Şimdi Ara

XC250 VİTES GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYOR...ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün xc250m ile ilk turumu attım gerçekten cok güzel bir bisiklet ancak 2 sorunum var;

1) arka jant arka frenin sol pabucuna sürtüyor ve bu ses yapiyor bunu nasıl giderebilirim ?

2)Malesef arka artırıcın göstergesi 7de takılmış durumda vites geçişlerinde hiçbir sorun yok ancak bilen bilir gostergenin içindeki kirmizi şey 7 de duruyor buni bisikletçi tamir edebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göstergeyi bisikletçi yapabilir. Pabuç sürekli mi sürtüyor yoksa aralıklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Göstergeyi bisikletçi yapabilir. Pabuç sürekli mi sürtüyor yoksa aralıklı mı?

sürtünme sürekli var ve rahatsız edici bisikleti ters cevirip pedalı çeviri­yorum arka teker bir süre dönüp sürtünmeden dolayı aniden duruyor biraz gevşetilse sanırım bu sorun halledilir.

vites göstergesinin düzeltilmesi zahmetli bir iş midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

sürtünme sürekli var ve rahatsız edici bisikleti ters cevirip pedalı çeviri­yorum arka teker bir süre dönüp sürtünmeden dolayı aniden duruyor biraz gevşetilse sanırım bu sorun halledilir.

Gösterge işi zahmetli olabilir, olmayabilir soruna bağlı. Sürekli derken tekere daima mı sürtüyor yoksa turda bir kere mi demek istedim. Daima sürtüyorsa sürten taraftaki vidayı sıkarak halledebilirsiniz. Bir turda bir kere sürtüyorsa akord ayarı gerekli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

Gösterge işi zahmetli olabilir, olmayabilir soruna bağlı. Sürekli derken tekere daima mı sürtüyor yoksa turda bir kere mi demek istedim. Daima sürtüyorsa sürten taraftaki vidayı sıkarak halledebilirsiniz. Bir turda bir kere sürtüyorsa akord ayarı gerekli.

dediğinize göre turda 1 kere sürtüyor. . Bu ayarlari normal bir bisikletci yapabilir mi fren tamam yapilir da gosterge kafami kurcaladi daha sıfir ürün bulundugum yerde kron servisi yok salcano servisi var ancak şehirde salcano bisiklet satilmiyor

• Açıkçası hakkıyla akord ayarı yapan bisikletçiye rastlamadım. Ama yapanlar vardır tabii. Gösterge işinin çok büyük bir problem olacağını sanmıyorum. Bisikletçiye akord yaparken söylerseniz aradan çıkartır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.