Bildirim
xenon 6000k mı 8000k mı?yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
modifiye tv de bu konu tartışıldı ve türkiye nin hava koşullarına en uygun 6000 kelvinlik xenon olduğu söylendi, 8000k lik xenonlar rusya gibi ülkelerde kullanımı uygun oluyor diye dinledim. -
6000 K TABİKİ M TEC MARKADA GÜZEL KULLANIYORUM MEMNUNUM -
arkadaşım 4500kelvin derecesi gün ışığına eşdeğerdir,6000kelvine kadar beyaz ışık mavi ye doğru yaklaşmakta 6000kelvinden sonra ise mor renge yaklaşmakta.aslını sorarsanız mor bir farın size faydadan çok zararı vardır ve birçoğuda bu kelvin derecesindeki mor renkte gorunen xenonları hava atmak(nasıl oluyosa)amacıyla takmaktalar.Ve gun ışıgından uzaklaştıkçada gorüş kaybı yaşamaktalar özellikle yağışlı ve zor koşullarda 6000üstü kelvin derecesine sahip xenon farlar hem sürücüye hemde karşısındakine işkenceden başka bişeye yaramamakta.Birde unutmaman gereken birşey var oda senin aracının ön far camı yanılmıyosam düz cam değil yani yansıtmalı ve camları çizgili.Xenonların karşıdaki sürücülere zararlarından bahsedildğini mutlaka duymuşsundur oluşan ışın demetini kıran ve yanlış dağılımına neden olan ise bu önü düz cam olmayan farlardır.Xenonların en optimal çalışması için düz ön cam,ışınların dağılmasını önleyen ve belli alanda yogunlaştırıp görüşü optimal hale getirmeye yarayan mercek,ve son olarakta far yıkama sistemi xenon far sisteminin olmazsa olmazları.Bu arada birçok arkadaş bunların bir veya birkaçı olmadan xenon almış taktırmış olabilir.bu xenonun saglıklı ve en verimli şekilde kullanılması için geçerli normlardır;elbetteki bunlar olmadanda bu sistem fayda saglar ama daha öncede belittiğim üzre optimal verim alabilmenin şartlarıda bunlardır...umarım yardımcı olabilmişimdir;son olarak 6000kelvin derecesinin üzerine çıkmamanı önemle tavsiye ederim hem kendi açından hemde bir sürücü olarak benim ve ailelerin saglıkları açısından önemle rica olunur..saygı ve sevgiyle ,kazasız sürüşler
-
bu arada xenon da mtec markasını önerebilirim..saygılarımla -
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,sağolun,bende 6000k taktırıcam o halde -
-
6000k MTEC kullanıyorum tavsiye edebilirim göz almıyor birşey yapmıyor rahat rahat kullanırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X