5 serısı pıano black samsung lcd televızyonum var. Ps3 ve xbox rahat bır sekılde oynuordum. Bır gun ıkısı bırden acıkken aralarında gecıs yaparken xbox'a tekrar baglanamadım.Ardından bu sorunu ıkısınden bırını takarak cozdum. Ancak suan durum daha sacma bır hal aldı.Xbox bu televızyonda bır daha calısmadı.Dıger televızyonumda denedım calısıyor ve arkadasımada gıttım ordada calısıyor.Suankı televızyonuma baska hdmı gırıslı aletler taktım(camera gıbı) sorunsuz actı.Yanı bu duruma bır cozum getırmek ıstıorum artık. Eger bu konuda bır bılgısı olan varsa lutfen bana gerı donus yapabılır mı ?
Sımdıden cok tesekkur edıorm.
aynı durum bendede olmuştu hdmi kabloyu denediğimde ps3 te sorunsuz çalışırken xboxta çalışmadığını farkettim kuzenımın hdmi kablosunu denediğimde problem ortadan kalkmıştı. sen yenibir hdmi kablo dene dostum
sagol dostum denıyecegım sımdı ama duzelmeyecegınden korkuyorum =)
denedım sorun hala devam edıyor. :/
düşündüm 5 dakika aklıma sadece xbox ın ayarlarından tv nin desteklemeyeceği bir çözünürlüğe gelmiş olabileceğiydi :)
quote:
Orijinalden alıntı: alperdia
düşündüm 5 dakika aklıma sadece xbox ın ayarlarından tv nin desteklemeyeceği bir çözünürlüğe gelmiş olabileceğiydi :)
aynı sorun bendede var bi gün oylesıne actım ama goruntu gelmedı aynı hdmı kablo ile ps3 laptop denedim bir sorun yok çok az kişinin başına gelmişti araştırdığımda 4 ay kadar önce çözümünü bulamamıştım şuan av den oynuyorum
konu hakkında bilgi sahibi diğilim ama hdmı çıkışı bozulmuş olabilirmi
(byzantium dediğine göre av de açılıyormuş)
hdmı cıkıslarında sorun yok. cok garıp bır problemle karsı karsıyayım. artık servıs falan cagırıcam, baska carem kalmadı... :/
herhalde olabilir xbox in hdmi girisi ile alakali bir durumdur zaten av den goruntu aliniyor cunku elektronikciye gidip hdmi cikisini degistirebiliyorsa bir sor istersen calisirsa buraya da haber bende oyle deniyim
aradıgımda bunun tamırı yok dedı :/
nasil tamiri yokmus ben baska bir xbox kullaniyorum suan yine ayni sorun cikti hdmi dan gormuyor av dan goruyor 2 xbox ve 2 xboxda da ayni sorun
hocam av derken component kabloyu kastettin herhalde. yoksa hd görüntü alamazsın.
dogru hd goruntu alamazsın. hd goruntu alamadıktan sonra da bır kıymetı kalmıyor aletın :/
Birde TV nin ayarlarını sıfırlamayı deneyin isterseniz
aynı seyi bende yaşıyorum şuan ve kafayı sıyırmak uzereyım hayret bir olay
sorun sahıbı olan kısı benım, arkadasımın hesabından yazmıstım. tv yı de resetledım ama sorun hala devam edıyor. aldıgım yer dıgıtal ve analog hdmı cıkıslarından bahsettı. sanırım dıger kullandıgım tv ler analog o yuzden onlarda calısıyormus ama ben sacma buldum sonucta hepsı yenı teknolojı.
şöyle bişey buldum
1. Connect your 360 to your TV with the included composite cable. 2. Set up your 360 to make sure that you are running the new Xbox dashboard (the one with Avatars support). 3. Ensure that there is no profile that will auto-sign in when you boot up. 4. Boot up the 360 and wait for about 20 seconds. 5. Hit right on your left analog stick 9 times, to navigate to the System Settings menu. 6. Hit A 4 times to go through the System Settings menu, Console Settings menu, Display menu, into the HDTV settings menu. 7. Hit up on your left analog stick up twice, and then hit A. If no picture appears, wait about 10 seconds. Then hit up on the analog stick again and hit A. What you are doing is trying to pick one of the Display settings other than 1080p. 8. If your picture shows up, you’re good to go. Set your Display settings to either 720p or 1080i and the 360 will remember them from now on. 9. If the picture still fails to set up, try restarting the machine and repeating steps 1-8 again.
Birde sisten settings te display settings in altında Display Discovery gibi bişey vardı.Onu da enable ya da disable diyerek deneyin belki çözüm olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme