Şimdi Ara

Xenon far

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merceksiz fara zenon atsak, zenonun tüvden geçen modelleri varmış öyle diyolar ve elektrikçiye sordum tüvden geçenlerden yaparız dedi gerçek mi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• TUV'den geçer mi bilmiyorum ama çakma xenon taktığın için bol bol küfür yiyeceğin kesin.
  • Kardeş tüvden geçerse millete zararı olmaz

• Gidip çakma xenon filan takmayın, Philips diamond vision ampul alın, fabrikasyon xenon renginde, hemde yolunuzu güzel aydınlatan farlarınız olsun
  • Fiyatları nedir onların

• çakar lambaları tüvden geçiyor. Sonuçta taktırmak yasak değil yakmak yasak. Tüvden geçtikten sonra çakarları takıp arkadan sizi taciz etmek isterim tüvden geçti size zararı yok zaten.
  • Kardeş anlamıyomusun ben yasalsa taktıracağım fakir zenon kullanmasın mı gidip bmw 5.20lere zenon atıyolar gözümüzü taa .. alıyo sonra biz taktıracağımızda böyle diyosunuz işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmpower

Kardeş anlamıyomusun ben yasalsa taktıracağım fakir zenon kullanmasın mı gidip bmw 5.20lere zenon atıyolar gözümüzü taa .. alıyo sonra biz taktıracağımızda böyle diyosunuz işte
    Kullanmayıversin arkadaş xenon da. O da eksik kalsın ne olacak. Çok mu lazım. Hadi diyelim TUV'den geçti. Milletin gözünü alıyor bu çakma xenonlar. Anlayamadınız gitti şunu güzel gösterecek diye milletin gözünün ırzına geçmenize hakkınız yok. O BMW'lerdeki xenonlar mercekli mühendislerin kafa patlatarak ürettikleri şeyler. Senin sanayideki ustanın TUV'den geçecek şekilde ayarlarız diyenlerden değil.

Hemen fakir edebiyatı yapmayın arkadaş. Yok BMW'de varmış bişey demiyomuşuz da bizde olunca niye diyosunuz.

Bak açıklamasını da yapıyorum. Gerçek xenon mercekli xenondur senin taktıracağın çakma xenon değil. Gerçek xenon da karşıdakinin ya da önündekinin gözünü kolay kolay almaz eğer ayarsız değilse. Ki çoğunda otomatik ayarlama var yine sorun olmuyor.

• Mercek var zaten arabamda, mercek kendi kendini yukarı aççağı ayarı da var sadece zenon eksik. Ben sorun olur mu kalitelisini taksam diyorum. Çakma değil kardeş markalı bişey alcam her arabada var tüvden geçiyo devlet bişey demiyo markalılara, lümeni var watı var bunların zenon diye atıp geçmeyin bilen birisi yazabilir mi acaba

• ben araçta far yıkamanın da olması lazım diye biliyorum. aracınızda hem mercekli far ayarı hemde far yıkama varsa xenon tüvden geçer lakin bunlardan birisi eksikse geçmiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenon ampul ile birlikte otomatik yükseklik ayarı zorunlu. Araçta otomatik ayar yoksa ağır kusur kalırsınız. Far yıkama yoksa hafif kusur geçer.

Led ampuller muayeneden geçer.

• Far ayarının otomatik kendi kendine ayarlaması lazım üstelşk far yıkamanın da olması mecburi aksi taktirde geçmez.

• Sağolasın kardeşim tek adam akıllı yazan sensin

• Otomatik far ayarı ve far yıkama zorunlu. Bunlar yoksa ağır kusurlu olur ve geçmez. Led takarsanız geçersiniz.
  • grimer kullanıcısına yanıt
    Ledler ne kadar mesela u led diyolar ya

• merceksiz ve sonradan xenon muayenede sıkıntı diye biliyorum. her muayeneden önce söktürmeniz gerekebilir. aracınız ne bilmiyorum ama, mercekli far alıp ondan sonra xenon uygulasanız daha iyi olur. merceksiz farda çok dağılıyor xenon. millet baya bi sövebilir.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda da halojen farlar var bende mercekli almayı düşündüm. Ancak yeni kasalarda artık led farlar var . Onlardan alacağım hem yıkamasıymış şusu busu derdide yok. Ledler daha iyi aydınlatma sağlıyor ancak onlarda bence gözleri pert ediyor. Audiler falan mahvediyor beni şahsen.
  • Benim arabamda philips xtreme vision %130 ışık markalı halojen ampüller var.Hiç memnun değilim ya.Araba bora

• Bu xenon far özentisi nedir anlamıyorum. Xenon farlı aracım var hanımın ki halojen vaybe dedirtecek bi fark yok sürüşte kullanımda...

• Yukarıda biri sormuş fakir xenon kullanmasın mı diye. Kullanmasın. Otomatik yükseklik ayarı yoksa, far yıkaması yoksa kullanmasın. Bunları yaptırabiliyorsa zaten fakir değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.