Şimdi Ara

xenical ile Steroid kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan sadece testo kullanıyorum ayda 3 4 defa ama deca anapolon danabol oxandrolon ne varsa giricem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kız meselesi mi,neden ıntıhar edıyorsunuz günahtır yapmayın degmez,

• Dostum trolse komik değil. Trol değilse zaten komik değil. Ayda 3-4 defaya nasıl karar veriyorsun onu merak ettim. Mesela sabah uyandın bugün testesteron kullanmalıyım mı diyorsun?

• MCA90 kullanıcısına yanıt
    çünkü testo 11 günde yarilaniyor

• Umarım bilinçli ve bilgili şekilde kullanıyorsundur. Bu tür konulara cevap yazmak bile büyük cesaret istiyor. Sen kullanmayı geçtim abartarak arttırmak istiyorsun.

Umarım bir sağlık sorunu çekmezsin ve yararını görürsün.

Naçizane tavsiyem hırs ve egona yenik düşme, kendi sağlığını tehlikeye atma.

Sorunun cevabına gelirsek; kesinlikle bilgili ve bu ürünleri kullanmış insanlardan cevap almadan icraata geçme.

Bu tür konularda bilgim olsa bile paylaşmıyorum.

İyi sporlar.  

• sanjii kullanıcısına yanıt
    nasihat almaya gelmedik arkadaşlar
    bilgisi olmayan çöplük yapmasın

• Hangi testo 11 günde yarılanıyor. Ne kullanacaksın ? Enanthat tan mı bahsediyorsun? Propionate mı ? sustanon mu ne yani ? Neyden bahsediyorsun. Burada insanlara bilgisi olmayan çöplük yapmasın diye aklınca fırça atıyorsun? Ne kullandığını yazmamışsın, kaç mg yazmamışsın. 11 günde yarılanıyor diye birşey duymuşsun sanıyorsun ki tüm testesteron ilaçları 11 günde yarılanıyor. Senin kullandığun 2 günde yarılanıyorsa ? Yada 3. hafta sonunda ? Bu kadar saçma sapan konu açarsan böyle saçma sapan cevaplar alırsın.

11 günde hangisi yarıanıyorsa onu kullanıyoruz s.herif

• Ben s.herifim. Bilmiyorum. Lütfen söyler misin hangisi 11 günde yarılanıyor ?

testo enant

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.