapmışsın ve pc veya konsol seçmişsindir. Ne olursa olsun kimse bunu değiştiremez. Ama sen bunu soru haline getirip bizlere danışıyorsan, sıradan bir oyuncusun demektir. Bu durumda da para önemsiz kalıyor.

60 cm karşısında klavye mouse ile oynamak bambaşka bir şey, 2-3 metre uzaktan oyun kolu işe oynamak bambaşka birşey.. Sen 4K'yı hiiç işe karıştırma kardeşim. Önce bir internet kafeye git oyna, sonra pes cafeye git oyna.. hangisinde oynamak sana daha kolay geliyorsa git o platformu kullan..
  • dostum ben xbox ı 2010 dan belli kullanıyorum gold üyelik seneligi 75 tl di neyden bahsediyorsun

ve extra olrak 4k konsol diye bagıran aleti 1080p tv de oynamakda gayet büyük bi bakiş açısı bu konsolu 4k diye çikarıyorlar 1080p degil

ea accesi şu yüzden ekledim çünkü fiyatına göre verdigi oyunlar süper oldugu için ve ilk alıcak arkadaşlarda oyun olmayacagı için bu secenek daha optimal geldi ve extra

kardeşlik vs tamam güzel ama gene ucuz degilki elin yabancısı

60 birim paraya alırken sen 270 /2 ye alıcan oda kardeşlikle neresi ucuz

ve extra

pc de maglum yerlere anında oyunlar geliyor oyuna para ödemiyorsun

demek istedigim aslen su yani pc de mönitör dahil o paralara güzel bi sistem çikarırsınız diyorum

Xbox One X 2700 lira için iyi bir yatırım. Yazmışsın

böyle bişi yazmadım dikkatli okuyun

• 5 bin veren 7-8 de verir diz gitsin

• Bu konsol tek şekilde efsane olur kırılırsa;)

• 4k 60 fps bazı oyunlarda elbet yakalayacaktır ancak 4k cozunurlukte medium detay gelir genel olarak oyunlar pazarlama taktıgı olarak kullanmaktalar cihazı 1080p coznunurlukte ultra grafik iddasıyla gelse cok daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

Oyun oynamak bir zevk bir tutkudur. Bu duygulara sahipsen zaten seçimini yıllar yıllar önce yapmışsın ve pc veya konsol seçmişsindir. Ne olursa olsun kimse bunu değiştiremez. Ama sen bunu soru haline getirip bizlere danışıyorsan, sıradan bir oyuncusun demektir. Bu durumda da para önemsiz kalıyor.

60 cm karşısında klavye mouse ile oynamak bambaşka bir şey, 2-3 metre uzaktan oyun kolu işe oynamak bambaşka birşey.. Sen 4K'yı hiiç işe karıştırma kardeşim. Önce bir internet kafeye git oyna, sonra pes cafeye git oyna.. hangisinde oynamak sana daha kolay geliyorsa git o platformu kullan..

Aynen öyle

• İnsanların unuttuğu bir noktaya yukarıda bir arkadaşımız güzel değinmiş. 4K çözünürlük ve 60FPS akıcılığı hangi kalite ayarıyla veriyor bu önemli. Ekran kartınızın ayarlarıyla ve oyun içi ayarlar ile muhtemelen bu FPS değerini neredeye 1'e 2 oranında değiştirebilirsiniz. Aynı ayarlarda bile sadece nVidia Control Panel üzerinden %20 artırabiliyorum imzamdaki ekran kartının benchmark sonucunu. AA, AF, Tesselation ve doku kalitesini performans yönünde değiştirince bu fark %70'e varıyor. Kartı da soğutabilirseniz overclock ile üzerine %12-%13 gibi ilave performans alıyorum. Günün sonunda %90'ı geçen (1,7 x 1,13) bir fark yaratabiliyorum.

Bu nedenle pazarlama taktiklerine çok fazla takılmamak lazım. Bunun araçta 1.6 litre motor var demekten bir farkı yok. Atmosferik olur 100PS alırsın, sportif kalibrasyonla birlikte turboşarj ile desteklersin motoru 185PS alırsın. Ayrıca kullanım ömrü içerisinde bir ürün diğerine çok bariz bir fark koymaz. Bu kadar büyük cirolarla uğraşan firmaların ürün yönetimi, pazarlama ve satış departmanları bu hesapları daha ürünü tasarlamadan hesaplayıp ona göre yatırımları planlıyor. Muhtemelen kendi hesapladıkları kullanım ömründe -ki enim tahminim 4 ile 5 yıl civarı- PC oyunculuğu ile konsol oyunculuğu arasında maliyet olarak fark %10'u geçmeyecektir. Ayrıca bu tarz global ürünleri düşünürken dünya elektronik pazarında %2'yi bile temsil etmeyen Türkiye üzerinden hesaplama yapmak çok saçma.

Öte yandan konsol ile PC kıyaslamasını çok doğru bulmuyorum. Bir kere konsol tarafında tek tip bir platforma yani tek tip ve sabit bir donanıma özel olarak üretilen bir yazılım var. Aynı iPhone durumunda olduğu gibi daha düşük seviye donanımla aynı veya iyi performansı elde etmek daha kolay oluyor. Öte yandan PC tarafında varyasyon çok fakat hem işlevsellik hem de performans sınırı çok yukarıda. Konsol kafam rahat olsun, koltuğuma oturayım ayaklarımı uzatayım oyun oynayayım olayı. Özetle bence amaç ve hedef kitle farklı. Bu noktada tek diyeceğim ihtiyacını doğru belirleyip ona göre bir satın alma kararı vermen. Sonuçta bunların hepsi hobi ve parayla zevki satın alıyorum olarak bakmak lazım. Hangisi daha fazla zevk veriyorsa ve bütçen ne kadarına el veriyorsa ona göre karar vermek lazım.

• zotac magnus 1080k bakın derim 8 bin tl'ye satılıyor yada yurtdışından 1699 dolar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.