Şimdi Ara

XFX hd6850 sürekli tam yükte çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bilgisayar boşta olduğu halde ekran kartı tam yükte çalışıyor. 30 dakika önce falan başladı bu sıkıntı anlayaiblmiş değilim. fan sesinden fark ettim bi baktım %99 kullanıyor erkan kartı. en son black opps 2 yi yükledim daha oyunu açmadan bu sıkıntı başladı. yardımcı olurmusunuz

• son driverı kurun ve bilgisayarı baştan başlatın.tam çözemedim durumu ama belki öyle sorununuz çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

son driverı kurun ve bilgisayarı baştan başlatın.tam çözemedim durumu ama belki öyle sorununuz çözülür.

şuanda son sürüm driver kurulu. şöyle izah edeyim pc durduk yere ses yapmaya başladı daha doğrusu durduk yere değil ben blackopps yükledikten hemen sonra daha oyunu açmamıştım yeniden başlattım pc yi ve ses devam etmeye başladı programdan bakınca activity %99 gösteriyordu. antivirüs lisansım dolalı çok olmuştu virüs girmiş olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvp-atakan

quote:

son driverı kurun ve bilgisayarı baştan başlatın.tam çözemedim durumu ama belki öyle sorununuz çözülür.

şuanda son sürüm driver kurulu. şöyle izah edeyim pc durduk yere ses yapmaya başladı daha doğrusu durduk yere değil ben blackopps yükledikten hemen sonra daha oyunu açmamıştım yeniden başlattım pc yi ve ses devam etmeye başladı programdan bakınca activity %99 gösteriyordu. antivirüs lisansım dolalı çok olmuştu virüs girmiş olabilirmi?

hayır virüs gpu kastırmaz.garip bir şekilde gpunuz tam yükte çalışıyor, neden bilemedim
  • quote:

quote:

quote:

hayır virüs gpu kastırmaz.garip bir şekilde gpunuz tam yükte çalışıyor, neden bilemedim

ilkkez böyle bi sıkıntı yaşıyorum. şuan virüs taraması yapıyorum 3 tane bulundu ama daha bitmedi. eğer çare olmazsa format atıcam

• sıcaklıklar nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 27 Kasım 2012; 7:36:31 >
  • Adaboe Flash Player'dan olabilir.
    Misal bu siteye girince bir sürü flash video var.
    Ekran kartı, bunları oynatınca yüksek moda giriyor olabilir.
    Sadece masaüstünde hiç bir işlem yapmadığınız zaman, hiç bir siteye girmediğiniz zaman da tama yükte çalışıyor mu acaba?
  • process explorer ile gpu ya yük yapan programı bulabilirsiniz.
  • sıcaklık 72 derece. fan %100 çalışıyor. masaüstünde hiçbir probram açık değilken bile tam yükte çalışıyor. anlamış değilim durduk yere nasıl olur. programıda şimdi denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

process explorer ile gpu ya yük yapan programı bulabilirsiniz.

programı kurdum. gpu ya yük bindiren win32.exe yazıyordu. işlemi durdurdum ekran kartı anında 0 a geldi sorun durdu ama kesin çözüm oldumu emin değilim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

process explorer ile gpu ya yük yapan programı bulabilirsiniz.

programı kurdum. gpu ya yük bindiren win32.exe yazıyordu. işlemi durdurdum ekran kartı anında 0 a geldi sorun durdu ama kesin çözüm oldumu emin değilim.

ismi şüpheli , bildiğim kadarıyla windows klasörü içerisinde böyle bir dosya yok , ne programı olduğunu biliyor musunuz ? Virüs olmasın ?
  • aynısı bendede oldu.Ve ayrıca bendede aynı karttan var :) Win32 yi kapattım düzeldi.Kalıcı çözüm :)
  • sıkıntının kaynağı kesinlikle virüs. process exploler dan kartı kasan win32.exe görüyorum sonlardırıyorum. hemen ardından yine %100 kasıyo bu seferde svchost diye bi dosya görüyorum programda onuda sonlandırınca kart normal çalışmaya başlıyo fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda aynı sıkıntı yine devam ediyo. virüs ü temizlemeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.