< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
xenical ile Steroid kullanılır mı?
-
-
Kız meselesi mi,neden ıntıhar edıyorsunuz günahtır yapmayın degmez,
-
Dostum trolse komik değil. Trol değilse zaten komik değil. Ayda 3-4 defaya nasıl karar veriyorsun onu merak ettim. Mesela sabah uyandın bugün testesteron kullanmalıyım mı diyorsun?
-
çünkü testo 11 günde yarilaniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım bilinçli ve bilgili şekilde kullanıyorsundur. Bu tür konulara cevap yazmak bile büyük cesaret istiyor. Sen kullanmayı geçtim abartarak arttırmak istiyorsun.
Umarım bir sağlık sorunu çekmezsin ve yararını görürsün.
Naçizane tavsiyem hırs ve egona yenik düşme, kendi sağlığını tehlikeye atma.
Sorunun cevabına gelirsek; kesinlikle bilgili ve bu ürünleri kullanmış insanlardan cevap almadan icraata geçme.
Bu tür konularda bilgim olsa bile paylaşmıyorum.
İyi sporlar.
-
nasihat almaya gelmedik arkadaşlar
bilgisi olmayan çöplük yapmasın
Hangi testo 11 günde yarılanıyor. Ne kullanacaksın ? Enanthat tan mı bahsediyorsun? Propionate mı ? sustanon mu ne yani ? Neyden bahsediyorsun. Burada insanlara bilgisi olmayan çöplük yapmasın diye aklınca fırça atıyorsun? Ne kullandığını yazmamışsın, kaç mg yazmamışsın. 11 günde yarılanıyor diye birşey duymuşsun sanıyorsun ki tüm testesteron ilaçları 11 günde yarılanıyor. Senin kullandığun 2 günde yarılanıyorsa ? Yada 3. hafta sonunda ? Bu kadar saçma sapan konu açarsan böyle saçma sapan cevaplar alırsın.
-
11 günde hangisi yarıanıyorsa onu kullanıyoruz s.herif
Ben s.herifim. Bilmiyorum. Lütfen söyler misin hangisi 11 günde yarılanıyor ?
-
testo enant
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X